- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazen insan alışveriş yaptığı/yapacağı ürünleri sevdikleri ile paylaşıp önerilerini almak, sevincini paylaşmak isteyebiliyor.
Bende alışveriş yaptığımda özellikle balık avı konusunda malzemelerin uygunluğu vs arkadaşıma danışıyorum. Görgüsüzlük olmasın diye her şeyi arkadaşlarım ile paylaşmaktan sakınmaya çalışıyorum.Geçen alışveriş yaptım. Güzelde para kazanmışım. Danıştığım arkadaşıma da hediye aldım gönlünü almak için.
Yani senin arkadaşında seni sevdiğinden seninle paylaşmak istiyordur. Bence sen üzüldüğünü belli etmeden yine de yardımcı olmaya çalış. Niyeti kötü değildir. Ama ince düşünemiyor olabilir. Bu da insanlık hali.
013 Yorumla
Soran+1 yılEvt olabilr bnde hediye vermeyi çok seven biriym hediye ve çok güzelde hediye paketlemesi yaparm işte yazın yurtdışına çıktım mecbur olmama rağmen içimden geldi hediye aldm ordan şu an çok begendiğim peluş çanta ve şapka var şu an fiyatı 200 tl ikisi mağazada geziyorduk param var alabılrm ama şu an gerekli değil ben alırm sana deei o an öylesine dediğini biliyom ama işte bnde biraz beklentiye girdm belki alır dşye yok
Soran+1 yılHatta şu an yine bi kıyafet attı
Soran+1 yılBi video atmış komikli video altada yazı var paramı gereksiz yere harcarken ne yazayım
- +1 yıl
Aranızdaki bağa bağlı. Gül geç.
Soran+1 yılSamimiyz ama gülmek istemiyom
- +1 yıl
👍 bu işareti yap.
Soran+1 yıl@fffaf gereksiz para harcadıktan sonra para yetmiyo der insanlar yazdım
Soran+1 yılgereksiz para harcadıktan sonra para yetmiyo der insanlar yazdım
Soran+1 yılAylar önce benm begendiğim ona gösterdiğim tabağı almış sahi bunu aldım diye resm atmış bi etek almış onu atmış gerçekten gına geldi çorap alsa onu atcak bndr güle güle kullan dedm ona cevap vermedi mesela napım illam uzun uzun mu yazayım
Soran+1 yıl@fffaf dün akşam etek gömlek kombini atmıştm gömleği çok begendm yazmıştm bugünde benim attığım gömlek eteği almış ee sen yeni etek almamış mıydn dedm aldım ama bu farklu desenli bakıyodm dedi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöteberinin bu kadar kölesi olmayın. resmen alışveriş yapamıyorum diye yoksunluk krizine girmişsin. aynı bir madde bağımlısı gibi olmuşsun. sorun onda değil sende. iyi ki alışveriş yapamıyorsun. azıcık arın bir kendine gel. zehir kanından çıksın.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe biçim dertleriniz var ya 🤣 arkadaşının kişiliği oturmamış herhalde her şeyi sana sorduğuna göre. Benim yukarıdaki cümlemi oku bir daha sana bir şey sormaz 😁
00 Yorumla
Kızın kötü bir niyeti yok gibi ama “ben işsizim biliyorsun sen bana alıcaklarını atıyorsun ama benim içimde kalıyor ben alamıyorum atmasan daha iyi olur “ gibi bir şey söylersen anlayış gösterir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılSenin ki yine çalışıyormuş benim bir arkadaşım vardı eşinin parasıyla aldığı ürünleri atardi aldım diye fikir almak için değil ama bildiğin hava için😂 aldığı şeyler de ucuz urunler değil tabi bir çanta 500 600 TL falan öyle. Neyse takılma kötü niyeti yoktur sadece iyi güzel de geç kırma kalbini
011 Yorumla
Soran+1 yılYani nebileym peluş çanta ve şapka almak istiym ikisi 200 tl şu an arkadaşmda geçen sene 90 liraya almıştı ikisini mağazada gezerken gördm param var alabilrrm ama çok gerekli değil dedim oda ben sana alırım dedi mesela öylesine söyledi biliyomda dünde benim begendiğim kahve makinesini aldı güle güle kullan diyom 2 ceket begenmiş birinn düğmeleri siyah diğernn taşlı düğmeleri semcr hangisi diye bana atmış bnde ikiside güzel işte yazdm
- +1 yıl
Kötü niyeti yok belli, yalnızca fikir alıyor. Üzülme seni anlıyorum bu aralar ben de işsizim çok sıkıntılı bir süreç
Soran+1 yılNe bileym sinirimi bozuyo 2 siyah eşofman atmş bakıyom bakıyom anlamıyom bunlar aynı dedm bitanesin bel lastiği daha uzun diyo şimdi neden bunu atıyo dimi ama bazen cevapsz bırakoym bazende ne güzel herşeyi alıyon deem
