Şanssızlığına çok uzulup yaşadıklarımı kaldıramıyorum düşmanlarım çok mutlu napmaliyim?

Ortaokulda sebepsiz aşırı mobbing yaptı bana. Yemegimieşyalarımı firlatirdi her tenefüs insanlara uza durunkonuşmayın derdi. Haksizliga ugradigim için kendinide karşı taraf düzeltmediği icin aşırı ezilir ağlardım. Cogu kişi beni korumazdı. Ortaokuldan bikiz daha aşırı derecede beni kıskanıyor. Insanlar benle sohbet edecekyazma engelle diyor kötü olarak yönlendiriyor. Oyun oynarız hileyle her el elenmemi saglar. Whatsapokul ve sınıf grubu 6grupta beni rezil etti instada resmimin altına yazdıklarıyla beni rezil etti. Ve insanlardan yardım isterken aşırı tatlı dilli iş bittikten sonra yanınıza bidaha gelmiyor. Maddi manevi size hiç yardım etmiyor yardımı boşverin derdinizi bile dinlemiyor. Siz yaptıkları ixin onu uyarın mağdur rolü yapıp hemen destekçi kazanmaya çalışıyor. Ozur dilemede yok burnu havada düşman aslında dost değil. Butun arkadaşlarımıza karşı böyle hepsine tatlı dilli kendisi kimseye yardım etmiyor.7 yıldır tanışıyoruz onun ve diğer dusmanlarimyüzünden dışarda 3 defa arkadaşlarımla buluşabildim. Millet arkadaşlarıyla gezmelere gitti telefonda saatlerce konuştu eğlendi. Ben evde oturup hep ağladım. Ona çok bağırdım sınıf grubunda şimdi destekçileri bana aşırı baskı yapıyor. Benim arkadaşlarım asla beni korumuyor. Hakli bulan var ama konuşmuyorlar. Arkadas ve aileden yana sanssizligima çok uzuluyroum. Lisede ilk sınıfım çok tuhaftı insanlar birbirleriyle konusmuyolardi. Sinifi degistirdim orada biri celme takip beni yere düşürdü kimse benle takılmak istemedi rezil oldum diye son siniftada bu kıza bağırdım işte. Kandiriyor insanları karşı tarafa kendini suçlu kötü hissettirerek kendini haklı çıkartmaya calisiyor gerçek yüzünü anlatmak istiyorum cikarci menfaatçi olup kimseyi sevmediğini yani. Bana böyle yapma arkadaş kaybedersin diyor destekçileri de bu saçma cümleyi savunuyor. Haksizlik yapan o çıldırıyorum ben bu duruma bana diyolar yanındaki insanları kaybettin. Aileme gelince babam başkasına aşık olup evi terk etti bi dönem bana babalık yapmaktan vazgeçti ona aşırı bağlı olduğum için bunu kaldıramadım uzun depresyon geçirdim atlattım ama şu an babam bizle aynı evde olsada aşırı para yiyor annemle benim ihtiyacımızı karşılayamıyor. Buz gibi evlerde oturtuyor bizi. Para diye geberiyorsunuz nolmus evimiz yoksa diyor. Hicbiseyimiz yok diye çok eziliyroum ama. Babamin yaptıkları yüzünden annem gergin ve zaman zaman üzgün olduğu için arkadaş konularında bana destek olamadı. Babam zaten hiç umursamadı dinlemedi beni. Babam bisene cezaevinde kalıp cıktı aşırı fakirlik çekiyorduk kimse yardım etmedi paragoz Akrabalarimizinda gerçek yüzünü gördüm reddettim hepsini. Destek görmüyorum kimseden ve 2 yıllık bisey okuyorum şu an köy gibi yer çok soğuk istediğim bölüm hukuktu olmadi çok üzgünüm. Arkadaslarima gerçek yüzünü anlatmak istiyorum ama lise bitti çoğu üniversitede eski konuları okundu atıp bırakırlar destek olmazlar diye hissediyorum. O saatlerce dedikodu yapardı herkes onu dinlerdi dışlamadan hakaret etmeden bana kötü davrandılar

Şanssızlığına çok uzulup yaşadıklarımı kaldıramıyorum düşmanlarım çok mutlu napmaliyim?