Evet ailem dışında beni kimse sevmiyor çokta umrumda değil aslında sizce buna üzülmelimiyim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Niçin ailen dışında sevilmediğini düşünüyorsun?
ayağam alçıya alındı sporda sakatlandım hiç arayan sora yok ailem yardım ediyor büyük tuvaletimi bile tek başıma yapamıyorum
Anlıyorum... Benim de 6 ay önce sol humerus kemiğim kırıldı. Senin geçirdiğin sürece bu anlamda benzer olan bir süreç geçirdim fakat şanslıyım ki ailemin dışında ilkokul arkadaşlarım da yanımdaydılar ve benimle ilgilenmişlerdi. Demem o ki, zor zamanımda yanında olacak olan kimseler öyle kolay bulunmaz. Sadece ilkokul arkadaşlarım yanımdaydı, diğerleri değil. Yakın çevrenin akıllıca inşa edilmesi gerekir. Yaşamlara öyle herkes dahil edilmemelidir. Görünen o ki sen bu konuda azıcık başarısız olmuşsun. Bundan sonra bu konuda daha da seçici olacağından hiçbir şüphem yok ama. Ve bu konuda üzülmek hiçbir şeyi değiştirmeyeceği gibi iyileşme sürecini daha da uzatacak olur. Bu yüzden bunu boş vermeyi dene ve iyileşmeye bak. İyileştiğinde de bu konuda edinmiş olduğun bu nitelikli dersten faydalanacak olursun.
Geçmiş olsun, en kısa sürede tümüyle iyileşmen temennisiyle.
teşekkür ederim güzel moral verdiniz Allah razı olsun 👍
Sadece bu konudaki tecrübelerimi sizinle paylaştım. Hiçbir önemi yok. ✋🏿
Ben de son 6 aydır hiç spor yapamadım fakat son birkaç gündür tekrar spor yapabilmeye başladım. Tabii ki de ağırlıklarım öncekiler kadar yüksek değil fakat tekrar spor yapabilmek harika hissettirdi onca zamanın ardından, 6 ay sonra tekrar eski ağırlıklarımı kaldırabilecekmişim doktoruma göre. Siz de keza, siz de tıpkı benim gibi azıcık daha sabredip tekrar spor yapabilecek duruma gelebileceksinizdir.
İlk bir buçuk ay can sıkıcıydı fakat sonrasında zaman su gibi geçiverdi. Siz de de öyle olacaktır umuyorum ki.
benim tendon koptu doktor 3 ayda geçer dedi daha 2 hafta oldu eski halime dönmem 6 ay dedi
Benim iyileşme sürecimin tamamen yarısı. Benim humerus kemiğimin tümüyle kaynaması ise bir yılı bulurmuş. Bu daha iyi. İyi olacaksın, iyi olacaksın.
Görünüşe göre ikimiz de 6 ay sonra tümüyle iyileşmiş olacağız, ne iyi. :)
teşekkür ederim sizde kendinize dikkat edin ben artık eskisi kadar yüklenmeyi düşünüyorum basketbolda sakatlandım bir daha hayatta oynamam size tavsiye basketten futbolda uzak durun yürüyüş yapın koşu yapın fitness ta kendinizi fazla zorlamayın
düşünmüyorum
Haha. Bu benim yahu. Fitness ile ilgileniyordum ve bilek güreşine karşı ilgim vardı, bir müsabık değildim, yer yer bilek güreşi yapardım. Tabii, tüm her şeye dikkat edip bunu yapardım. Sakat pozisyonlarda kalmamaya vs. dikkat edip. Daha sonra ise bu talihsiz olay yaşanıverdi. Aslına bakarsanız bu olay yaşanmasaydı eğer kendime fitness'ta zarar verecektik muhtemelen, girdiğim yüksek ağırlıklardan ötürü vs. Bu yüzden bazen iyi ki de bu olay yaşanmış diyorum. Akıllandım. Bundan sonra yalnızca beden ağırlığım ile spor yapıp atletik bir vücuda sahip olmayı hedefliyorum ve bir daha katiyen bilek güreşi yapmayı düşünmüyorum. Bırakalım bunu yalnızca müsabık olanlar yapsın. Ve artık sağlığımın değerinin çok daha fazla farkındayım. Teorik bilgi ve deneysel bilginin farkını da görmüş oldum bu olay ile birlikte.
Ve insanın sağlığını henüz kaybetmeden bu konuda tümüyle bilinçli olması bana göre paha biçilemezdir. Son derece olumsuz görünen bu olaydan zararlı değil, bilakis kârlı çıktım denebilir sonuç olarak.
evet bu olayın ardından bende sağlığımın değerini anladım kimse için üzülmeye değmez :)
Değil mi? Sağlıklı olduktan sonra çözülmeyecek tür olan sorunlar hayli enderdir. Sağlıksız isen eğer çözümü sağlıklı olanlara göre en basit olan sorunlar dahi sana oldukça güç gelecek olur. Sağlığımız yakında tümüyle yerinde olacak ve tüm sevdiklerimiz bizimle birlikte, onların da sağlıkları gayet yerinde. Bana göre asıl önemli olan da bu.
Doğru, aile dışında zaten kimse karşılıksız sevmez.
ailenizin kıymetini bilin
İnsan sosyal bir varliktir. Ama sevilmedigini nerden biliyorsun seviliyorsundur farkinda degilsindir
Bu tiple ailenin de seni sevdiğinden şüpheliyim ama evlat neticede.
bi tek ailem seviyo zaten başka. kimse yok
Onlar da sevmiyorlardır da evlat işte atdan atılmaz satsan satılmaz diyorlardır ama artık Letgo var, satmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.
işe yaramayan evlat 1000 TL sigortasıda var iyi iş yapar ;)
Ailen seviyorsa sevilmemen imkansiz
yokya sakatlandım şu an ayağam alçıda hiç arayan soran olmadı sadece ailem ilgileniyo benle başka kimsenin umrunda deilim
gecmis olsun 😥
Ailen seviyorsa gerisi önemli değil
bende öyle düşünüyorum 👍
👍👍
hayır. ne güzel ailen seviyor gerçek sevgi
bende öyle düşünüyorum durumumuzda iyi çok şükür
Beni de nişanlımdan başka kimse sevmiyor
ailen?
Ailemde herkes düşman gibi ya kimse kimseyi görmeye bile tahammül edemiyor
sana tavsiyem hemen evlen çocuk yap ilerde en azından çocuğun bakar sana 👍
Bilemiyorum çocuk istemiyorum pek. Çünkü rol modellerim belli. Aynısını ona yaparım diye korkuyorum.
Senin de ayağın sakatlanmış, çok geçmiş olsun.
saolasın 👍
Üzül tabikide yalnız öleceksin uzaktan bakıp gülücekler sana :D benim gibi
ailem var dedim yalnız ablamda var baya parası var hep destek olur bana bence yalnız değilim ;)
çok değil 10 sene sonra görürüm seni mülteci gibi takılırsın yanlarında.
sen öyle san yavrum ;)
ooo kendini kandırma özelliğin çok iyi tebrikler. ilerde ağlarken ben gelirim aklına
aile durumumuz iyi bir sürü evlerimiz var senin aklıma. geleceğini hiç zannetmiyorum kimseye ohtiyacımız yok şükür
Malatya sıkıntı zaten tamam sen kazandın tebrikler. Malatyalı biriyle zaten evlenilmez sonradan gördüm.
başına kötü bir şey. geirse seninde aklına ben geleyim tamam ;)
Yelloz cadı büyü yaptı derim ben
Hayır, üzülmemelisin.
Benim ailede sevmiyor şanslısın yine
neden sevmiyorlar?
Bende bilmiyorum ama durumu düzeltmeye çalışıyorum
babanın bile sevmemesi..
baban sevmiyo mu seni?