Soran+1 yılAylar önce benm begendiğim ona gösterdiğim tabağı almış sahi bunu aldım diye resm atmış bi etek almış onu atmış gerçekten gına geldi çorap alsa onu atcak bndr güle güle kullan dedm ona cevap vermedi mesela napım illam uzun uzun mu yazayım
- +1 yıl
Böyle yapiyorsa nispet o halde bence sessize al hiç cevap verme bir süre ararsa whatsappa çok girmiyorum dersin
Soran+1 yılÖyle yapıcam güle güle kulllan mesajıma cevap vermedi yani pazar günüde buluşcaktk o gün hava yağmurlu buluşmayalm dicem
Soran+1 yıldün akşam etek gömlek kombini atmıştm gömleği çok begendm yazmıştm bugünde benim attığım gömlek eteği almış ee sen yeni etek almamış mıydn dedm aldım ama bu farklu desenli bakıyodm dedi
- +1 yıl
Oha baya seninle sidik yaristiriyor
Soran+1 yılBide senn begendiğin gömleği siyah çizgilisi bnde var istersen vereym sana dedi bnde yok sağollasn dedm tamam dedi sadece burdaki çoğu insan bana kıskanö dedi ama buda bana nispet değil mi
- +1 yıl
Hayır mesela madem alacak sen begenmissin insan arkadaşına hediye alir yani resmen haset
Soran+1 yılİşte ya hatta peluş kumaştan şapka çanta begenmiştm 200 lira bunu alablrm ama şu an önceliğim bunlar değil dedm ben sana alırm demişti ooo yani laf olsun diye işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını arkadasım da yapıyo ikimizde öğrenciyiz ama o tek kız falan ailesi cok yardım edıyo ve kafayı kiyafetle bozmus ilk baslarda cidden içimde ukte kalıyodu coo kotu hissedıyodum onda var bende niye yok diye ama sımdı guzel diyip gecıyorum uyarırsan senın onu kıskandıgını dusunur sende fazla takılma buna iş bulunca daha güzelleri senın olur insallah
07 Yorumla
Soran+1 yılAynn başka şeylerde var 2 +1evde 5 kişi yaşıyoz odam yok salonda yatıyoö zaten işşzm motivasyonnm özgüvnm düştü artık arkadaşm ise bursann iyi bi semtinde tek başına oturıyo kendi evleri sadece fatıra ve aidat ödüyo ve kendi öz yağenine bakarak asgari ücret alıyo bunlarda var ee snirim bozuluyo
Soran+1 yılTeşekkr ederm inşallah sennde kalbine göre olır her şey
Cevap sahibi+1 yılSenı cok cok iyi anlıyorum ama hayat bagzıları için cok daha kolay bizde 4kardesiz kucuk evde yasamak nasıl cok iyi biliyorum yeri geliyo tek basıma kalabilcegım tek bi oda bile olmuyo deliriyo insan ama meslegını eline alımca birazda bırıkım yaparsan kendi evine cıkarsın inşallah
Soran+1 yılUmarm 1 yılda iş konusunda tükendm 4 sene kozmetk mağazasnda satış danşmaydm müdür yapcaz seni diye 2 sene oyaladılar artık bn istemiyom işten çıkıyom deem zaten çıkmak istiyodm aileme açıklamak zorundaydm mesleğim için sertifika alaym dedm 3 ay kursa gttm snra iş görüşmelerine gittm tecrübem yok diye almadılar geçici marketlere gireym deem part time falan olmadı metro duraklarnda büfe veya pastanelerde çalışaym dedm anasını sataym kimse dönüş yapmıyo bu pazar kpss gircm bi bok bilmiyom şu an tek temennim kpssden iyi puan alıp istediğim şehre temizlikçi düz memur vs. Olarsk atanmak bakalm inşallah olıt
Cevap sahibi+1 yılİnsallah hakkında hayırlısı olur canını cok sıkma
Soran+1 yılAh canm sıkılmayacak gibi değil ki aile evimdeki stresi söylemiyom bile neyse
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sende bir kıskançlık seziyorum, belki arkadaşından pek hoşnut değilsin, arkadaşlığını bitirebilirsin başka bir arkadaş bulmanı tavsiye ederim.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil ama sürekli bişeyler atıyo 2 tane eşofman atmş bunlar aynı dedim bitanesinin beli yüksek dedi hangisini alayö dedm
+1 yılbana resim atma çünkü ben bu konularda konuşmaktan sıkıldım de üstelerse de anlat durumunu sorun yok konuşarak aşarsınız bunu güven bana
015 Yorumla
Soran+1 yılZsten resim atma dedikten sonra üstelemezde sert mi olur
- +1 yıl
yok saygı duymak zorunda
Soran+1 yıldün akşam etek gömlek kombini atmıştm gömleği çok begendm yazmıştm bugünde benim attığım gömlek eteği almış ee sen yeni etek almamış mıydn dedm aldım ama bu farklu desenli bakıyodm dedi
- +1 yıl
iyi demiş
Soran+1 yılOmu ben mi iyi demişim
- +1 yıl
kız seni kıskanıyor gibi
- +1 yıl
mesajlarına cevap verme bence umursama onu o zaman oda bira durup düşünür ama hiç bakmadan sil bence çok şımartmışsın
Soran+1 yılZaten 4 5 gndr konuşmuyodum bn dün akşam yszdı konuştk biraz bide bıgün işte yazdı gömlek eteği aldım diye en son sana gömleği vereblrm dedi 2 sene önce almış çok az giymiş ama napım bn gömleği
- +1 yıl
sen bilirsin seninle tatmin oluyor gibi kullanıyor aşağılıyor fark ettirmeden izin verme buna
Soran+1 yılEvt yok işte mesafe koyuyom ama aklı fikri kıyafette ben olsam maaşımı biriktirm nede olsa sabit bi işi yok
- +1 yıl
boş ver çok takma
Soran+1 yılÖyle sinirlendm işte
Soran+1 yılAyy ben şok oluyom şuam ben anlamıyom ya şu an mesaj attı geçen sene aldığın çizme bu muydu diyr mesaj atmış
- +1 yıl
valla kardeşim sizin olayınız ben çözemedim boş ver ya
Soran+1 yılNeden
Knk bana atmasan ben çok anlamıyorum diye hafiften uyar ısrarla devam ederse knk atma istemiyorum de
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyom sorun orada işte
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s +1 yılSeni çok iyi anlıyorum ama bunu dile getirirsen kıskandığını düşünebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt dediğin gibi anlayablr
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlığınız biter, sen yanlış anlayıp kıskandığını düşünür
02 Yorumla
Soran+1 yılEvt biliyom ama kıskançlık oluyo bnmde gözüm kalıyo zaten normaldede çok kıyafetm yok
- +1 yıl
Sen bilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen biraz kıskançlık ediyorsun. O seni arkadaşı olarak görmüş fikir sormuş ben bir artniyet görmüyorum. Senin samimiyetine güvenmiştir böyle hasetlendiğini bilse atmazdı emin ol.
10 Yorumla
+1 yılÜzülme ben sana alırım elbise vs. Sen de ona atarsın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUyarmak zorundasın. Uyarmasan senin için iyi olmaz. Sen kırılacağına başkası kırılsın.
00 Yorumla
+1 yılUyaramazsin her türlü küslük dargınlık olur. Senin umursamaman gerekiyor. Iyi kotu diyip geç zor ama sen yaparsın güveniyorum senin o kudretin ve hatta gücün dahi var 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylesen bile arkadaşın yanlış anlar ve beni mi kıskanıyorsun diyebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılEvt yanlış anlar ya da hava atıyom mu zanettn der
Cevap sahibi+1 yılBende çalışıyorum ama param var diye her şeyi alamıyorum. pahalı çünkü yani bir işte çalışsan bile istediğini almak zaman istiyor
Soran+1 yılEvt haklısn ama illam alırsn çünkü ay sonu maaş alacağıno bilşyon pazar gnü buluşalm kahve içlem dedi bnde direk dedm param yok dedm bi kahve ne olcak ben öderm dedi zamanında sende ödemiştn dedi bn sinirleniyom
Bence mesajına cevap verme bir süre artık o da yazmayı keser ya da sen de onun yaptiği gibi fotoğraf at ve alayım mı de anlar belki
03 Yorumla
Soran+1 yılBazen cevap vermiyom ya da kısa kesiyo iyi güzel al güle güle kullan
Soran+1 yılSnrada evdesin işin yok neden yazmıyon demez umarm
+1 yılhayatta takacak daha farklı şeyler var bu kadar ufak konulara nasıl takılıyorsunuz anlam veremiyorum
00 Yorumla
+1 yılİlerde sende alırsın takma yani şu an alıcaksın diye bişey yok
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 tane 2 tane değil ki 1 yıl 2 aydr işşizm zaten onn stresi var hergün bişeyler atıyo cilt bakımları falan gözüm kalıyo anlamoyo bunu
+1 yılBu nasıl soyleyebilir ki insan
041 Yorumla- +1 yıl
Dediğinde haklısın baştan sona kadar kıskanç olan sen değil arkadaşın ama bunu ona nasıl diyeceksin ki?
Soran+1 yılAynn her türlü yanlış anlayabilir farklı yere çekebilir en sonda ben suçlu olurum
- +1 yıl
Aynen öyle umursamaz ol bence takma kafaya yani oda onun görgüsüzlügü hayat bu bakarsin yarın sen bir işe girersin o kalir yerinde mesleğin ne?
Soran+1 yılÜzülüyom ya hwle ki dün akşam buraya gelen yorumlara cevap yazıyodum bi baktm resim attı hatta ondan öncede instgramdan komikli video attı videoda gereksiz şeylere para harcarken ben yazıyodu cevap olarak gereksiz şeylere para harcsrlar sonra para yetmiyo derler dedm modelistm ama iş yok bana pazar günü kpss gircem bi bok bilmiyom inşallah güzel puan alırmda bişeyler çıkar şansıma
- +1 yıl
İnşallah Allah hakkinda hayırlısıni versin ama neden özel şirketlere şansını denemiyorsun bende tekstil sektöründeyim deneyebilirsin şansını
Soran+1 yıl4 sene kozmetk mağazasnda satış danşmaydm müdür yapcaz seni diye 2 sene oyaladılar artık bn istemiyom işten çıkıyom deem zaten çıkmak istiyodm aileme açıklamak zorundaydm mesleğim için kalıp modelistim sertifika alaym dedm 3 ay kursa gttm snra iş görüşmelerine gittm tecrübem yok diye almadılar geçici marketlere gireym deem part time falan olmadı metro duraklarnda büfe veya pastanelerde çalışaym dedm anasını sataym kimse dönüş yapmıyo bu pazar kpss gircm bi bok bilmiyom şu an tek temennim kpssden iyi puan alıp istediğim şehre temizlikçi düz memur vs. Olarsk atanmak bakalm inşallah olıt
- +1 yıl
İnşallah olur ama özel sektör tekstil alaninda heryere başvur git ben iş ariyorum de yani kendin birşeyler tasarlayamazmisin
Soran+1 yılBen anlatamıyom galiba herkes beni yanlış anlıyo herkes kıskançsın sen arkadaş değilsn diyo sende iş bul çalış diyo off Allahm ya iş bakmadığımı nerden biliyolar yazdım sende hala oraua git buraya git diyon herkes akıl veriyo
- +1 yıl
Hayir ben sana akıl vermiyorum modelistsin ve benim çalıştığım firmada bir sürü modelist çalışıyor belki burayada aldirirdim demek istedim seni ama sen yanlış anladın beni neyse istedigini yap bakalım kolay gelsin selametle ☺️✋
Soran+1 yılArtık kendi mesleğim içinde hevesim kalmadı gerçekten kalmadı zaten kendi mesleğiöde tecrübem yoktu aile evnde yaşıyom zsten bi sürü sorun var kpss sınava girym belki başka şehre giderm dedimde hayal işte
- +1 yıl
Hayırlısı selametle ✋
- +1 yıl
Dostum dertlesmek istiyorsan adam akıllı arkadaş olup dertleşelim haftada 1 yazmak nedir
Soran+1 yılYeni olay oldu oyuzden yazdm yorum olarak sana ve bikaç kişşye sinir oldum bnn begendiğime göz dikmiş sanki dünyada bi tek o var
- +1 yıl
Bana neden sinir oldun ben ne yaptimki sana
Soran+1 yılşu an ne diyo bide geçen sene aldığı gömlek varmış benim begendiğime yakın renklerde istersen sana verebilirm diyo bnde yok sağollasn yazdm tamm yazmış mal ya gerçekten sinir bozuluyo 3 4 gün konuşmadm hiç dün akşam yazdı bugün yine aynısını yapıyo
- +1 yıl
Hayırlısı
Soran+1 yılAmann yazmam bidaha
- +1 yıl
Ya iyimisin sen ablacım yazmiyorsun 1 hafta azarlayip gidiyorsun sonra hiçbir şey olmamış gibi yaziyorsun sana cevap veriyorum şükretmen gerekirken yazmam diyorsun yazmazsan yazma be
Soran+1 yılbenim yorumuma hayırlısı diyon ne alaka
- +1 yıl
Yazdığıma cevap vermiyorsun ben ne yapayım yazdığımi kaileye almiyorsan bende almam
Soran+1 yılYoo ben fazla fazla yazmışım hep sen hep hayırlısı selametle ✋️ demişşin kaale almayan sensn
- +1 yıl
Bana neden sinir oldun ben naptim ki sana diyorum cevap bile yok
- +1 yıl
Yoksa konuşmak işime gelir benim
