Dünyaya gelmeyi hiçbirimiz seçmedik. ) Hayatın seyrine müdahil olmak yerine daha çok hayat neden varı sorguluyorsun gibi. Cevabı olan sorularla daha çok uğraşmanı tavsiye ederim.
Yaşamakla sorgulamayı birlikte de yapabilirsin. Örnek vermek gerekirse ben suya dokunmadan içinde yüzmeden, tatmadan suyu anlayamayacağımızı düşünüyorum. Suyu en başta düşünmeden içine dalmak lazım.
Şimdiye odaklanmak işin rahatlacı kısmı gibi hatta geleceği bile kafaya takmamak. Ama böyle bir yapım yok galiba ve sürdürmekte zorlanıyorum bu şekilde hayatı.
Hayat amacından vazgeç demiyorum ki ya da anı yaşa gerisini sallada demiyorum. Sadece rutinlerinin dışına çıkmanı tavsiye ediyorum. Soruların birden fazla cevabı ya da birden fazla çözümü olabilir ya da hiç bulunamaya da bilir bunu anca yeni şeyler deneyerek öğrenebilirsin. Newton gibi kafana elmanın düşmesini bekleyemezsin yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşadıklarının sorumlusu sensin. Beceremediğin yaşamında suçu tanrına atma.
Tanrım kim?
Ya yaşatmaya çalıştıklarının sorumlusu kim?
Bence sensin.
Evet yaşadıklarımın sorumlusu benim ama bu Dünya'ya gelmeyi benim seçtiğimi sanmıyorum...
Dünyaya gelmeyi hiçbirimiz seçmedik. ) Hayatın seyrine müdahil olmak yerine daha çok hayat neden varı sorguluyorsun gibi. Cevabı olan sorularla daha çok uğraşmanı tavsiye ederim.
Cevabı belli soruları napayım :)
Bana verilenlerle yetinseydim suanda herkes gibi devam ederdim galiba...
Cevabının olması bildiğin anlamına gelmiyor ki. Hayatı yaşamayı kast etmiştim.
İşte bana da bu zor geliyor. Neyin içinde yaşadığımı bilmeden körlemesine devam etmek...
Bir şeylerin farkındayım ama bilmiyorum...
Yaşamakla sorgulamayı birlikte de yapabilirsin. Örnek vermek gerekirse ben suya dokunmadan içinde yüzmeden, tatmadan suyu anlayamayacağımızı düşünüyorum. Suyu en başta düşünmeden içine dalmak lazım.
Yaşamadığımı nereden biliyorsun peki? :)
Sorun öyle hissettiriyor.
İlginç...
Neden?
Sorumdan nasıl bunu çıkardın onu pek anlamadım.
Şöyle söyleyeyim o zaman her şeyin bir enerjisi olduğuna inanıyorum ve onu yakalamaya çalışıyorum sadece. Yanlış olabilir tabiiki
Güzel,
Aslında pek kendimi yaşamaya veremiyorum açıkçası haklısın.
Özel olacak ama sormazsam olmaz neden?
Yaşadıklarımdan dolayı, farkettiklerimden dolayı, en basit ifadeyle...
Daha çok kendini zehirliyorsun gibi geldi.
Nasıl zehirliyorum mesela?
Sürekli düşünmek bile zehirler eminim bu tarz soruları kendine çok sık soruyorsundur bu bile etkili
Doğru ama sormadan durabilmek rahatlatıyor gibi gelse de sonra saçma buluyorum tekrar yaşadıklarımı...
Belki geçmiş üzerine de az düşünmelisin şimdiye odaklanmalısın
Şimdiye odaklanmak işin rahatlacı kısmı gibi hatta geleceği bile kafaya takmamak.
Ama böyle bir yapım yok galiba ve sürdürmekte zorlanıyorum bu şekilde hayatı.
Sorumlarım cevaplanmadan zaten hayata tamamen odaklanmam çok zor gibi...
Neyse yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler :)
Hayat amacından vazgeç demiyorum ki ya da anı yaşa gerisini sallada demiyorum. Sadece rutinlerinin dışına çıkmanı tavsiye ediyorum. Soruların birden fazla cevabı ya da birden fazla çözümü olabilir ya da hiç bulunamaya da bilir bunu anca yeni şeyler deneyerek öğrenebilirsin. Newton gibi kafana elmanın düşmesini bekleyemezsin yani.
Rica ederim.🌼
Evet de bir seyde diyemiyoruz :(
Hangi Tanrı benimki? :)
Nasıl ben diyorum ve cevap bekliyorum...
Herkesin tanrısı kendine
Benimki kim?
Sen kime inanıyorsun?
Merhaba.
Kader bu değildir yani.
Kimse bilmiyor kardeş kimse...
aa ziyus
Öyle deme kızıyor :)
Hayır,