Aile & Toplum Yarın nereye gitmemi önerirsiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kartalda oturuyorum. çok da uzak olmasın. Güncellemeler+1 yıl çok yormayn şimdi 😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl avm önerin en iyisi 😀 Yarın nereye gitmemi önerirsiniz? Cevapla Kredi Kartı Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Dragosa git 5 bira ses bombası varsa al öğleden sonra oyşş mis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Dedeman bostancı otel. Harika bir etkinlik var. İstersen buyur gel. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl gelebilirim. ne etkinliği Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatına iyi bişey katmak istersen gerçekten gel derim. Merak etme gayet ciddi ve faydalı bir konu. Yorumla Soran +1 yıl sağol abicim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayet ciddiyim. Belki aaaa ben bunu arıyordum bile diyebilirsin. Kahve sever misin mesela? Yorumla Soran +1 yıl yeni dönem Bostancı kitlesi örneği mi bu 😂 Yorumla
Şehrrazatt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sahile git ben hep oraya gidiyordum sahil havası kadar iyi bir şey yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nihayet bir pembe yorumu gördüm😀 Yorumla Şehrrazatt +1 yıl Evet bende fark ettim durumu hemen bir el atayım dedim 😂 Yorumla
Çöl_Ayısı Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı. kartala en yakın yere git. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl yani şehri hiç bilmyorm diyorsn :d Yorumla Çöl_Ayısı +1 yıl sultanahmet, sirkeci, kadıköy oraları biliyorum :D Yorumla Soran +1 yıl turist mi geldin Yorumla Çöl_Ayısı +1 yıl evet. çok oldu ama. Yorumla Soran +1 yıl siz hangi şehir Yorumla Çöl_Ayısı +1 yıl Ankara Yorumla Soran +1 yıl gitmek istediğim bir yer Yorumla Çöl_Ayısı +1 yıl İstanbul gibi gezecek çok yer yok ama güzel şehir yaşamak için.orası çok kalabalık insanların hep acelesi var. Yorumla Soran +1 yıl geldiğin çok olduysa emin ol o halinden eser kalmadı. o dönemler çok daha iyiydi. şimdi kalabalık 3 katına çıktı ve saydığn yerlerde en çok duyduğun dil arapça Yorumla Çöl_Ayısı +1 yıl devlet hastanesinin ana sayfasında bile arapça dil seçeneği var. artık gayri resmi dil. burada da var, ama dediğin gibi orada çok daha fazladır. Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kadıköy'e in en mantıklısı o 0 5 Yorumla Soran +1 yıl kadıköy artık yol geçen hanı ya. ergenlerin kekoların mekanı oldu Yorumla _Expendable +1 yıl Tarzın ne , gözdağına çık Yorumla Soran +1 yıl tarzım 10 sene çncesinin istanbulu aslnda ama o yok. daha entel dantel mekanlar olabilir bugün Yorumla _Expendable +1 yıl Gezmek dolanmak en güzeli Yorumla Soran +1 yıl çoook gezdim ve de daha İstanbul istanbulken Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Maltepe sahilde bisiklet sür 0 10 Yorumla Soran +1 yıl çimlere yatıp yuvarlana da bilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett o sahil çok güzel yarın hava da güzel Yorumla Soran +1 yıl övme her yerde de moda shail park gibi olmasn. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki efenim Yorumla Soran +1 yıl 😀 doluyor sonra herkes ondna dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece ikimiz gidersek dolmaz demi Yorumla Soran +1 yıl eh o kadar küçük değil tabi :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He tamam o zaman ne zaman gidiyoruz dıdndkdn Yorumla Soran +1 yıl yarınnnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Semaver de getirem çay sever misin Yorumla
Kenanimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Üsküdar'a gel dolasalim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl araplarla çarpışa çarpışa salacakta yürüyürüz artk Yorumla Kenanimmm +1 yıl Aman ne yapalım mecburuz.. arkadaşın yoksa cidden normal dolaşırız çay vs içeriz orada Yorumla Kenanimmm +1 yıl Yaşınız kaç? Yorumla Soran +1 yıl 30 tam Yorumla Kenanimmm +1 yıl Tm TKP atın cidden yaşıma göre olgun biriyim bende tanışırız kahve içeriz beraber. başka bir amaç yok söz veriyorum Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Adalara git 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yok ya ada mada çekemem. şöyle bir avm filan olabilir.. Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl AVM de napcan ya Yorumla Soran +1 yıl bu da güzel soru 😂 Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Evde otur en iyisi Yorumla Soran +1 yıl ahaha Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Mmm Yorumla
Black_Night37 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Gel Lütfi Kırdara 🤣 0 5 Yorumla Soran +1 yıl bir etkinlik mi var Yorumla Black_Night37 +1 yıl Hasta kabul her zaman ki gibi 😀 Yorumla Soran +1 yıl ben de sergi sarayını kastettn sandm😂 Yorumla Black_Night37 +1 yıl Oraya gideriz 🤣 Yorumla Black_Night37 +1 yıl Karşısındaki avmye gidelim daha ne diyeyim😂 Yorumla
Erkekadam22 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Selam. Tekmı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evttt Yorumla Erkekadam22 +1 yıl Nedn Yorumla
BuralarDutlukidu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Kadıköy 0 1 Yorumla BuralarDutlukidu +1 yıl Piazzaya git Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Patron 0 7 Yorumla Soran +1 yıl ora nere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mekan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ergen dolu Yorumla Soran +1 yıl hangi semt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin mahallede Yorumla Soran +1 yıl 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kartalda işte sahilde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dragosa git 5 bira ses bombası varsa al öğleden sonra oyşş mis
Dedeman bostancı otel. Harika bir etkinlik var. İstersen buyur gel.