Soran+1 yılBn sana sinir olmadm ki arkadaşma sinir oldum dedm
- +1 yıl
Tamam onu görmemişim pardinda neden 1 hafta sonra yazıyorsun
Soran+1 yılÇünkü 4 5 gnde arkadaşmla konuşmafm dün akşam ve az önce konuştuk yine aynı olay oldu oyuzden yazdm bi sana yazmadm zaten bikaç kişşue daha yazdm bide en son selametle yazmışınnn onada ne yazaym bişey yazmamıştm
- +1 yıl
Çünkü ben orada sana yardımcı olmaya çalıştım fikir verdim sana tersledin beni tersleyen birine ne diyim selametle demişim daha ne diyim insan olan özür diler devamını getirirdi
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
İyi tamam o zaman madem konuşacak bir şey yok sen bilirsin
Soran+1 yılModelistim ama geçen hafta kpss girdm inşallah iyi puan alırm bişeyler çıkar bn kuruntu yapmıyom dimi besbelli nispet var tüm konuşmaları birebr yazdm
- +1 yıl
Aynen nispet var
Soran+1 yılÖzür dilerm yanlış yazdm özür dilerm kusura bakma
- +1 yıl
Sorun yok
- +1 yıl
Şaka maka 1 yıl olmuş bu post 😱
Soran+1 yılValla zaman hızlı geçiyor bende şaşırdm 1 sene olmasına
- +1 yıl
Nasılsın neler yapıyosun
Soran+1 yılİyiym aynıyım hep sen nasılsn
- +1 yıl
1 yıl önce konusamamisiz seninle saçma sapan konudan gel tanışalım bu sefer 😂
Soran+1 yılOlur taşınalım
- +1 yıl
Gizliden çıkayım yaz istersen ama çok geç yaziyorsun be
+1 yılCevapsız bırak
03 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç kere bıraktm zaten
- +1 yıl
Anlamiyorum demek ki engelle
Soran+1 yılSeni mi engelleym
+1 yılsaçma bi davranış olur
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim mi onun mu
- +1 yıl
seninki
Ben de işsizim anlıyorum
00 YorumlaResim atma diye uyar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKıskanç seni sksksksk
00 Yorumla
+1 yılresim atam diye uyarmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılSonra neden der yanlıl anlar konu başka yerlere gider
- +1 yıl
sen kendini düzgün bir şekilde ifade et yanlış anlamasına imkan vermeden
+1 yılSen gerçek arkadaş değilsin demekki
01 Yorumla
Soran+1 yılAylar önce benm begendiğim ona gösterdiğim tabağı almış sahi bunu aldım diye resm atmış bi etek almış onu atmış gerçekten gına geldi çorap alsa onu atcak bndr güle güle kullan dedm ona cevap vermedi me
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDirek engelle 😃
02 Yorumla- +1 yıl
O senin durumunu şu an ki ruh halini düşünmeyip bunu yapıyorsa , sende engellemekte gayet özgür vede haklısın 🙏
Soran+1 yılEvt fikir almak içn atıyo ya da bilmeden hava atmak için ama benim gerçekteb içimde kalıyo derler ya işşizm yannda işini bekarn yanında eşini hastanın yannda sağlık konuşulmaz ya anlamıyo mu acaba biraz laf sokmak istiyom anlasn halmdrn
sende calis
00 YorumlaResim atma dersin
00 YorumlaTakılma bu kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye bnmde begenmiş olduğum kahve makinesini aldı mesela
Soran+1 yılDün akşamda benim aylar önce begendiğim onada söylediğim tabağı almş öyle bi tabak begendiğimi bile unutmuştum"sahi geçende bunuda aldım diye tabağını resmini atıp göndeedi bi tanede etrk ceket almş onu attı tabak için güle gğle kulllan dedm arkadaşlar bazılarınoz kıskançsn falan demiş sinir bozuculuk değil mi şöyle düşünün siz oruçlusunuz ve arkadaşınz her gün her zaman yemek resimleri tarifleri atıyor hatta güle güle kullan mesajıma hiç bişey yazmadı
Gizli Üye(25-29)+1 yılKISKANÇ
00 Yorumlaayıp etmiş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım