Güncellemeler
+1 yıl
Bir insan hasedini bu kadar da belli etmez ki kendisi pslik tertemiz dürüst insana bunu diyor oysa kendisi pislik
Güncellemeler
+1 yıl
Meden insnalar kendi olduğu şeyleri başkalarına söyler bazen
Siz olsanız ne hissederdiniz? iKıskançlığından diyor ben ona hiçbir şey yapmadım 60 yaşında kadın 22 yaşında ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Söyleseydin ya hala bana bunu diyeceğine git aynaya bak o zaman kim böyle anlarsın.
4 amcam bi de o bi olayı bahane edip beni dayak tehdidiyle sıkıştırdılar bu da ezik ezik 1.5 saat köpek gibi çemkirdi ben kendi olayımı bile anlatmaya kalktığımda karşımdaki cahil amcam inanamayacağın şekilde sen bize cevap mı veriyosun ahlaksız diye şov yaptı yazık ya ikiyüzlü herif o odaya girmeden de beni çok tatlısın çok akıllaın diye övmüştü
Bak böyle durumlarda seni dinlemeyen bağıran çağıran kişilere karşı sesini etme ki etsen bile lafı ağzına tıkıyorlar bırak bağırsın çağırsınlar konuşmaları bittikten sonra söylersin bitiyse gidiyorum ben diye işte bu çok daha ağır oluyor arkanı dön ve git.
Muhattap almadım zaten. Kadının 60 yaşında olmasına rağmen beni kodlanmadınız herkes anlamıştır orada kendini küçük düşürerek kendini komik duruma düşürdü ben de hayatı boyunca beni kıskanmış diye düşündüm. Konuşmanız bittiyse gidiyorum diyebileceğin insnalar yok karşında cahiller var insanlık yok, zaten bu cahil Kadın şurda şu kadar amcasınız 2 tokat atmıyosanız yazıklar olsun dedi zavallı. Çıkarken de arkamdan sapık gibi elbiseme bakıp çamaşırımı görmüş pislik elbiseye bak dedi aman takmadık bşle popoma bakacak kadar sapık demekki arkadan kapalıyım bi de
*beni kıskanmasını yazmıştım.
iPhone klavyesi çok garip
60 yaşındaki bir kişinin sözü daha değerli benim için
Valla değilmiş gördüğün gibi kendinden 40 yaş küçük kızla yarışıyor zavallı
yarışmıyo lafını sokmuş çıkartmanı bekliyo
İlkokul mezunu ezik dedim ben de ona😁Ayrıca böyle basit hakaretlerle laf sokma olmaz
Çokayıp
Yukarda 32 yaşında mal bi adamın yazdığına baksana
Halan sana neden böyle bir laf söyledi ki
Hala hala değil ki haset ve küçük insan işte adam olamamış öyle kalmış kuduruyor
Atın gitsin evden ya da huzur evine yerleştirin
Bizim evde değil ki aynı şehirde bile değiliz orada beni onların şehrinde 4 amca bi de o sıkıştırmışlardı
Ailene nin haberi var mı peki annen baban tepki göstermiyor mu halanın o tavrına
Babam yanındaydı o öyle bi erkek işte..
Mümkün olduğunda az görüşmeye çalış ya da hiç görüşme. Bi ayağı çukurdadır zaten bekliyeceksin artık :/
Ne görüşmesi kanka iyi misin Allah tekrar beni onunla karşılaştırmadan vefat ettirsin onu. O kim ki onunla görüşücem alakam olmaz. Tüm sülaleyi sildim. Babam pisliğiyle de görüşmem
En iyisi. Yuzgoz olmaya gerek yok. Hatta gerektiği zaman lafını esirgeme vur yuzlerine
Ya onlar Eskişehir’de biz Ankara’da alakam olmaz ne lafı sözü Allah denk getirmesin
bunamıştır
Belki haklıdır?