Okulda bir veli var okulla ilgili bişey konuşurken hayır o öyle değil ben bizim bu konuyu istişare yaptım öğretmen böyle bilgi verdi üstüne basa basa sordum diyorum hayır sen yanlış biliyorsun diyor. la bu yaratıklar bambaşka bişey...

Hayatıma ve ortamıma katmamaya çalışıyorum. Ne kimse için karar vermeyi severim ne de kimsenin benim yerime karar vermesini...
Tamam her şeyin en iyisini sen bilirsin diyip bir daha asla umursamayınca kuyruğunu kısıtırıp geri dönüyorlar
Ah öyle olsa ablacım kadın beni diğer velilere yanımda şikayet ediyor 😂
Cevap
26Cevap
Böyle insanları ciddiye alıp konuşmuyorum.
Barışım ortamda hep beraberiz ve eminim ben kendimden kadın ısrarla hayır benim dediğim doğru diyor ve diretiyor 😂
Boş ver işte abla he diyip geç bence :D yoksa zamanın boşa gider sinirlenirsen değmez yani.
Bire bir iletişim gerektiren mesleklerde bu tip zorluklar doğal
Aynalama yömtemi dediğimiz kendi algısı ve agresifliğini doğru yöntemle uygulamak iş görecektir
Ben de veliyim o da veli meslek grubunda değiliz ki kadın ısrarla ben biliyorum diyor 🤦🤷
O zaman ağzına küçük kömür küreği ile vur
Bende veliyim bu tipler bazen çok yıpratıcı oluyor
Nefret ediyorum boyle insandan. Birde boyle olup insanları aşşağlayarak konuşan yaklaşan insanlar nefret ama nefret ediyorum...
Var öyle tipler her yerdeler bacım
Baş etmiyorum, tamam sen haklısın diyorum konuşmayı uzatmıyorum.
Diğer velilere benim yanımda beni şikayet ediyor o yanlış biliyor diye bende öğretmeni çağırdım öğretmen beni doğruladı hala o benim dediğime yanlış diyor 😂
Kendisini rezil eder sadece, hatasını anlayıp kusura bakma dese uzatmasa ne iyi olur aslında 🤦🏻♀️😊
Ama bu tür insanlar resmen ömür törpüsü..
Öyle adamları sevmen anlamadan dinlemeden fikir yürüyenleri sevmem sizde öylesiniz heralde
Pardon anlamadım?
Günaydin arkadaşım sağlıklı mutlu güzel günler dilerim. Her şeyi ben bilirim diyen her konuda şu şöyle olsun deyip karşıdakini dinlemeyen benim dediğim doğru bu böyle olmalıdır diyen insanları her konuda fikir yürütüp bu böyle olmalıdır diyenleri karşıdakinin fikrini dinlemeden ön yargılı şu şöyle olmalıdır diyenleri bende sevmem demek istedim. Olması gereken o seni dinlemeli sen onu dinle karşılıklı konuşarak soruna çözüm bulmak daha sağlıklı çözüm üretilmesini sağlar demek istedim.
Sensinnnnn diyerek işin içinden sıyrılmaya bakıyorum 😃
Valla diyemedim kadın gözümün önünde yanlış biliyor ben doğru biliyorum diye beni diğer velilere kötüledi 😂
Hmmm o zaman durum farklı işte , yumucan gözünü açacan ağzını Allah ne verdiyse hücum edip pırstıracan ondan baskın çıkancanki sesi kesilsin 😃🤣🤣🤣
Al gtüne sok diyorum uzaklaşıyorum :) doğrular onun olsun
Ben doğruysa bildiğim şey ve eminsem bundan hayır lan bu doğru diyorum 😂
Hadi oradan :D yemezler
Baş etmiyorum basıyorum tekmeyi hadi hadi kapatma tezgahın önünü 😁
Sen zaten benim erkek versiyonumsun😂
Belki de 😂
Cidden bildiğim bir konu da laf ettirmem ki kimseye zaten bilmiyorsam konusmuyorum
En doğru olani yapıyorsun tebrik ediyorum
baş etmek zorunda kalmıyorum çünkü benden daha çok şey bilen birine rastlamadım
😂😂😂 işte en korkunç olan bu
Yanlışını söyleyip, doğrusunu söyletiyorum. Benim dediğim, bildiğim oluyor. 😂
Olmuyor işte kadın tutturdu hayır o yanlış en son öğretmen beni doğruladı ama yine de o benim dediğime yanlış dedi 😂
O konu baştan bitmiş. Sabit fikirli insanlara bu taktiği baştan yapacaksın. Şimdiden sonra Nuh der peygamber demez. Gerçi Nuh'un da onun peygamber demesine ihtiyac yok.😃
çok sinir bozucu inat tipler oluyor genelde öyle insanlar baş etmesi zor ama kendileri basit
+1
Baş etmiyorum kendi haline bırakıyorum o Küçük dünyasında kendini zeki sansın 🙏
Muhatap olmuyorum yayalım kesin çözüm. Cahille muhabbeti keseli çok oldu.
Öyle tipler çok var polemiğe girmiyorum, genelde kova burcu ve yay burcu oluyor onlar.
Ben burçlara inanmıyorum Onur ama insan değiller onu biliyorum 😂
Öğretmen misiniz? Bu tipleri alttan almak benim çözümüm daha iyisi var mı bilemem
Hayır değilim veliyim bende
Ne bileyim okulda bir veli var deyince öğretmensiniz de veli toplantısında veliden şikayetçisiniz diye anladım
Yanlışını yüzüne vurdukça susması beklenir genelde ama susmuyorlar da..
Ağzın bal yesin öyle doğru ki.
Çok bilmişler he de geç
Her haltı biliyorlar 😂
sende hayır sen yanlış biliyorsun de sonra bıçakla
Karikatür Fırat gibi bişey yaparım ben bunla diyorum 😂
Muhatap almayınız, ömrünüz uzayacaktır🙂
Artık öyle yapacağım
Cahile laf anlatamazsın ki🤷♀️
Öyle biri çok sıkıcı olur çekilmiyor be
En iyisi diyaloğa girmemek tamam de geç
Onlarla baş etmiyorum direk salıyorum
Öyle insanla baş edilmez, geçen zamana yazık..
Muhattap olmam genelde..
Hiçbir şey yapmıyorum, uzak duruyorum 😃
Kendi kendine bırakıyorum bilmiş bilmiş yaşıyor
Sktri pgitmeninde en iyisini bilir
Baş edemiyorum😂 çevrem böyle insanlar ile dolu.
Evet diyip hayatımdan blokluyorum
Baş etmiyorum, silktir ediyorum :D
Adam yerine koymuyorum. Kendi kendine konuşuyor 😂
Baş etmeden salıyosun
Kulak vermiyorum yani sadece güliyim ben onlara.
Uzak durarak
Def ediyorum baş etmiyorum
baş etmiyorum salıyorum gidiyor
Haklısın diyorum
Yav he he diyorum
aynen kanka diyorum
He diyorum geçiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?