10 yıldır tanıdığınız sandığınız arkadaş değilmiş?

10 yıldır yakın olduğum sandığım kardeşim dediğim kişi ile dün gece tatsız bir şekilde kavga ettik ve ben tüm sosyal medya platformlarımı dondurdum. Çünkü kendimle baş başa kalmam gerekiyordu. Bugün bir sosyal medya platformu bir sürü üyenin hesabını askıya almış ve dün kavga ettiğim kişi bana ulaşamadığı için 6 tane mesaj bırakmış dinlediğimde ise “sen yaptın biliyorum hesabımla uğraşan sensin” gibi laflar etmiş sonunda da “Allah sana veriyor zaten inşallah daha da verir” gibi belalar okumuş ve dondurduğum bilmediği için “hah senin de hesabın gitmiş oh oldu sana ben hep hesap açarım da sen o kadar takipçiyi nasıl kazanacaksın” diye gülerek sesli mesajlar göndermiş. Başka bir platformda da hakkımda alelade atıp tutmuş üzerine hesapları Instagram’ın kapattığını öğrenince de hiçbir şey olmamış gibi, hala ben kapatmışım gibi yazılar yazmış. Dün ki kavgamızda kendimden şüphe ettirmişti acaba suç ben de mi diye? Şimdi size soruyorum. Yorumlarınız neler, sosyal medya platformlarımı açtığım zaman direk engellemeli miyim?
10 yıldır tanıdığınız sandığınız arkadaş değilmiş?