+1 yılTek sen değilsin merak etme çoğu kadın sürtüyor hatta eski dolmuşlar varsı koltuğu alçak otudum kız omzumu bacak arasına aldı başladı vajinayı sürmeye baktım lise öğrencisi ulan bu çocuk şerefsizlik sende dedim başımı ön koltuğa dayadım tekrar geldi sonra geri yaslandım tekrar geldi durdum boşalana kadar sürdü vajina suyu gömleğimi ıslattı dolmuş boşalınca diyor dolmuşda boşaldı bende iki türlüde rahatladım
Daha neler var neler kadın kalçayı bilerek dayıyo penise ıkı durak sonra inecem elini cabuk tut rahatla tek değilsin merak etme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılO temas senin keyfinden yaptığın bir temas değil ama oluşan bir durum.
Hoşuna gidiyorsa salla gitsin.
Zaman zaman orasını burasını belki istemeden, farketmeden bir yerimize sürtenler oluyor biz de görmezden geliyoruz genelde.
03 Yorumla
Soran+1 yılMesela kız arkadaşım oturduğunda da sürekli temas halinde oluyorum. Acaba temas bağımlısı gibi bir şey miyim ondan mıdır bu durum
Cevap sahibi+1 yılBazılarımız temas etmeyi sever, burcun akrep mi?
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(36-45)+1 yılUtanman gerekmez bunu yapan çok kız var. Keyif aldıklarını biliyorum. Kimseyi taciz etmedim ama kız kendi geldiyse kendi bilir diyorum ve senin anlattıkların bir şey değil bayağı abartan kızlar var.
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana mesaj atar mısın?
Soran+1 yılGizlisiniz
Cevap sahibi+1 yılFake bir instagram yazıyorum oradan yazar mısın
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılİstanbul . man34
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğeneyim öyle yaz olur mu
Soran+1 yılOlur da neden mesajlaşmak istiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSenin fake instagram adresin varsa da yazabilirsin kendi hesabını kullanmak istemezsen
Cevap sahibi+1 yılBu konunun psikolojisini konuşmak için
Soran+1 yılPeki beğen soruyu
Soran+1 yılGirilmiyor gizliden çikin sonra yine girersiniz
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yıloturmadan hemen once kay kenara degmeyecek sekilde. Ben genelde gordum mu birisi oturacak az bi toparlanirim falan ya da genelde burada insanlar zaten genelde oyle dib dibe komple oturagi dolduracam kafasinda degiller, onlarda da hani arada hafif bi bosluk olsun kafasindalar. Ben bile oyle otururum, baktim yer var kosesine otururum araya bir kisi sigacak kadar resmen...
04 Yorumla
Soran+1 yılAma işte bazıları bilerek ve sürekli olarak değiyor, bende bazen etkileniyorum ve yapıyorum onlar yapınca.
Cevap sahibi+1 yılnasil etkileniyon, neyi yapiyon knk...
Soran+1 yılAsko soruyu niye okumuyorsun ben ne diyorum sen ne diyorsun
Cevap sahibi+1 yılknk sadece olayi anlatmissin, onlar degiyor diye sen niye degmek zorundasin ayir iste anlamiyorum tik falan mi yapisiyormusunuz birbirinize niye ayiramiyom...
+1 yılBana yaparsan 155i ararın bak biz burada yolculuk yapıyog bak hanımefendi...😄😃😆😂
Kardeşime yaparsan ayakta kendinden geçer.
Öbür bladere yaparsan dudağından öper seni.
02 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😅hangisini tercih etmeliyim
- +1 yıl
Ambulans😄
Peki bu temas sadece kolların ve bacakların değmesi mi? Yoksa başka şekillerde dokunan olunca yine de bundan hoşnut oluyor musun?
021 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şekilde değen olmuyor, sadece söylediklerimden ibaret.
Soran+1 yılAma başka şekilde değen olunca da mutlu olurum. Mesela kız arkadaşlarıma da sürekli dokunurum otururken olsun yürürken olsun
Soran+1 yılYa da bana dokunsunlar isterim
Soran+1 yılHayır etmez
Soran+1 yılEvet güzel olurdu :)
Soran+1 yılİlgimi de çekmesi lazım ama değen kişinin, yaşlıysa falan rahatsız olurum.
