Karşı taraf kesenin ağzını açıyor , baya çok para verebilir. Sizce korkmalı mıyım?
Mafyanın birini öldürmesi kolay mı? Ne kadar istiyorlar? Direkt gidip öldürüyorlar mı? Nasıl oluyor bu işler?
Karşı taraf kesenin ağzını açıyor , baya çok para verebilir. Sizce korkmalı mıyım?
Mafyanın birini öldürmesi kolay mı? Ne kadar istiyorlar? Direkt gidip öldürüyorlar mı? Nasıl oluyor bu işler?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen ayvayı yemişsin, şimdiden ruhuna el fatiha.
O kadar kolay mı? Bu mafya işlerini hiç bilmiyorum. Belki bilen vardır
Deep web'ten kiralık katil çok rahat buluyorsun. Tatmin edici miktarda para verdin mi çok temiz bir şekilde işini hallediyor. Polis düşmanları, husumetlisi var mı diye araştırıp senin şüpheli olduğunu saptıyor, ifadeni alıyor ama delil olmadan bir şey yapamazlar, sonra salıyorlar. Mirastan senin payına düşen miktarın bir kısmını kiralık katile teklif eder, bu iş tamam. Çok zor değil ama internete hakim olmak lazım.
Kadın cahil internet bilmez. Ama bazı kişilerden bu iş için para karşılığı yardım istemiş. Yani parayı saçacak kadar çok var
Mafyayla nasıl olur bilmem de yine de başın dertte gözüküyor. Ona karşı sen de mafya tut bence.
Mafya tutup napıcam? Ben suça bulaşamam , çok iyi bir mesleğim var, yolda olan büyük bir miras hakkım var, geleceğim parlak. Suça bulaşmak hayatımı mahveder. Sadece kendimi korumam lazım
O vakit kendine koruma tutabilirsin. İnternette çok ciddi ve profesyonel korumalar var, kiralayabilirsin kendine.
Zengin değilim korumalar tutacak kadar, yani henüz mirası almadım mahkeme devam ediyor.
O vakit abla, eğer gerçekten peşine mafya takacaksa mirastaki diğer ortak, yapacağın en makul hareket mirastaki payından feragat etmek.
Deli misin sen? O miras benim geleceğim. Hem bu işler kolay mı? Belki de hiçbişey yapamıycak
Belki sadece blöf yapıyor, belki tek niyeti seni korkutmak ama ya değilse, ya son derece ciddiyse. Bunları iyi düşünmelisin abla, zira eğer son derece ciddiyse seni öldürüp ömrüne nokta koyacağı için bir geleceğin de olamayacak. Bu diğer mirasçı kim, sen akraban kardeşin filan değil mi, bu kadar düşman olana kadar ne yaşadınız.
Üveyannem
Anladım. Yani baban vefat etti ve sen şimdi üvey annenle miras kavgasına tutuştun. Öncelikle üvey annenin gerçekten böyle bir şey yapıp yapmayacağını anlaman gerek, nasıl anlayacaksın hiçbir fikrin yok. Eğer bir mafyayla anlaşırsa elinde delillerle birlikte polise git, polis korumasında olacaksın, hatta talep edersen evinin çevresinde senin etrafında sürekli polis bulunur durum çok vahim olursa. Ama bunu delillerle ispatlamak lazım, kuru lafla olmaz. Atıyorum üvey annen mafyayla anlaşırkenki ana ait fotoğraflar, videolar vs. Mafya tutmak o kadar kolay değil ama o kadar da zor da değil. Bu memlekette mafya hükümeti tehdit etti, gerisini sen düşün. Oturun konuşun ortak bir yol arayın, insanlar konuşa konuşa anlaşır neticede.
Konuşma durumumuz yok, o da benim onu öldürmemden korkuyormuş. Geniş güvenlik önlrmleri almış. Ama benden zarar gelmez kimseye. O ise Allah korkusu olmayan , gözünü para hırsı bürümüş biri. Biz düşmanız yani, ne konuşması?
İkinizinde sevdiği ve güvendiği biri aranızda şefaatçilik edip sizi bir araya getirsin, ne yapıp edip konuşmanız lazım. Aksi takdirde mafyayla bir kez el sıkıştın mı daha sonra vazgeçse bile mafya parasını ister, vermezse onu da seni de öldürür. Katili de * sene bulamazlar, faili meçhul olarak dosya kapanır. Mafya işi çocuk oyuncağı değil. Eğer anlaşırsa gerçekten sen bitersin, ona göre düşün.
O kadınla biz bir araya gelemeyiz, zaten o da mirasın tamamını istiyor. Kanaatkar biri değil paraya tapıyor
Avukatınla görüştün mü bu mevzuyu, görüşmediysen görüş geç olmadan.
Görüştüm ama bişey olmaz korkma dedi
Öyleyse rahat ol, endişelenme. Belki de sana bunu diyen üvey annenle seni korkutup feragat ettirmek üzerine anlaştı.
Yok sanmıyorum
Valla abla, ben bildiğim her şeyi söyledim. Sen şimdi nasıl bir yol izleyeceksin.
Bekliycem, şüpheli bir durum görene kadar
Pekala. Yani ne diyim başka, umarım sağ salim mirastan hakkın olan payı alırsın.
Amin sağol 🙏
Ne için?
Miras için , ben ortadan kalkarsam her şey ona kalacak. Yoksa herşeyi elinden alma ihtimalim yakın
Polise gidin.
Ispatlayamam sadece duyum aldım. Bana haber veren kişi de savcılıkta inkar eder
Fake sorularda bugün
Fake değil, hayat senin gördüklerinden ibaret değil ergenus
Aynen aynen hayal dünyanda yaşayıp kendini özel hisset. Lan canım senin yaşın kadar adam kaybettim ben. Sen hiç can ciğer dostunun üstüne toprak atmak nedir, pusu nedir kurşun sesi nedir bilir misin
Mafya işlerinden anlıyorsan konuş, asker falansan sus. Geyik için yazmadım
Anlıyorum da sen boş ver zervatın tekisin keklemisler seni
Sen bence o küçük dünyanı küçük vizyonunu al git. Sinir bozma
Aynenn 😂
Büyük saçmalamış
Saçma değil maddi menfaati olacak, ben ölürsem miras ona kalacak
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulun o zaman
Ispatlayamam sadece duyum aldım. Bana haber veren kişi de savcılıkta inkar eder
Yanına gidip konuyu aç ve ses kaydı al
Ses kaydı aldım ama gizli ses kaydı delil olmuyormuş hatta suç olabilir. Benim çok iyi bir mesleğim var mahkumiyet alırsam mesleğimi kaybederim
Canım benim yanlışın var delil olarak kabul ediliyor ama suç unsuru da yaşıyor anladın mı
Adam savcılıkta inkar edebilir, öyle bişey yok ben uydurdum diyebilir.
Diyebilir ama en azından sen böyle bir şey olabileceğini kayıtlara geçirmiş olacaksın ki bu senin için görünmez bir koruma kalkanı sağlar çünkü bunu planlayan kişi artık sana bir şey olursa bütün okların onu hedef göstereceğini bilir. Vaktiniz var mı sizin?
Zaten avukatıma söyledim. Bide zaten ben öldürülürsem direkt o kadından bilirler. Benim ölümüm sadece onun işine yarar. Hiç düşmanım yok. Gayet düzgün bir hayatım var tehlikeden uzak. Çok iyi bir mesleğim var.
Hemen onu sorguya çekerler ama ıspat gerekli tabi. Onunla bağını ispatlayamazlarsa sıyrılır. Parası da çok.
Ekler misin beni
Kolay
Nasıl? Bak bilmiyorsan atma, biliyosan konuş
Soru kolay mı? Cevap kolay
Bildiklerin neler?
Bilmiyorum