Aileme nasıl yaranabilirim?

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama asla memnun olmuyorlar. Geçen sene sayısaldaydım sırf annemle babam tıp istiyor diye asla ilgimin olmadığı bir alana yöneldim. Hocalarım zor ikna ettilerde tm ye geçtim. Annem 3 ay öncesine kadar tm den tıp kazanamaz misin diyordu. Bir tıp kazanamadin falan diyordu. Hukuk olmaz mi dediğimde sessiz kalıyor. Babama ise notlarımı begendiremiyorum. Çok iyi bir sonuç aldığımda yarim ağız aferin diyip sonra nasihat yağmuruna sokuyor. Geçen Türkiye geneli denemeye girdim ve çok zordu. Ona rağmen 41 net çıkardım ki benim için çok büyük bir başarı. Ama onlar surat astılar. Aynı zamanda keman dersi alıyorum ve bir aydır ders almama rağmen alti aylık başarı elde ettim. Ama yine beğenmiyorlar. Ne biçim çalıyorsun cenaze müziğine benziyor diyip gülüyorlar. Kız kardeşim ok eğitimi, piyano ve İngilizce dersi alıyor. Ayrıca şimdi de resim dersine başladı. Ona da aynılar ama bana göre yine tebrik ediyorlar. Dün teyzem aradı annemi napiyorsun diye. Annem de kızları kursa götürdüm getirdim diyince aman abla ne yoruyorsun kendini sanki çalıştıkları var dedi. Annem de bizi savunmak yerine biz üstümüze düşeni yapalım da sonra yapmadın demesinler dedi. Halbuki bu kadın her gün hem kardeşimin hem benim hocalarımdan övgü aliyor. Kendimi çok kötü hissediyorum hicbir sey yapasım gelmiyor. Ben nasıl yaranabilecegimi şaşırdım. Her işini yapmama rağmen bir kere Allah razı olsun demiyorlar. Ben mi çok abartıyorum?
Aileme nasıl yaranabilirim?