Güncellemeler
+1 yıl
Klavye mağduru olmuşum. Öldükten sonra olacak başlık 🤦
Ölünün hareket etmesi ve gülmeye başlamasına şahit olsanız nasıl tepki verirdiniz? Çok acayip olaylar var. Sadece bu kadın için demiyorum. Birçok Gassalın anlatımlarını dinlemenizi tavsiye ederim. Gerçekten hayret verici şeyler anlatıyorlar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir hayvanı kestiğinde de bir çok kas seyrimesi görürsün.
Ölü mesela osurur gaz vucudu terk etmek ister bunuda anlatıyorlar mı?
İnandırıcı gelmiyor artık böyle seyler insanlara.
Buradaki olaylar sadece osuruk ve gazdan ibaret değil. Bunu anlatan sadece bu kadında değil. Gassalların anlatımlarını dinlemeni tavsiye ederim. .
Bende ölü yıkamaya girmiş biri olarak söylüyorum. İnsanlar bunlara inanmak istiyor. Ama bu bukadar kolay olmamalı.
İnanç meselesi. Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem'e de inanmıyorlardı. Her geçen gün bilimin bulduk dediği şeyi ne hikmetse daha biliminin B si bile ortada yokken eski tefsir kitaplarında rastlıyoruz. burada kadın diyor ortada su yok, çeşme yok. Cenaze ile birlikte bende ıslandım. Sonra dedim ki şaşırma bu kadar onu melekler yıkıyor. Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem de zamanında bir sahabe şehir düşünce şu an onu melekler yıkıyor demişti. O yüzden ben inanırım sen inanmazsın. Dediğim gibi inanç meselesi
Dünyada bulunan ilk flüt m. ö 43.000 yıl öncesine ait.
Bir flüt nasıl yapılır biliyormusun üstünde inanılmaz bir mühendislik vardır.
Bilimin b si 45.000 yıl önceye dayanıyor.
Bahsettim şeylerden sana sadece tek bir ayetin ispatı. Bilim adamları dahi 19. Yüzyılda levha hareketleri ile anca öğreniyor. Bir insanın bunu hiç bir kazı aleti olmadan ya da arkeolojik bir çalışma yapmadan bunu bilmesi mümkün değil 600 lerde. Kur'an'ın Bilimsel Gerçeklerinden Dağların Hareketini İnceleyelim ↗
Evet ben de izliyorum
Çok acayip olaylar var ya
Evet ben de çok etkileniyorum
Rüyalarına falan girip teşekkür ediyorlarmış
böyle bir konuda yalan olduğunu düşünmüyorum kimi azap çeker ondan ses çıkarır falan birsürü çeşit olay vardır elbet
Hepsi yalan ve uydurma
Bu mantığa göre bütün Gassallar yalancı o zaman 🤔
Evet, küçük kas hareketleri olabilir ama onun dışında kalan her şey uydurma
Diyelim ki yalan bütün cenaze yıkayanların anlattıkları uydurma olsun. Hepsi neden böyle yalanlar uydurma gereği duysun? Amaçları ne? Ellerine ne geçiyor size göre?
Sözde dindar olanlar ile günahkâr olanların ölüm halindeki durumlarını göz önüne getirmek istiyorlar.
burada günahkar kimseden bahsetmiyorlar🤔 diyelim ki göz önüne getirdiler. Ellerine ne geçecek? Yani bu insanların kendi çıkarları ne bu işten? Devletten aldıkları maaş belli zaten. Neden böyle bir şey yapmaya gerek duysunlar? Sen Gassal olsan mesela ölüleri yıkıyor olsan cenazelerin yaşadığı o anki hali anlatmaz mısın çevrene? Herkes anlatır. Yani bana hiç mantıklı gelmiyor senin düşüncen
Bunlar subliminal mesaj vermeye çalışıyorlar, aslında anlatmamaları gerekiyor çünkü özel şeyler
tırsarım böyle şeylerden
Valla korkacak bir şey yok. Kadın çok güzel şeyler anlatıyor. Dinlemeni tavsiye ederim