Soran+1 yılAhhshsh, aç oldugum doğrudur yok ileri taşımam, ne diyim herkes ekmeğinin peşinde 😅
Soran+1 yılSevgili değil eş dile😅
Soran+1 yılÖyleyim sağool😅
Soran+1 yılYürümeyi geç o pek hafif kalırdı hahshdh
Soran+1 yılÇüklerini atarlardı😂
Soran+1 yılHahshshs harbiden
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBanada yapıyor epey kadın aynısını metroda genellikle
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz kadınlar artık istekli denilen erkeklerin yerini aldık sanırım 🤷
Soran+1 yılAzg. n*
- +1 yıl
Belkide
İyiki yanıma denk düşmüyorsun bende de temas bağımlılığı var. d
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşsek güzel olurdu ama
+1 yılArkadan temas oluyomu nefesini ensende hissediyormusun? Yaş kaç
05 Yorumla
Soran+1 yılArkadan temas olmuyor sadece yan yana oturuyorken ya da ayaktayken
- +1 yıl
Sorun yapma bu kadar bence cinsel anlamda istekli birimisin peki? Hayal kuruyomusun boyle temaslarda eve gidince
Soran+1 yılEvet istekli biriyimdir
- +1 yıl
Hayal kuruyomusun peki eve gidince yalnızken birseyler yaparmisin
- +1 yıl
Cevapsız kaldı sorum
Dünde trafık var diye metroya bindim milfin biri kolunu koluma sürtüyordu lan manyakmisiniz slz 🤣🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılManyak değiliz sizden eğer karşılık alıyorsak yapıyorum ben ablayı bilemem😅
+1 yılYanlış anlaşılcak bişey yok istiyosun yapıyosun. Hormonları olan bi kadınsın sadece.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes diyor ki aynı şeyi erkek yapsa taciz oluyor. :(
- +1 yıl
Canının istediği gibi elle hiç sorun olmaz
+1 yılBacağın nasıl değiyor birde genç erkek derken pedofili gibi mi
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle değil. Bildiğin genç erkek. Çocuk değil. Atıyorum 23 ve üstü gibi düşün fakat yaşlı olmamak şartıyla
- +1 yıl
Sapıklık bu biliyorsun di mi
- +1 yıl
Aynı soruyu bi erkeğin sorduğunu düşün
Soran+1 yılSoruda da yazdım bundan vicdan azabı çekiyorum yapmak istemiyorum diye :(
- +1 yıl
Ne diyim bilemedim erkek olsa linç ederdik kız olunca napılıyor ki birde seni linç etmeyince mi cinsiyetçi oluyorum yoksa edince mi gece gece kafam karıştı
Soran+1 yılBen eğer onun da değmek istediğini farkedersem sürekli hale geliyor yoksa atıyorum kendisi bana değmemek için uğraşıyorsa ben de dikkat ediyorum degmemeye
- +1 yıl
Yani bu senin zararına bir şey ne diyim pişmansın ama yapma öyleyse artık
- +1 yıl
Hangi sehir ?
- +1 yıl
@bursa_zafer hahahahahahahahahahahahs
+1 yılYani içinde bir şeyler yatıyor orası belli. Kendine hakim ol yoksa sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılBenim bugün sabah metrobüs çok dolu idi yanımda kadının kalçası bacağıma değiyor çekmek istiyorum ama dolu olduğu için çekemiyorum bi yandan da temas etmesi hoşuma da gidiyor sence ne yapmalıyım
00 Yorumla
+1 yılKötü değil. Bütün kızlar böyle olsa taciz mevzusu ortadan kalkar.
00 Yorumla
+1 yılHangi sehirdesinki istanbulmu? Temasta ileri giden oldumu hic?
00 YorumlaBu konuda kendinizi biraz dizginlemeniz sizin yararınıza olur sanırım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir şey hanımefendi hormonları olan bir insan herkes sonuçta
00 Yorumla temas güzeldir vücut ısısını hissettikçe insan daha çok dokunmak isiyor🤭
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı. Temas bağımlısısın, ama dikkat et bunu kötüye kullanacak bir sürü kişi var..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTemas ya da hissetme isteği temelde yatan yanlızlık
00 Yorumla
+1 yılDemek yanına oturan namussuzlar da ses çıkarmayınca olay devam ediyor xD
01 Yorumla- +1 yıl
Sürten namuslu ses çıkarmayan namussuz degil kız surtse sorun yok erkek surtse sapık tecavucu oluyor ondan ses etmiyor bende edemedim çok kadın kız taciz etti hemde kendini boşaltanakadar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu isen bul beni yavrum 😀
00 Yorumla
+1 yılkusura bakma ama tam anlamıyla iğrenç bi insansın. bunu bi erkek soruyor olsaydı burada yazılmayan kalmazdı kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi bir başkasına yapmaya asla hakkınız yok
03 Yorumla
Soran+1 yılBüyükşehirde otobüslerde bilirsiniz ki çok kalabalık olur zoraki temas vardır. Ha işte o temas bazen bilerek gerçekleşir. Bunu farkedersem, bana sürekli temas etmeye çalışırsa karsı cins ben de ediyorum. Yoksa kendini geri çeken birine değmemek için elimden geleni yapıyorum.
Soran+1 yılBenim sorduğum soruyu bir erkek sorsaydı yani kızlar bana bilerek değiyor ben de kendimi geri çekemiyorum deseydi burada suçu kadında bulurduk erkekte değil.
- +1 yıl
Guzelmisss
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin yüzünüzden dışarıya çıkamaz olduk, otobüste bile tacize uğruyoruz.
035 Yorumla
Soran+1 yılBeyfendi kimseyi taciz etmiyorum. Büyükşehirde otobüslerde bilirsiniz ki çok kalabalık olur zoraki temas vardır. Ha işte o temas bazen bilerek gerçekleşir. Bunu farkedersem, bana sürekli temas etmeye çalışırsa karsı cins ben de ediyorum. Yoksa kendini geri çeken birine değmemek için elimden geleni yapıyorum taciz değil bu. İki tarafında gönlü olmasi😊
Cevap sahibi+1 yılNe güzel açıkladın böyle ya teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim simdi tekrar soruyorum taciz midir bu😅
Cevap sahibi+1 yılEvet tacizdir 😂
Soran+1 yılÇift taraflı taciz diyelim o zaman😅
Cevap sahibi+1 yılSen başlatıyorsun pis sapık 😂
Soran+1 yılHayır otobüs başlatıyor erkek devamını getiriyorsa tamam diyorum bu iş ben de 😅😅
Cevap sahibi+1 yılOtobüse binme sen yürüyerek git 😂
Soran+1 yılOtobüsle metroyla 2 saat gerisini siz dusunun 😅
Cevap sahibi+1 yılHer nereye 2 saat yol gidiyorsan gitmeyi bırak 😂
Soran+1 yılEğitim hayatımı libidom yüzüne bitiremem beyfendi😅
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse sevgili edin birlikte sürtüşe sürtüşe yolculuk yaparsınız 😂
Soran+1 yılYok ben şimdilik ufak tefek şeylerden memnuniyet duyuyorum, sevgiliye öyle yaparsam farklı şeyler olabilir😅
Cevap sahibi+1 yılOkul bitene kadar sabret bari de çalışmaya başlayınca evlenir rahata erersin 🤭
Soran+1 yılHayırlısıyla inşallah 😅
Cevap sahibi+1 yılEnteresan 🤭
Soran+1 yılEnteresan olan nedir peki😅
Cevap sahibi+1 yılSenin davranışın 😂
Soran+1 yılHangisi 😅
Cevap sahibi+1 yılTacizleşmek 😂
