Kendisi hakkında eşcinsel olduğuna dair iddaalar var bence doğru değil zaten bu iddaaları ortaya atanlar dış kaynaklarmış zaten 4. Murad'ın eşcinsel olması ile karakteri arasında en azından bizim bildiğimiz bize anlatılan karakteri arasında fark var sanmıyorum ki öyle olsun
Bende lgbt'liyim ve lgbt haklarını savunurum ama bu konuda iftira atıldığını düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelllllsssssss
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevmedikleri içindir. iftira kötü bir şey
rıza zelyurt osmanlıda oğlancılık kitabını oku yerli milli türk yazar belki inanırsın homofobik eşcinsel... neden insanlar yalan yazsın civelek taburu muhalabi cocuğu denilen şeyler boşa denmedi
Azıcık aklını kullan ve düşün bakalım insanlar neden başkalarına heleki bi padişaha iftira atar diye?
( bu arada 4. Murad'ın eşcinsel olup olmamasından bahsetmiyorum. "durduk yere neden iftira atsınlar ki" gibi bişey dediğin için kızıyorum
Tüm cevaplara yorum atmışsın tarih ınstagram ve Twitter postlarindan öğrenilmez küçük yobaz o yüzden ne diyoruz boş yapma abdulhamid bak kızlar şampiyon oldu.
Burada 2 yoruma cevap yazdım ayrıca tarihî sosyal medya üzerinden öğrendiğimi nereden çıkardın?
Padişahların gay olduğunu iddaa eden kişi sayısı çok fazla değil, hal böyleyken bide artistlik yapabilecek cüreti nereden buluyorsun?
Abdülhamid bak kızlar şampiyon oldu diyen biri benim boş yaptığımı falan mı iddaa ediyor şu an 😂
Algida seçicilik işte. Sen görmek istememissin bunca zaman oysa her zaman oradaydı. Osmanlı'da eşcinsellik de vardı yönetimde buna katılmıştır. Emirgan korusu sevdiği vezirine tahsis eden adamdan bahsediyoruz tabi sen bunu da inkar edeceksin sen önce psk git babandan yediğin dayaklarin acısı unutulur mu diye oraya sor buraya değil.
Senin 4. Murad hakkında verebileceğin tüm örnekleri biliyorum zaten mesele buna inanıp inanmamakta ! Ayrıca o dönemdeki eşcinseller ikiye ayrılmaktadır = bir kısmı Kadın yoksulluğundan oğlancı oldu bir kısmıysa onu doğru gördüğünden ya da öylesinden zevk aldığı için... Harem varken ve padişahlara seç beğen al gibi bir imkan sunulmuşken neden oğlancı olsunlar ki? Açıkçası Bana saçma ve iftira gibi geliyor. Ama ben dar görüşlü birisi değilim eğer elinde adamakıllı bi delil hadi delil demeyelim doğru düzgün bir kaynak varsa göster ölçüp biçerim mantıklı gelirse inanırım ama senin gibi üç beş tane köpeğ*n sözleriyle fikrimi değiştirecek de değilim tâbii ki
Ayrıca ben birçok insan gibi babamdan dayak yedim hatta psikoloğada gittim ( psikoloğa gidişimin babamla ilgisi yok) ve zamanında babamdan yediğim dayaklarıda kafaya takmayı bırakalı çoook oldu.
Ayrıca 3-5 yaşlarında sıkıntısız bi çocuğu bile psikoloğa götürmek gerekir (insan psikoloğa sadece sıkıntıları yüzünden gitmelidir algısından kurtulun, kendini daha fazla geliştirmek için gidebilirsin, birçok konuda tavsiye almak için gidebilirsin vs.) Bu arada senin gibi dar görüşlü birinin kolpa sözlerle karşısındaki insanı tahrik etmeye çalışması çok komik görünüyor yapma bunu 🤫
"Senin gibi köpek "kelimesinden sana hakaret davası bile açabilirim de uğraşmaya değmez sin. Bir alemi 40 delille yendim 40 cahiliye bir delille yenemedim ben sana ne kadar delil göstersem de senin cahilliğin benim delillerimi kabul etmeyecek
Komik insan şeysi şeysi seniii 😃 hadi koş bana dava aç hadi
Bide ben senin beynindeki manyetizmaların a*k knk bence sen psikologtan önce herhangi bir hocaya gidip o sözün aynısını söyle bakayım bi koysun şapalağı gör ebeninkini
Ağzın çok bozuk ben seninle seviyeli bir tartışma yapamam bu şekilde o yüzden konuşmayı burada sonlandırıyorum saygısız herif
1 delille 40 alimi yendim, 40 delille 1 cahili yenemedim olacaktı galiba 🫵🦄
Saygısız herif mi? Aile var ne biçim konuşuyon yarr
Ortaçağlarda herkes eşcinseldi. Desire yani tutku için her şeyi yapıyorlardı. Bulunmayan varsa o da yakılmıştır sonradan bilinmesin diye.
Kapitalizm ile ahlak anlayışı geldi. Yani aslında son 200 yıldır din var.
Pantürkistlerin Osmanlı yönetimine duyduğu kinden ötürü ortaya attığı iftiralardan başka bir şey değil. Yeniçeriler içinde aynı iftiraları atıyorlar.