Aile & Toplum Kasım ayından bekletileriniz nedir? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Herşeyi unutturacak güzel bir ay olsun Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🥰 Kasım ayından bekletileriniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hiç bir beklentim yok 0 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bir şeyler bekleyip elde edemeyeceğine emin olmak mı daha kötüdür yoksa hiç bir şey beklememek mi?İyi ya da kötü hiç bir şey beklemiyorum. Ne gelirse amenna diyorum 0 0 Yorumla
VOYSEA1035 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Beklentim yok ne gelirse onu yaşayacağım ama genel hayat amaçların aynı. 0 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl bi an once gecip bitmesi kasimla isim yok sonraki aylarda beklentim var 0 0 Yorumla
BirBukleOyuncu Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Turnelerim çoğalsın... yeter aslında ya turneler çoğalsın kafi 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dunya kupasi baslicak, bizim gibi garibanlarin yuzu gulmezz 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Of çok var burada yazamam ilk defa bir aydan beklentilerim var 0 0 Yorumla
Vastolorddd Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl 4 gün sonra doğum günüm valla hayatım düzene girsin biraz yaşadığım her kötü olayın üzüntünün tersini yaşamak birazda mutlu olmak istiyorum 0 0 Yorumla
Kedilerbenimçocum Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Daha çok aşk daha çok romantizm bolll boll sevgi şefkat soğuk havalarda sarılıp dizi izlemek falan of en güzel aylardan😍 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. kasımda aşk baskadır derler ask benden uzak dursun yeter :) 0 0 Yorumla
Bilinmez_kişi Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Verimli ve daha da disiplinli bir ay olmasını diliyorum 🧡☺️ 0 0 Yorumla
MayaaGüzel Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Karmaşıklıkların bitmesine ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hastaneden gelecek olumlu haberler 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha çok para ve uyku sjsj 0 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Son 2 yılımın silinmesini istiyorum 0 0 Yorumla
berrak19_ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Yks edebiyatı bitirmek 0 1 Yorumla berrak19_ +1 yıl Kasım ayında Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. bişey beklemiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ölmeyi 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Allah korusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En kısa zamanda canımı alsın Allah başkada bişey istemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hiç bir beklentim yok
Bir şeyler bekleyip elde edemeyeceğine emin olmak mı daha kötüdür yoksa hiç bir şey beklememek mi?
İyi ya da kötü hiç bir şey beklemiyorum. Ne gelirse amenna diyorum
Beklentim yok ne gelirse onu yaşayacağım ama genel hayat amaçların aynı.
bi an once gecip bitmesi kasimla isim yok sonraki aylarda beklentim var
Turnelerim çoğalsın... yeter aslında ya turneler çoğalsın kafi
Dunya kupasi baslicak, bizim gibi garibanlarin yuzu gulmezz
Of çok var burada yazamam ilk defa bir aydan beklentilerim var
4 gün sonra doğum günüm valla hayatım düzene girsin biraz yaşadığım her kötü olayın üzüntünün tersini yaşamak birazda mutlu olmak istiyorum
Daha çok aşk daha çok romantizm bolll boll sevgi şefkat soğuk havalarda sarılıp dizi izlemek falan of en güzel aylardan😍
kasımda aşk baskadır derler ask benden uzak dursun yeter :)
Verimli ve daha da disiplinli bir ay olmasını diliyorum 🧡☺️
Karmaşıklıkların bitmesine ihtiyacım var.
Güzel bir ay olur inşallah
Hastaneden gelecek olumlu haberler
Daha çok para ve uyku sjsj
Ben beklemem gider alırım
beklentim yok ay işte
Çok şey beklemiyorum biraz huzur 😅
Son 2 yılımın silinmesini istiyorum
Öbür aylar gibi olmasın
Şehvetli bir ay olsun lütfen
Bilmiyorum beklentim yok
Yks edebiyatı bitirmek
Kasım ayında