Soran+1 yılTek taraflı değil ama
Soran+1 yılÖyle düşünün
Cevap sahibi+1 yılSen yoldan çıkarıyorsun onları da 🤭
Soran+1 yılYok daha neler🤷
Cevap sahibi+1 yılMemleket Maraş, yanaş yavrum yanaş 😂
Soran+1 yıl👿👿
Cevap sahibi+1 yılOkulun yok mu senin hadi uyu 🤭
Soran+1 yılVar 9 da :)
Cevap sahibi+1 yılYarın kaldığın yerden devam edersin işine 🤭
Soran+1 yılEvet otobüsteki işime devam edeyim 😅😅😅
Soran+1 yılHerkes ekmeğinin peşinde 😅
Soran+1 yılŞaka yapıyorum kız arkadaşımla yan yana oturuyoruz sabahleyin
Cevap sahibi+1 yılAnladım sadece gelirken yapıyorsun 🤭 bunu sadece biz mi biliyoruz 🤭
Soran+1 yılElbette aramizda😉
Cevap sahibi+1 yılSeni kunduz seni 🤭
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela arkadan yapışsa kalçana sürtünse geri çekermiydin kendini
00 Yorumlanormal ama bunu alenen ve herzaman yapma alelem anlarsa ne der
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılFordlu günler dileriz.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEnteresan ama. En fazla ne oluyor o etkileşimde mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim için sorun yok, peki konuşmak istiyor musun onlarla
02 Yorumla
Soran+1 yılTercihim sadece temasla kalmasıdır
Cevap sahibi+1 yılPeki
+1 yılkız güzelse yatağa kadar yolu var
06 Yorumla
Soran+1 yılOtobüste mi
- +1 yıl
temas başladığında dozu yükseltir yükseltir dayanılmaz hale getiririm
Soran+1 yılKızlar bana diyor ki o. pusn😅
- +1 yıl
düşünsene yan yana gelmişiz birbirimizi delirtmişiz dayanamıyoz ben seni alıp götürüyom eve kapıyı kapatır kapatmaz saçından tutup duvara dayıyom eğilim kulağına delirttin beni yanağından öpim dostum diye fısıldıyorum güzel olmaz mıydı
Soran+1 yılotobüsten nerelere geldik, şimdi azıcaksın
- +1 yıl
güzel kız gördüm mü hiç tutmam kendimi azarım yazarım o güzelliğe dokunmak için of of :D
Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı. Hormonlarin rahat durmuyor belli ki ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılSanırım 😅
Soran+1 yılO kadar değil ama istek oluyor
Soran+1 yılÇeşme miyim ben 😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirkaç sefer yaşadım açıkçası, kendini çekmedi yanımdaki. son sefer daha başkaydı
09 Yorumla
Soran+1 yılYanındaki kendini cekmeyince siz de değmek istiyor musunuz peki
Cevap sahibi+1 yılyani evet
Cevap sahibi+1 yılbana yazabilir misin buradan anlatmak istemiyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkıyorum
Soran+1 yılPeki libidonuz yükseliyor mu o sırada
Cevap sahibi+1 yılçıktım gizliden
Soran+1 yılÖzelden yazamam üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılsöz bundan başka bişey konuşmam emin olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılbaşkalrının görmesini istemiyorm o kadar
+1 yılKızım , çok tehlikelisin 😀
10 Yorumla
+1 yılPuuuu sapık puuu ırz düşmanı puuu puuu sana
00 YorumlaKendine FB yapmayı dene.
00 Yorumla
+1 yılŞu ana kadar böyle kadınlar denk gelmedi bana
00 YorumlaTacize ugramayı seven kadın
00 Yorumla
+1 yılYapmasan daha iyi yanlış anlıcaklar
00 YorumlaBize de denk gelseydin :)
00 Yorumla
+1 yılZevke mi geliyon yani
00 Yorumla
+1 yılboş ver tadını çıkar ehuehuehu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmelisin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Temas bagimliligi
00 YorumlaHormonal bir durum. Kimi insanlar teması seviyor.
00 Yorumla
+1 yılNormal bir davranış değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal, canın istiyor işte
04 Yorumla
Soran+1 yılBiri tacizci diyor biri o. pu😅
Cevap sahibi+1 yılBana öyle gelmedi, sadece hormonlar tavan yapmış, isteklerin artmış, sende küçük temaslarla, heyecan duyuyorsun, şimdi bacağın bana değince, tacizci veya bacım olunuyorsa bütn ülke, sıçhtı
Soran+1 yılKesinlikle ben de oyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl👍
- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılLibidon bağırıyor artık seviş diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkarşılıklı masum temastan zarar gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaciz oranlari neden yükseldi sorusunun cevabı
00 YorumlaTemas bagimlisisin
00 YorumlaErkek yapsa taciz oluyo
07 Yorumla
Soran+1 yılAma ben de soru da dedim ki vicdan azabı çekiyorum yapmak istemiyorum fakat kendime engel olamıyorum. Ben değince erkekte devamını getiriyorsa ki isteyerek Bu alenen farkediliyor. Bunun neresi taciz
Soran+1 yılGören yok otobüs tıka basa dolu oluyor zaten. Herkes kendi halinde oluyor
Soran+1 yılÖyle aman aman farkedilecek bir durum olmuyor aramızda ama dikkat ederim teşekkür ederim
Soran+1 yılBeyfendi ben insanlara zorla bir sey yapmıyorum eğer karşı cinsten bunu farkediyorsam devamı geliyor öyle bir şey diyorsunuz ki sanki zorla taciz ediyorum
Nadıl bir temas olması önemli
00 Yorumla
+1 yılgötü evet
00 Yorumlatemas bağımlılığı
00 Yorumla
+1 yılİleri gotme de
00 YorumlaDevamını da yaşa
00 Yorumlagüzel bişey bence
00 Yorumla
+1 yılZevk aliyomusun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Devam takma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılNeyden utaniyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbunda abes bir durum yok kasma bu kadar kendini
014 Yorumla
Soran+1 yılBiri taciz diyor biri oro. pu diyor 😅
Cevap sahibi+1 yılsenin söylemen istediğini aslında hiçbiri anlamamış, ne kadar andaval toplum olduğumuz için buraya bakmaya gerek yok aslında ama herkes her yerde belli ediyor kendini :D . otobüslerde minibüslerde herkes birbirine değer mecburen çünkü koltuklar dip dibe. bunda ahlaki olarak bir sorun yok çünkü kimse çekmiyor kendini rahat oturmak için ve omuzların birbirine değmesinden tahrik olan yaşamasın zaten. bu herkesin başına gelen bir durum ama dinin gereği rahatsız hissediyorsan kendini çek veya oturma. ahlaksızlık yok burada yani zevk almıyorsan tabi.
Soran+1 yılEvet herkes birbirine değiyor ve kendimi su şekilde ifade edeyim. Yanımdaki insan bilerek degmeye çalışiyorsa ben de kendimi geri çekmiyorum bu da bazen hoşuma gidiyor. Eğer yanlışlıkla degersek ve karşı taraf kendini geri çektiğini hissedersem zaten değmemek için elimden gelen her seyi yapiyorum.
Soran+1 yılYaptığım şeyi utanarak söyledim, gerçekten çok yanlis bir davranis fakat buna bazen mani olamiyorum
Cevap sahibi+1 yılsöylediğin kadın olarak gayet normal karşılanabilir bir şey. zevk alıyor olabilirsin ki bu da ahlaksızlık değil karşı tarafa bağlı olarak yapıyosun bunu çünkü, düşünüp canını sıkman gereken bir şey değil keyfine bak ama bana denk gelmemeye çalış :D
Cevap sahibi+1 yıldemekki hoşuna gidiyor insanların sana dokunması ve dokunman, bunda bir sorun yok utanmana da gerek yok
Soran+1 yılAhahah neden siz denk gelmiyim
Cevap sahibi+1 yılbenim de hoşuma gidiyor çünkü, bir daha denk gelemezsek üzülürüm
Soran+1 yılDenk gelebilme ihtimalini ölçücem şimdi, nerede yaşıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılİstanbul
Soran+1 yılİhtimal Yokmuş 😅
Cevap sahibi+1 yılsevinsem mi üzülsem mi bilemedim :D
Soran+1 yılSevinin 😅
Cevap sahibi+1 yıl:D keyif almana bak takma kafana
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşılıklı zevk hostur
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri