GÜNAYDINNNN... :D
Pazartesi sendromu yasiyorum su an :/ :( nbr, nslsnz? siz iyi olun barii bakmayn bana ;) bugün fazla serenat yapmayacagm; direk konuya geçiyorum ;) Sizce kime neden deger veririz? niçin.. ? :)

GÜNAYDINNNN... :D
Pazartesi sendromu yasiyorum su an :/ :( nbr, nslsnz? siz iyi olun barii bakmayn bana ;) bugün fazla serenat yapmayacagm; direk konuya geçiyorum ;) Sizce kime neden deger veririz? niçin.. ? :)

#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Nedenini kendime mantıken "çünkü böyle" gibi açıklayamadığım insanlara değer veriyorum. Kâlbimin doğal akışta birine sebepsiz bir yakınlık ve sebepsiz sevgi hissetmesi benim için çok önemli.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Hak eden insana değer verilir.. Değer verene, özel hissettirene, yanında kendini güvende hissettiğin insana, saygı duyana, güzel sevene değer verilir.. Karşılıklı olması şarttır.. Keyifli günler..
Benimle iletişimini koparmayan arada hatırlayıp halimi hatırımı soran herkese değer veririm.
Kesinlikle... Ben, numarasını kaydedip hal hatır sormayan öylece unutan arkadaşlarımı bile siliyorum.😂
Çaaak🖐😃
Korkma 😈😂
Cimriyim ben hiç bişey vermem 😀 hepsini kendime saklıyorum
Lanet olsun işte 🤣 ne kadar yalancı düzenbaz görünmek istesemde yapamıyorum
Diyorum da kaktüs gibi nerde olsa yeşeriyor 😀 bende senşn bu pozitif yaklaşımlarını çok seviyorum
Bu kadar güzel yeşillense suya boğarım onu 🤣🤣 böyle güzel örnekler verme bana kötü örnekler ver
🤣🤣 Tamda şu an yaptığım şey
😀😀 Ossun derken 🤣 Kötü manalar çıkabilir 🤣 geç olsun sağlam olsun
Hep iyi olamz 😀 arada kötü olacakki iyilerin değeri belli olsun
😀😀 Aklıma düşürme bak bu saatte kapalı
Teşekkür ederim 😀
Cevap
18Cevap
Bana sadece ben değer veriyorum
İkili ilişkilerde karşımızdakinin duygusal anlamda ve kişiği için kıymetini ve ederini belirlemek için sergilediğimiz çaba davranış gibi öznel tavırlardır.
Değer verme nedenlerimiz değişebilir
Sevmek
Hissetmek
Beklentiler
Bize sunduğu pozitif faydalar
Vs vs
Kişinin bir diğeri için önemine, anlamına vs. değer diyebiliriz.
Herkes herkese değer verebilir, bunu da pek çok farklı sebeple yapabilir. Birisi için çok değersiz olan birisi çok değerli olabileceği gibi tam tersi de olabilir.
Temele bakarsak, anlam yüklenen kişilere değer verilir.
@sinirrr adlı uyelerev sinirlenmemeleri icin değer verilir yeteeki sinirlenmesinler
Benim için önemi olan, sevdiğim insanlara değer veririm. Kan bağını eskiden önemserdim ama şu an önemsemiyorum.
İnsan önce kendisine değer verir, vermelidir! "Değer vermek ile elde edilir, üstünlük ezmek ile" bir azelcan değimi. Gerçekten değer verirsen, çiçekler bile hisseder, insanlar anlar ama iş hesaba kitaba füşünce, iş bozulur.🙂
https://www.instagram.com/reel/CkU6D9dKy8G/?igshid=ZjA0NjI3M2I=
Değer denildiğinde verdiğim değerin karşılığını hiç bir zaman alamamak geliyor 🤷
Yani şimdi sen arkadaşına doğum günü hediyesi alsan ama o sana doğum günün de doğum günün kutlu olsun bile demese nasıl hissedersin?
Sadece iyi gününde değil ne olursa olsun her daim yanında olacağını bildiğin ve bunu sonuna kadar hissettiren kişilere değer verilir.
kıymetimizi bilenlere
bize bir şeyler öğretenlere
bizi manevi olarak da olgunlaştıranlara
bize saygı duyanlar, aynı şekilde saygı duyduklarımza
bizi yolda yalnız bırakmayanlara değer veririz.
İyi aile terbiyesi ve sahip kişilikli ve kültürlü kişi toplum içinde değer bulunacak işler yapiyorsa ona değer verilir insanlığı nedeni ile.. Değer vermek saygı duymak ve kabullenmek tır.
Değerli olduğuma, kendimi yanında değerli hissettiğime değer veriyorum..
Çoğu şeyde karşılık beklemem ama bu konuda olmazsa olmaz..
Değer yargılarımız farklıdır. Kimini sevdiğimiz için değer veririz kimini dostluğundan ötürü kimine minnetimiz vardır çok farklı nedenleri olabilir
Sevdiginiz icin deger veririz ama tabi herkese de deger verip cok ta sey yapmamak lazim hakettigi neyse okadarini vermek en dogrusu
Bana değer verenlere değer verdim her zaman yanımda olanlara değer verdim.. benden nefret edenlerede üçün birini verdim 😀
Değer görmeyi hak ettiğine inandığım insanlara değer veririm..
Kadir kıymet bilene, çıkarı için değişmeyene, yalaka ve kukla olmayana değer verilir
Eserinden fazla değer misali adım atana adım atıyorum. diger türlü ben bir odunum :)
Eğer benim içimde iyi duygular hissetmeme sebep oluyorsa değer veririm
Benim kime değer verdiğim belli sorman hata 🙃🙃
S ismi
Tanıdın mı
L-Y-O-N onla sevdim benim pozitifliğim o
Yooo ifşa değil sen nerde yaşıyorsun bilmem ki 🙃🙃🙃
Aa ne güzel ben de marslıyım
Aa bizim gezegenin ürünleri çalınmış mp ye haber vereyim 🙃🙃🙃
Sen Güneş Ben Ay Bruno Mars 🤣🤣🤣 bunu yapmasam şişerdim
Me and youuu
Sevdiğin insana değer de verirsin. Onun dışında her insan kendi özelinde değerlidir zaten.
Değer verene değer verilir
Kizlar pclere deger veriyor
Kendine değer verene herkes verir.
karşılıklı olmalı
Önemsemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?