Öylesine soruyorum ama öylesine yani cidden. Şimdi bir çocuk var Allah var yakışıklı, sempatik falan filan ama bir iyi bir kötü ilk başlarda bana gülümserdi, işte benimle ilgili soru falan sorardı şimdi yapmıyor bir yerleri kalktı galiba sadece bugün sandalyeyi talıyamaıdpım için başka bir sınıf arkadaşıma şunu bir ittir dedim hemen atladı bunu mu taşıyamıyorsun bir kaldır falan diye birlikte sandalye taşıdık (taşımaz olaydık yanlış yere götürdü 20 metrekare yerde 10 tur attık jfkfhk) abi 52 kilo 163 boyunda kızım gitti bana sıra taşıttı ya neyse ben bu çocuğu nasıl kendime aşık ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biz ne bilelim elin şeyinin zevklerini nasıl aşık olur herkes farklı
Doğru
Burcu ne ona göre dıcem
Bilmiyorum ki ya ama aynı yalı çapkınındaki oğlan hareketleri falanda öyle
Ben oğlak burcuyum yükselen yay ay burcu balık
ikizler potansiyeli var bence şöyle hoşlandığı içinde bu şekil davranıyor olabilir erkek degısık yanı her şeyi beklerim ama taşıması yardım etmesi falan kendını sana kanıtlamak ıcınde olabilir baktın şu anlık ılgısı yok iyice tanıman lazım çocuğu nelerden hoşlanır falan diye şimdi bişeyde denmez cocuk nasıl bırı bell ıdegıl
erkeğin lazım asıl bize burcu asdsffdsfdsf
Ya sence benden hoşlanıyor mu (bence hoşlanmıyor) bak şimdi sürekli bana bakıyordu bir ara sonraaa ben her kitap okumamda hangi kitabı okuyorsun tarzı sorular soruyordu bu arada diğer kızlara sormuyordu, sonra hedeflerimizin aynı olduğu inu falan konuştuk işte ikimizde bilgisayar mühendisi, yazılımcı olmak istiyorduk bayağı konuştuk birbirimize bakıp güldük falan ertesi hafta bu mal bana hiç bakmadı full en yakın arkadaşıma yanaştı (bu arada en yakın arkadaşım fıstık gibi) soğuk yaptı, dalga bile geçti aptall diğer kızlarla samimi oldu kıskandım (sankii bana neyse) bugünde sıra için ondan yardım istemedim başka bir oğlandan istedim yardımı kendi aldı sırayı hemen işte dalga geçti bunu mu taşıyamadım diye birlikte kaldırdık olması gereken yerden bambaşka yere götürdük falan dkdfkg sence seviyor mudur beni
Bu arada ben başka çocuklarla konuşunca hemen sohbetin arasına dalıyor falan
Ya lütfen söyle ben mi leylalık yapıyorum boşuna yoksa
Ya kıskandırmaya çalışıyor senı yanı utangaçtır açılamıyordur garantiye almak ıçın senın açılmanı saglamaya çalışıyordur ya da deniyordur senı emin olmak icin ya da hafif bir. dengesizlik olabilir oda ne ıstedıgını bilmiyordur... yüzde elli ihtimal her ıkısıde sen zamana bırak bence. Eger hep soğuk davranırsa gerı çek kendını etrafında dolaşma şımarmasın ama eger sıcak ıyı davranırsa sende o şekilde davran uzaklaştırma kendinden onun sevdıgı ilgi duydugu alanları öğrenip sende o konuda bir kaç bir şey araştır onunla ortak ilgi alanlarınız olsun
ıyı bir şey bu
Yani hoşlanıyor mu
Ama ya arkadaşımdan hoşlanıyorsa onun için beni kullanıyorsa
Bunu zaman gösterecek bence şımdılık çok kaptırma sonra üzülmemeniz icin yazdım bunu zamanla ortaya çıkar niyeti ama hoşlanma ıhtımalı yüzde elli net hoşlanıyor diyemem ama hoşlanmıyorda diyemem biraz daha geçsin üstünden o zaman ortaya çıkar umarım gönlünce olur mutlu olursunuz
İnşallah ablam sağolasın aşk kadıj mükemmel insan
asjdhnasjktnsakj ne demek bende bir degısıkle uğraşıyorum anlarım halden ksadmkadml
Kizlar anca yuzde 30luk erkeklere gider
%30 nasıl yani kötü mü
Illa boyu ya da tipi vardir onlarin sizde onlara gidiyorsunuz iste
Tipi aynı yalı çapkını başrolündeki oğlan gibi, sempatik ve komik üstelik zevklerimiz aynı tabi çok tanımıyorum ama holuma gitti sanki
Boyuda uzun mu?
Evet yani 1,75-180 vardır
Isiniz gucunuz tip yakisikli olunca karakterini bilmeden tapiyonuz
İyi gibi ama çocuk sempatik iyi davrnaıyor aaa bir dakika bir ara yazımla dalga geçmişti aaa evet benimle dalga geçmişti 3 defa aaaaa
Ne diyon la ajfgfh
Çocuk benimle daşga geçmişti kötü galiba o zaman
Onu aşağılayarakk
Nasıl yani ne demeliyim
İşte soğuk davran kırıcı ol
Lan kaypak diyip kellesine şaplak falan mı atmalıyım
Hayır