AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence daha da yükselir
Üretimi durunca dahada yükselecek
Madencilerden mi bahsediyosun
Evet bitcoin sınırlı sayıda olacak şekilde dizayn edildi 2140 yılına doğru uretimin bitecegini öne sürüyor uzmanlar..
Sanki cok paran varda bitconi takip edion
😄😄 sus ve geri çekil
Bana göre yükseliş yeni başlıyor
Bence geri dönücektir 22800 lerden
Düzeltme olabilir ama faizler düşmeye başladığı an 30 binlerde alırsın artık
Hep daha yukarıya gideceği kesinkes kesin
22800 den bir defa daha dip yapacaktır diye düşünüyorum
Gitmez gitmesin 😂
22800 den geri dönüş bekliyorum bu defa 16 ları görücektir diye düşünüyorum. Ayı daha bitmedi
Bitmesin henüz diyorum bende
Bitmez bitmez rahat ol 😄 sepet mi yapıyodun da tamamlayamadın?
Evet 😂
😄😄 Kârdasın ve sevinemiyosun çok garip bir şey. Bende pırlanta niteliğinde bir proje var ama uzun vadeli yatırım henüz tamamlanmamış bir proje ve sınırlı arzı var 100 milyon. Bunun 55 milyonu pazarda 45 milyonuda stake yapılması için kilitli ve birdaha asla üretimi olmayacak
Ayrıca bu proje en hızlı işlem gücüne sahip olmakla birlikte en ucuz fe ye sahip
Bütün sepetimi bozup buna girdim
Neymiş peki bu
Hotbit borsasında CRC var alırsan eğer iki sene sonra her sabah uyandığında aklına gelirim ve hergün dua edersin bana. İmkanına göre al eğer alacaksan proje henüz tamamlanmadığı için yükselişlerde satıp çıkma sakın. Umarım satıcı bulabilirsin kimse elindeki malı satmıyo çünkü şu an tek tük çıkan oluyor. Ytd 🙂
Anladım. Bu işlerden anlayan bir arkadaşım var güvendiğim ona sorarım. Teşekkürler
2022 yol haritasında gate. io ve kokoin borsaları var ekip şimdiye kadar ne dediyse zamanında yaptı. Ekip lideri shelendra. Eğer bu piyasadan anlıyosan ne demek istediğimi anlamışsındır
Rica ederim. Sor tabi
Tam adı ne bunun
Adı Crypto Classic ama borsalarda CRC olarak aratabilirsin henüz XT , Cointiger ve Hotbitte listeleniyor. Proje bitiminde almazsan dahi seyret ve takip et. Mart ayında proje tamamlanmış olacak. Kendi blockchain ağlarını kurdular kendi cüzdan hesaplarını kurdular ve kendi internet sitelerini açtılar. şu an da çalşmalar devam ediyor günde milyonlarca hacker saldırısıyla kendi kendilerini hacklemeye çalışıyolar. Proje bitmemesine rağmen İki defa güvenilirlik sertifikası aldılar.
Token sınıfından Coin sınıfına geçiş sürecinde şu an