Keşke adam gibi bir adam çıksa da karşıma bana baksa bıktım iş hayatından?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEv hanımı olunca çok da bir şey değişmiyor emin ol. Öyle akşama kadar yatmıyorsun hele bir de çocuk doğdu mu uykuyu bile çıkarıyorsun hayatından.. tepki ölçmek için sorulmuş bir soru bu. Erkekler de çalışmak istemeyebilir niye ömür boyu sana bakmak istesin birisi.. adam gibi adam çıkacakmış da bilmem ne de.. kavramlara bak
03 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin çalışmama gibi bir lüksü yok , tıpkı kadının evde temizlik yemek yapmaması gibi..
Cevap sahibi+1 yıl@minikkladyy inan çalışmayan da çok erkek var , bu yanıtın beni tebessüm ettirdi çünkü bizzat ablamın arkadaşının eşi yıllardır çalışmıyor ve kadın sesini çıkarmadı. Ne ev işine ne de yemeklere ne de çocuğu için bir destek sağlar yine de evliliğini sürdürüyor. Gözümün önünde böyle bir örnek var hani lafın altında kalmayayım diye de uydurmuyorum. Tam tersi durumun olduğu evlilikler de vardır illa ki..
- +1 yıl
Vardır da yüzde kaç? Birine bakıp erkekler de çalışmıyor demek komik bence. Sen taaa ablanın arkadaşının eşinin ev içi durumunu nereden bileceksin :) belkide ne kavgalar dönüyor. Onda başka bir durum vardır. Kaç erkek çalışmıyor genele bakınca? Hamile kaldın çocuk oldu eee adam canım istemiyor çalışmak diyebiliyor mu? Ama kadın da öyle değil ya canı istemez ya mesleği yoktur ya da bebeği olmuştur. Zorunluluk yok kadında.
En İyi Cevaplar
+1 yılHer kadın ayaklarının üstüne bakabilmek kimsenin eline bakmamalı sigortası, emekliliği olmalı, karşınıza adam gibi adam çıksada birgün bitmeyeceginin garantisi yok, işinizden nefret ediyorsanız başka iş bakın ya da evden çalışma imkanı arayın evden çalışır dışarıdan sigortanızı ödersiniz, yaşlılıkta çok lazım olacak, gençlik birgün bitiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocukken beni okula yolladıktan sonra annemin geri uyuduğunu öğrenince ben de artık büyüyünce ne olcan sorusunun yanıtına doktor yerine ev hanımı diye değiştirmiştim lkyjlulflh şimdi ikisi de değilim radyocu olcam ben Allah izin verir de o günleri gösterirse bunun okulunu okuyorum
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe malum sana bakacağı? Hayatta hiçbir şey garanti değil, kendi geleceğini bir erkeğin iki dudağının arasına bırakırsan seni kaybetmekten korkmaz. Güçlü olmak için ekonomik özgürlüğünün de olması lazım
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
37Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kadın her zaman güçlü olup kendine bakabilmeli. adamlık sadece bakmakla olmaz.
10 Yorumla Esasen kadın çalışmakla da yükümlü değildir. Çalışmakla yükümlü olan erkektir. Kadının ve evinin ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlü olan da erkektir. Fakat kadın iffetine uygun bir işte çalışmak istiyorsa, erkeğin de buna rızası varsa, çalışabilir. Çalıştığı zaman kendi kazancından dilerse evine harcar. Bu ahlaken iyidir ve fazilettir. Ama hukuken kadın buna zorlanamaz.
İslam hukuku iktisat açısından kadın ile erkeği müşterek değil, müstakil değerlendirmiştir. Erkek evine ve karısına bakmakla yükümlüdür. Çünkü erkek kadını Allah’ın emaneti olarak almıştır. Onu alırken onun geçimini ömür boyu sağlamakla ve ihtiyaçlarını ömür boyu karşılamakla kendini yükümlendirmiştir.
21 Yorumla- +1 yıl
Günümüzde evet geçim çok zor erkeğin maddi gücü yoksa kadın da çalışmak isterse çalışır ama artık erkekler varlıkları olsalar dahi aciz duruma düşürüyor kendini karım paramı yiyemez diyor ulan ömrün o kadınla geçecek ne demek bu düşünce valla kafasızlıktan başka bir şey değil ama tabi zengin koca peşine de düşülsün değil demek istediğim herkes çalışmak zorunda değil tamamen maddi güce göre değişir isteyen istediği gibi linçleye bilir bu arada kendim çalışmayı seven biriyim yani o yüzden yazdığımı düşünüyorsanız değil ama olan bu
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. adam gibi bir adamlığın şartı seni ev hanımı yapıp evde tutacak bir kriter değildir, evde durup 3 öğün sopa da yiyebilirsin, aldatılabilirsin de ki ben bunların örneğini genelde görüyorum evde duran kadınlar genelde aldatılıyor (çevremde edindiğim izlenimler bu yönde) ancak iş hayatında çabalayan ve bir şeyler elde eden kadınlar ise el üstünde tutuluyor. Tabii olarak insanlar bireysel seçimlerinde özgürler ancak yine gözlemlerime dayanarak, günümüz şartlarında tek maaş ile geçim zor. Eğer şartlardan şikayet etmeyecek ve önüne koyulana razı olacaksan evet mümkün.
23 Yorumla- +1 yıl
@Neyse1900 :)
- +1 yıl
@Neyseboşver34 :D hoş geldin
+1 yıl- Çalışmak güzeldir, kadını bakımlı yapar
- İş ortamında çok şey öğrenir, daha kişilikli bir hayatı olur.
- Zamanı daha iyi ve verimli değerlendirmeyi bilir.
- Toplum içinde saygınlığı vardır
- Üretkendir, harcamaları daha dikkatli olur ve birikim yapar.
- Yuvasına her yönden katkılı olur
- Evde pipo büyütmez, dedikodu yapmaz
- Hergün yeni şeyler öğrenir ve bu yüzden fikirleri değerlidir.
- Şimdi sen bu kadar şeyi bırakıp zengin koca mı arayacaksın, bu da bir seçim, kolay gelsin sana 🤣
119 Yorumla- +1 yıl
@Dilhun2 bu sizce çalışmaya karşı olmayı gerektirir mi❓️ Ayrıca her iş yerinde de Google a ulaşmak mümkün.
- +1 yıl
Farkında mısın bilmiyorum iş yerinde kendini geliştirmeezsin genelli budur sadece iş yaparsın ve eğer iş kendini geliştirebilecegin bir iş evet mesela yazılım mühendisliği mesela aşçılık ama ara elemansan ki her bölüm için söylemiyorum çok da kendine bir şey katamoyorsan ve çalıştığın değerin karşılıgini goremiyorsan nasıl insan severek calismak ister ve çalışmak ister söyler misin
- +1 yıl
@Dilhun2 ben sevdiğim işi severek yapıyorum ve Hani evlilik için diyelim birlikte destek olmak büyümeyi kolaylaştırır, katkı sağlamak güzeldir bana göre.
- +1 yıl
tabiki güzeldir biri bana çok güzel bir şey demişti iş hayatında ciiddi zor bir süreçten geçmiştim ve şöyle demişti bana kalbime kazındı Kadının sevmediği bir işte çalışması kendini zayi etmesi değil midir? diye. o zaman mecburi bir durumdan dolayı çalışıyrıdum vs, Özetle biz duygusal olarak iş hayatında daha çok yıpranyorruz etkiliyor bizi duygusal yaradılışımızdan dolayı arkadaşımız da haklı olarak çalışmak istemiyorum demiş çünkü özellikle duygusal açıdan sizden farklı olduğumuzu düşünüyorum eğer kişinin kendi işi olur severek yapar orası ayrıdır. Ama bunda sayısı az bir örnektir.
- +1 yıl
@Dilhun2 Herkese sevdiği işi yapmasını dileyelim o zaman 🙂
- +1 yıl
@Dilhun2 ya o işin esprisiydi 🙂
Benim demek istediğim aileye, topluma ve kendine katkı için çalışmak gerekli. Bu benim fikrim ha birde genellikle çalışan hanımlar ev hanımlarına göre daha bakımlı bu da bir gerçek 🙂 - +1 yıl
valla ben erkek olsam ve eşim olsa evde bakılmlı olmasını bana bakımlı olmasını isterdim başka insanların dikkatini çekmek değll bir ay hergün ev işi yapıp cocuk baksana acaba tekrardan bu cümleyi kurabilir miydin merak ediyorumm. ama evet kadınların evde kendini salmasının yanlış olduğu gibi bunu yapmayan erkeğin olduğunu söyleyemeyiz iki tarafın özen göstermesi taraftarıyım. ayrıca iişin espirisi diyip işin içinden çıkamazsın genelleme yaptın herkesi aynı kefeye koymak yanlış kadın nitelikli çocuklar yetiştirerek de bu topluma çok daha iyi insan yetiştirebilir bunun çokca örneği mevcut.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen şu zamanda çalışmayan biriyle evlenmeyi düşünmüyorum. Erkeğin ne kadar zorluk çektiğini anlamalı kadın. Sonra evde oturup akşam eve gelince birde üstüne empatisizlikten laf salatası yapmamalı kadın bana göre.
O yüzden durumu iyi de olsa kötü de olsa çalışmalı kadın. Bu işin yaşlılığı da var. Emekli olunca tek bir emekli maaşına kalmak var iki tane emekli maaşına kalmak var vb… Kadın kendini güvende hissetmesi için bence bu gerekli.
10 Yorumla Boş yargılı yorumlar görüyorum gene. İyi bir şirket olmadığı iyi bir iş bölüm olmadığı sürece sağda solda işlerde çalışmak çok zor. Bunu en genç yaşımda ben yaşadım. Her insan çalışma hayatına girmeli evet. Insan kendi parasını kazanmasi cok guzel mesela evlenmeden once mutlaka çalış paranı biriktir kararına saygı duyan bi adamla evlen ev hanımı ol bunda sorun yok.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılEvinde rahatça yemek yapmak temizlik yapmak hoşuna gidiyorsa tabii ki haklısın baskı olmayan en azından istediğin gibi istediğin zamanda evini temizleyebilirsin istediğin zaman dışarı çıkabilirsin özgürsün bir bakıma güzel fakat para kazanamıyorsun o kötü
10 Yorumla
+1 yılcok aciz bir davranis maalsef Türk kadinlarinin %80 nin hayali koca parasi yiyip calismamak. Bir birey olarak kimden olursa olsun gelecek 3-5 kurus paraya tamah etmek cok zor herkes yapamaz. Kadin, Erkek fark etmeksizin bireyler kendi ayaklarinin üstünde durabilmeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem cinslerim tepki göstermiş bu görüşüne ama şahsen benimde beklentim eşimin çalışmaması yönünde. Çalışırsa kendi bilir tabi karışmam ama çalışmaması ev hanımı olması daha ıygun buluyorum.
Maddi açıdan tam hazır değilim aslında ama ilerideki düşüncem bu yönde.
10 YorumlaHem iş hem ev gerçekten zor yapılıyor sadece ev hanımı olmak sanki eş anne olarak çok iyi Daha verimli ve mutlu ancak çalışmadan da şu an geçinmek zor sende zengin degilsin o yüzden zengin biriyle tanışman çok zor inşallah bulursun arkadaşı varsa bana ayarla😄sevgilerle
00 Yorumla
+1 yılBu pahalılıkta evde kadın tutacak adam çok zengin olmalı. O zaman kadının da kusursuz güzellik, yetenek ve huyda olması lazım
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Hayırlısını iste yoksa evlenirsin zengin biriyle sonra adam her aldıgını başına kakar keşke çalışsaydım dersin bunu yaşayanıda gördüm
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Saçma bence birine ihtiyaç duyman kolaya ve tembelliğe kaçıyorsun. Buldun diyelim sana bakıcak birisi bir anda tekmeyi koysa napıcaksın parasız
30 Yorumlaİşim gücüm yok birde eşime mi bakıcam o zaman hem benim hem onun maddi özgürlüğümüz fazlasıyla kısıtlanmış olur
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlle de çalışan kadın diyen mavilerin saldırılarını, güya koca parası yiyen kadın modunu okumaya geldim sadece...😄
11 Yorumla Ev hanımlığı böyleyse bir elinde kırmızı şarap bir elinde eğrelti süpürge hemen olalım, bunun kursu nerede acaba ücreti ne kadar hemen yazılalım
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasının sırtından beslenen asalak gelmiş parası olan erkeğe adam muamelesi yapıyor, klasik türk kızı :d
317 Yorumla- +1 yıl
dedi bütün işleri kadına yıkmak için evlenen klasik tc erkeği
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan boş konuşma önyargı makinesi ben annem dahil tüm kadınlara elimden geldiğince yardım ediyorum ev işlernde, gelip öyle bacak bacak üstüne atan klasik tc erkeği değilim haddini bil.
- +1 yıl
zevzeklik yapma lan istatistikler belli tc erkekleri ev işlerine sadece 22 dakika ayırıyor araştırsaydın bilirdin
- +1 yıl
sen tc kızlarını genellerken iyiydi noldu zoruna mı gitti aynısı sana yapılınca
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan sizin derdiniz para ama
- +1 yıl
yalan atma lan dolandıran hırsızlık yapanlar neden erkek o zaman
- +1 yıl
sizin tek derdiniz de işinizi yaptırmak ve cinsellik
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan yoo öyle değil bizler birer ponçiğiz
- +1 yıl
he hee o kadar genelev eskort da keyfine var zaten
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan Yahu kimseyi dolandırmıyorum, kimseyi taciz etmiyorum, kimseye tecavüz etmiyorum, geneleve eskorta gitmiyorum, evden işe, işten spora, spordan eve gidiyorum senin dediklerinin hiçbiri bende yok. genellemeyi ve önyargılı yaklaşımını keser misin artık. İçkim sigaram kumarım bile yok. Al götür anana damat adayı diye o derece ag ne diyim daha.
- +1 yıl
sende genelleme yapıyon genelleyeni genellerler
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan ben genellemedim sen paralı erkek istedin ondan dedim, farkındaysan kocam kazansın ben parasını yiyiyim yatayım demişsin soruda, okuman yazman yok mu, yazdığın şeyin farkında değil misin?
- +1 yıl
ayrıca tc kızı yazmışsın bu nasıl genellememek oluyor
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan lan senin değilse soru niye atlıyorsun ben soran kıza demiştim sana demedim ki. derdin ne kızım senin sdfsdsdf
- +1 yıl
sorana dedim kızım seninle alakası yok.
- +1 yıl
genelleme niye yapıyon o zaman başka ırk mıyım ben
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan yerim seni niye genelleme yapayım sana tatlış, sorudakine yaptım ben.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasının işinde çalışacağına kendi işini kur
10 Yorumla
+1 yılCalismak her zaman icin guzeldir. Kendine olan ozguvenin sayginligin artar.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ev işleri fazla kolay niye erkek bunu kabul etsin ki saf değilse
00 Yorumla
+1 yılkarımın çalışmasındansa çocuklarla daha çok vakit geçirmesini isterim
10 YorumlaDoğulu biriyle evlen onların çoğu zengin ve kadınlarını çalıştırmıyor 😂🤎
21 YorumlaSonra adamın eline bak sonra istediğini alamayınca para yüzlendiğinde kendine aynada bakarsın.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yoksulluğu bitirmeye kadar yor, devam ettirmeye değil.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Haklisin bos insanlar stres falan hicc cekilmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılBenide alsada bende çalışmasam adam gibi adam bi kadın olsa bana da
20 Yorumla
+1 yılBirini buldun seni çalıştırmadı, çocuklarınız oldu, Allah korosunun bir kaza oldu adam öldü ne yapacaksın? O çocuklara nasıl bakacaksın? Nasıl geçineceksin? Her defasında yeni koca mı bulacaksın?
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Bu zihniyette birinin ev hanımlığından bıkması en fazla 1 sene
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunda bir şey yok
Hatta kendine gemici birini bul adam gitsin gelmesin 🤣
10 YorumlaVallahi bende işe gireceğim ama evlenince sevdiğim bana baksın yani:)) 😂
31 YorumlaBende iş hayatına başlamak istiyorum herkesin kafası farklı
20 Yorumla
+1 yılAnca koca eline bakarsınız. 😀
12 Yorumla
Soran+1 yılBir şey olmaz
- +1 yıl
Aylığa bağlayayım seni çalışma zaten 30 bin kazanıyorum ayda sana 5 bini hibe ederim. 😀
+1 yılHep çalışma dinlen sonra çalışırsın
00 YorumlaBence de. Bir şey yok.
00 YorumlaBende bende 🙄
00 Yorumla
+1 yılEv işleri daha yorucu neyi cazip geliyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben de öyle istiyorum yaa napicaz :/
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınlar için kolay da erkekler için zor bu durum
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBn de ayni kafadzyim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birini tanıyorum ben
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Çalışma zamanı geldi kızlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılAdam deme beğeneceğim biri de
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç sevmiyorum kıl insan o kadar çok ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYat evde giiii napcan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana bakmak zorunda değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilirsin askim serbessin 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılenayi arıyorsun yani
00 Yorumlazenginkoca bul
00 YorumlaCiakr karşına senin olan. İnşallah
00 Yorumla
+1 yılSeni anliyorumm kymm
00 YorumlaHerkes kaldıramaz iş stresini normal
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. kaç yıldır çalışıyon
10 Yorumla
+1 yılbir şey yok
00 YorumlaÇalışmaktan tabi iyi
00 YorumlaEkonomiye anlat bunu.
00 Yorumla
+1 yılSeni yapayım ev kadını
00 Yorumla
+1 yıl:) seni anliyorum
31 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlun
00 Yorumla
+1 yılSakin
21 Yorumla
+1 yılYaşin kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşında
- +1 yıl
Daha yeşin küçük çikar karşina biri
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İş hayatından nefret ediyorum, ev hanımı olmak istiyorum. Ne var bunda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler