Mukozalı derken o ne oluyo? Evet tükürük ama hani normal direk tükürük gibi demiyorum, balgam farklı olur bilirsin boğazdan gelir dolu dolu sen gün için de öyle mi yapıyosun bi kaç. kez yoksa normal tükürük mü 😀
Ya balgam diyorum işte bildiğin balgam yani. Hani gün içinde normal şekilde tükürmek vardır ağzına sürekli gelir zaten ben onu demiyorum işte. Hani boğazdan dolu dolu gelir ya balgam olur o şekilde balgam attığın oluyo mu gün için de 😀
Hmm senin gün içinde çıkardığın normal tükürük yani öyle boğazdan ağkk diye çıkarılan değil. Ozaman bi kaç kez değil sen baya çıkarırsın çünkü normal tükürük yani inansin ağzında tükürük sürekli olur çünkü:) 😀
Öpüşünce az bi tükürük olayı oluyo balgamla aynı şey değil ki o. Ya manyakmısını bırak işte Diyelim ki bunu çok istedi balgamını yalamak istedi yani gelip ağzından değil bi yere atacaksin ordan ve ya direk ağzına yüzüne atacaksın. Bu şekilde çok istiyo o an mesela
Aman hee sende o an istedi işte yahu balgamını yalamak istedi fetişi var gibi düşün. Ne var yalasa ne olacak yani bu kdr değerli mi balgamın :) o an istedi işte öyle düşün çok istedi ama :)
Ya tamam sevgilin olarak düşünme direk bi erkek olarak düşün. Balgamını yalamak istiyo mesela tam tersi nefret ettiğin birisi diyelim Yalatmazmısın yani yere ve ya suratına ağzına atmaz mısın:)
Kızlar Ne Diyor
Ben her gün günde birkaç kez yaparım. Çünkü bende sinüzit var galiba genzime bir şeyler akıyor boğazımda hissediyorum AHHK deyip tükürürüm.
Ama ben balgam olarak soruyorum normal tükürük olarak değil. Yani dolu dolu balgam atıyo musun 😀
Üşütmüşsem atarım. Balgam dediğin şey tükürük değil mi lan? Mukozalı tükürük?
Mukozalı derken o ne oluyo? Evet tükürük ama hani normal direk tükürük gibi demiyorum, balgam farklı olur bilirsin boğazdan gelir dolu dolu sen gün için de öyle mi yapıyosun bi kaç. kez yoksa normal tükürük mü 😀
Sustuğuna göre çıkaramıyosun heralde balgam 😂
Sen neyden bahsediyorsun anlamıyorum
Ya balgam diyorum işte bildiğin balgam yani. Hani gün içinde normal şekilde tükürmek vardır ağzına sürekli gelir zaten ben onu demiyorum işte. Hani boğazdan dolu dolu gelir ya balgam olur o şekilde balgam attığın oluyo mu gün için de 😀
Öyle dolu dolu gelen bir şey olmadı. Hastaysam sümüksü şekilde sarı ya da koyu sarı oluyor.
Heh onu diyorum işte o daha dolgun olur zaten ve dediğin gibi sarı ya da koyu sarı olur. Gün içinde çıkardığın o değil mi peki 😀
O sarı ya da koyu sarı hastayken olur.
Hmm senin gün içinde çıkardığın normal tükürük yani öyle boğazdan ağkk diye çıkarılan değil. Ozaman bi kaç kez değil sen baya çıkarırsın çünkü normal tükürük yani inansin ağzında tükürük sürekli olur çünkü:) 😀
Peki sana bişey sorcam, bi erkek senin balgamına ilgi duysa yani balgamını yalamak istese tepkin ne olur? 😀
Sustunn
Bari bi cvp verseydin keşke ya okdr yazdım 😀
Ya oğlum tükürüyoz işte ne bilem ben ya?
Onu demiyorum yaa bişey sordum yukarda ki yorumda. Bi erkek senin balgamına ilgi duysa yani balgamını yalamak istese tepkin ne olur? :D
Suratına tükürürüm.
Ahaha gerçekten mi? Ben ciddiyim ama böyle bi isteği olan birisi olsa balgamına ilgi duysa yalamak istese gerçekten yalatır mısın balgamını
Ya oğlum manyak mısın ya? Balgamı yalatmam da zaten öpüşünce bu dediğin oluyor dolaylı olarak.
Öpüşünce az bi tükürük olayı oluyo balgamla aynı şey değil ki o. Ya manyakmısını bırak işte Diyelim ki bunu çok istedi balgamını yalamak istedi yani gelip ağzından değil bi yere atacaksin ordan ve ya direk ağzına yüzüne atacaksın. Bu şekilde çok istiyo o an mesela
Ben ayrılırım öyle bir isteği olan heriften.
Aman hee sende o an istedi işte yahu balgamını yalamak istedi fetişi var gibi düşün. Ne var yalasa ne olacak yani bu kdr değerli mi balgamın :) o an istedi işte öyle düşün çok istedi ama :)
Balgamım değerli değil. Sevdiğim ve ben değerliyim. Balgamımı yalatmak mide bulandırıcı geldi.
Ya tamam sevgilin olarak düşünme direk bi erkek olarak düşün. Balgamını yalamak istiyo mesela tam tersi nefret ettiğin birisi diyelim Yalatmazmısın yani yere ve ya suratına ağzına atmaz mısın:)
Sevgilim ve kocam olmayan bir erkekle konuşmam bile.
Vay arkadaş ne kıymetli balgammış ya birisi yer tükürdüğünde yalamak istese ona bile yok falan diyeceksin anasını satayım
Ulan bunlar nasıl kafalar ben anlamıyorum. İnsan neden böyle bir şeyi ister siz bence bir psikiyatriste görünün.
Ya üff tamam mk sktr et bişey demedim ya
Yok kızlar tükürmez xD
Hiç balgam çıkardığın olmuyo mu yani dürüst ol ama ya 😂