gelebilirim. ne etkinliği
Hayatına iyi bişey katmak istersen gerçekten gel derim. Merak etme gayet ciddi ve faydalı bir konu.
sağol abicim
Gayet ciddiyim. Belki aaaa ben bunu arıyordum bile diyebilirsin. Kahve sever misin mesela?
yeni dönem Bostancı kitlesi örneği mi bu 😂
Sahile git ben hep oraya gidiyordum sahil havası kadar iyi bir şey yok
nihayet bir pembe yorumu gördüm😀
Evet bende fark ettim durumu hemen bir el atayım dedim 😂
kartala en yakın yere git.
yani şehri hiç bilmyorm diyorsn :d
sultanahmet, sirkeci, kadıköy oraları biliyorum :D
turist mi geldin
evet. çok oldu ama.
siz hangi şehir
Ankara
gitmek istediğim bir yer
İstanbul gibi gezecek çok yer yok ama güzel şehir yaşamak için.
orası çok kalabalık insanların hep acelesi var.
geldiğin çok olduysa emin ol o halinden eser kalmadı. o dönemler çok daha iyiydi. şimdi kalabalık 3 katına çıktı ve saydığn yerlerde en çok duyduğun dil arapça
devlet hastanesinin ana sayfasında bile arapça dil seçeneği var. artık gayri resmi dil.
burada da var, ama dediğin gibi orada çok daha fazladır.
Kadıköy'e in en mantıklısı o
kadıköy artık yol geçen hanı ya. ergenlerin kekoların mekanı oldu
Tarzın ne , gözdağına çık
tarzım 10 sene çncesinin istanbulu aslnda ama o yok. daha entel dantel mekanlar olabilir bugün
Gezmek dolanmak en güzeli
çoook gezdim ve de daha İstanbul istanbulken
Maltepe sahilde bisiklet sür
çimlere yatıp yuvarlana da bilirim
Evett o sahil çok güzel yarın hava da güzel
övme her yerde de moda shail park gibi olmasn.
Peki efenim
😀 doluyor sonra herkes ondna dedim
Sadece ikimiz gidersek dolmaz demi
eh o kadar küçük değil tabi :d
He tamam o zaman ne zaman gidiyoruz dıdndkdn
yarınnnn
Semaver de getirem çay sever misin
Üsküdar'a gel dolasalim
araplarla çarpışa çarpışa salacakta yürüyürüz artk
Aman ne yapalım mecburuz.. arkadaşın yoksa cidden normal dolaşırız çay vs içeriz orada
Yaşınız kaç?
30 tam
Tm TKP atın cidden yaşıma göre olgun biriyim bende tanışırız kahve içeriz beraber. başka bir amaç yok söz veriyorum
Adalara git
yok ya ada mada çekemem. şöyle bir avm filan olabilir..
AVM de napcan ya
bu da güzel soru 😂
Evde otur en iyisi
ahaha
Mmm
Gel Lütfi Kırdara 🤣
bir etkinlik mi var
Hasta kabul her zaman ki gibi 😀
ben de sergi sarayını kastettn sandm😂
Oraya gideriz 🤣
Karşısındaki avmye gidelim daha ne diyeyim😂
Beraber gidelmmi