Bu yaşıma kadar hep yanlış saçma insanlarla arkadaş oldum zamanla hepsiyle muhabbetimi kestim.
Bu saatten sonra nasıl samimi bir arkadaş bulurum?
Bu yaşıma kadar hep yanlış saçma insanlarla arkadaş oldum zamanla hepsiyle muhabbetimi kestim.
Bu saatten sonra nasıl samimi bir arkadaş bulurum?
Çıkarsız menfaatsiz olduğunuz gibi kabul edecek bir insan bulmak hele şu an içinde bulunduğumuz zaman da zor ama imkansız değil.
Dedim ya zor ama imkansız değil.
Mutlu Huzurlu Ve Güzel Geceler.
Cevap
6Cevap
Kimseye haddinden fazla yüz verme kim oldukları ortaya çıkar
Kimse yokki zaten
Rabbimden iste kimse yokki deme valla ben Rabbimden istemiştim görücülerim bile geliyor 😂😂😂 ama merhametimin sıcaklığını hissettirecek çıkmadı bazen annem ya da ablamın zoru ile kızın biri ile konuşacaz falan kız senin odan da konuşalım mı diyor en nefret ettim şey kıza diyorum hellalim olmadan elini tutmak yanağından öpmek odama gitmek asla olmaz diyorum kız da bana ozaman olmaz diyor dediğim gibi zaman çok değişti kız için güzel şeyler söylüyorum o ille odama bakacak
Kızlar baya kaşarlstı. Kendimle gurur duyuyorum o konuda asla öyle şeyler yapmam.
Allahtan istiyorum zaten ama doğru zaman değil belkide bilmiyorum ders çalışmam gerek belki de ondan şu an yalnız kaldım uzun süre
Senin sevgiye arkadaşlarının ilgisine ihtiyacın var onun için dersine çalış takma kafana olur her şey
Evet öyle. Takmasamda çok sıkıldım mesela geçen sene 6 ay full ders calıstım sonra son 4 ay saldım. O yüzden başarısız oldum. Bu yıl tekrar başlamam lazım. Başlayınca yine yalnızım yine. Ya 1 yılım yine çöpe giderse
Üniversite mi okuyacaksın kazanmak yani
Yani okudum aslında ama memnun değilim. Tekrar okuycam evet
2011 Türkiye ilk 20 cisi olarak söylüyorum kendine hep güven kendini sev bu ikisini yaparsan hep başarırsın
Lisedeyken şevkim çok kırıldı. Çok zeki olduğum söylenir farkındayım da ama moralim motivasyonum kendime o konuda güvenim falan düştü. Yine inanıyorum yaparım ama sıkıldım çok
Zaten çok sıkılınca güçlenirsin ya bu hayatta senden başkası yok sen tek başına bir ordusun unutma bunu
Peki sağoll
Rica ederim
Arkadası internetten bile bulursun da onemli olan kendini korumayı bilmen.
Internetten olmaz
Edinemezsin. İletişkm çıkar amaçlıdır. Arkadaşlık falan palavra.
Niye öyle dedin ki
Gerçekler.
Ne yapalım peki
Tek takıl ne yapacan
Senin var mı arkadaşın
Yok.
ilk önce kanının uyduğu aynı şeyleri beğendiğiniz birisi olması gerek
Yok öyle biri
tanıya biliriz bir-birimizi belki vardır
Gizliden çık bakayım
çıktım
Sanki konustuk ismin neydi
özelden yaz istersen
Espri ve şakacı biriysen arkadaşın olurum
Çıkarcı mısın sen
Hayır
İsminde hayır yok yapnız hacker macker
Hackerlar kötü değildir ki
Normal insanın iyiside olur kötüsü de
Hacker'ın da iyisi vardır aynı şekilde kötüsü de
Sen iyi misin kötü mü
Ben hacker değilim yazılımcıyım
Ayh bende merak ediyorum yazılım. Ama eşit ağırlıkçıyım yapabilir miyim sence
Eşit ağırlıkmış sözelmiş sayısalmış bunlarla alakası yok yazılımın
Yazılım bir zanaat işidir ve zanaat bir emektarın, hocanın yanında, ustanın yanında öğrenilir
Hocam bana da öğretin
Ben iyi bir öğretmen değilim yav skcksmmf hem o kadar vaktim yok ama neler yapacağını söyleyebilirim nasıl oluyo bu yazılım nerden başlayayım nelere bakayım nerelerden öğreneyim dersen anlatırım
senden kaynaklanıyor bu
Seçiciyim kötü yanını gördüğümden de soğuyorum bu kötü mü
yanlış kişileri yanlış yerlerde ararsan doğru kişiyi bulamazsın bacımm
Alakası yok. Yanlış yerde aramadım eğitim aldığım yerlerde mesela hep kötü karaktersiz insanlar arkadasım oldu discoda tanısmadım anlıycağın
düzgün insan tabiri ne senin için bana onu söylesene bi
Arkandan atıp tutmayan,
Dürüst,
Güvenilir,
Saygılı,
Pozitif,
Dedikodu yapmayan,
Kıskanç olmayan
illaki vardır ama sana bir şey diyeyim ne alaka diyeceksin dış görünüşünü beğenmeyip muhatap olmak istememişsindir kız erkek farketmez
sevgili manasında da demiyorum genel olarak konuştum
Hayır. Cidden hiç öyle yapmadım. İlkokulda yapmışımdır belki ama büyüyünce yapmadım vallahi.
Sonraki zamanlarda herkesle tnaıştım mesela. Ama kafama uyan kafa dengim tam var bu desem hep bi yanlışları dokundu.
hatası olmayan insan çok az ya zor yani bu zamanda emin ol
Zor değil. Ben niye bu kadar iyiyim kimse böyle değil...
bende kendime öyle diyorum
Yeni çevre edinmen lazım
Kaç yaşındasın
zamana salcan
Saldım knk sala sala 3 yıl oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?