Güncellemeler
+1 yıl
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️🏔️🏔️🏔️🏔️🏔️🏔️🏔️🏔️🏔️🏔️🏔️🏔️
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu kimse ):
Tesettür adı altında neler giyiyorsunuz bende tesettürlüyüm merak ettim. çevremde tesettürlü kendi jenerasyonum yaşıtım yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Trençkot uzun tunikler etek bol pantolon gömlek giyiyodum
Teşekkür ederiiim❤️
Rica ederim ❤️❤️😇
Yanlış anlama eleştirmek ya da yargılamak gibi bir niyetim yok ama neden açıldınız?
🌺
Son zamanlarda ağır gelmeye başladı bana tesettür içimden gelmiyordu eşarp takmak içimden gelmiyorsa hakkıyla yapmış olmuyorum dedim açıldım. Ha Allah bidaha nasip edermi bilemem ama olursa yine olur belki 😇
Anladım peki hayatında neler değişti oldu da ağır gelmeye başladı değişim olmuş biryerde sanki kötü bir şey belki ya da yeni bir şey 😅😉
Vallahi hiç bir değişim olmadı hep aynıydı hayatım 😃
Kafada değişiklikler olmuş belliki ama olmasa karar vermezdin bence?
Kafa aynı kafa knka işte çoğu insanda bunu anlamıyor yargiliyo açılınca karakterin düşüncen değişmiyor yani daha doğrusu bende öyle oldu. mesela kapalıyken doğru dediğim biseye açılınca yanlış demedim hala doğru demeye devam ettim. Bilmiyorum hayatım aynı hala giyim kuşamım da pek değişmedi hala çok açık şeyler giyinmem
Kendi isteğiyle kapanmayan insanlara bi zaman sonra kapalılım ağır geliyor ve yapamıyo tamamen bundan ibaret umarım anlatabildim
Anladım mesela bende kapaliyim hala içimde usulew hevesi var eğer bu heves ve arzular varken çarşafa geçersem ileride açılma vb olaylar olabilir kesin karar ile ve hazır hissedince yapmalı kazığı sağlam çakmalı. Sağol 💗🌺
Bol, uzun trenckot, kap, perdesü tarzı şeyler giyiyorum etekle..
Oh şükür varmış biri yalnız değilim sjxhdj
Sdghj sevindim.
Evet bende öyle yapmayı düşünüyorum zamanın toplumun anlayışına ters gitmemek gerekli çarşaf vb. Abes kaçıyor gibi çoğunluk giymiyor toplumda çünkü dediklerinle de gayet tam tesettür yapılıyor bence vücut hatları vb.
Çarşaf giyebilenlere saygım sonsuz benim.
Ama en önemli ayrıntı bence şey ben daha yapmiyorum onu bulamadım yaşadığım yerde de başörtülerimizi omuzdan aşağı sarkıtmak gerekiyor diye biliyorum
Bacım birde niye kimse yazmadı sen hariç?
Evet, Nisa suresinde emredildigi gibi.
Pardesü*olacaktı
Ne bileyim hacı sfghjk
Aynen yani ben şimdi başörtüsünü penye boynumu kapatan bir şey uygun değil yani onu kullanıyorum kot pantolon giyiyorum şu trend jeansler falan üstüne de sweat falan geciriyorum yani çevrem ne giyiyorsa tek fark küçük bir tülbent o da omzunu geçmiyor birde üstüme giydiklerim uzun
Uygun değil galiba eksik benimki
Pantolon tesettüre uygun değil. Uzerine giydiklerin bol olsun, hatların belli olmasın.
Anladım o zaman trençkot, etekler uzun bulabilirsem omzumu kapatacak örtüler tercih edeyim?
Aman ya da useniyorum ben direkt çarşaf giyem uğraşamam ya
Valla kapalı insanlar daha açık gibi davranıyor modalı giyiniyor
Örnek
?
Dışarda bak çoğusu etek kapalı oluyor bizim iş yerinde var cidden açık kız gibi giyiniyor davranıyor
Benim yaşadığım yerde kapalı yok
Ay
Az* var
Yani çoğusu kapalı değil sanki
Evet
Tesettürlü bacilarin susuyor
Why
Abazalar merak edip cevabını yazıyorlar alta
Nesilleri mi tükendi şimdi
Niye susuyorlar
Bn verebilirim size tavsiye
Nedir tavsiyeniz