Yalnızlık çok zor değil mi?

annemle babam boşanalı 8 sene oldu ikiside birbirinden beter kişilerle biri pavyon karısı gibi biseyle diğeri katille evli babamla 1.5 yıldır gorüsmuyoruz bize maddi manevi hic biseyi olmadı annemde o adi adamdan cocuk yaptı 6 aylik oldu sıpa benden 24 yaş kücük şaka gibi, kardesim 18ine girmek üzere sınav yılı 2 aydir cok tartismaya basladik annem hep onu tutuyor onu savunuyor ben herseyi asiri kafaya takiyorum bi kavganin ustune 50 laf sayiyorum diye bana deliymisim gibi davraniyolar surekli psikologa git diyolar oysaki annem timarhane delisi gibi issiz gucsuz adi kotu birinden cocuk dunyaya getirdi onun yuzunden cok kavga ettik bize beddualar etti kardesim okulda olunca en cok benle kavga etti bide utanmadan ben eziyet etmisim susmadim diye beni saclarimdan tutup evde yürüttu vurdu 23 yasindayken bunlari gordum gecen sene simdide dun kardesimin bana yaptigi hakeretlerden (g. zekali m. al b. eyinsiz. s. alak. apta. l allah b. versin agzina sc. arim) gibi bahsedip duruyorum diye sen laf anlamiyosun dedi bir arada dedi ki beni bidaha arayip sorma istemiyorum dedi agzim acik kaldi gebersem insallah olurum ölüm cikar bu evden ins diye kndime beddualar ettim dün oldu bu dunden beri annem oyle dedi diye bide evlat ayiriyo diyekonusmuyorum kardesimlede 4 gundur ikisi bi guzel konusuyolar biz Şu an kardesimle bi haftadr babannmde kaliyorz
Güncellemeler
+1 yıl
anneme diyorum ki demek beni sildin istemiyosun dedim diyoki ben onu kafana takip bana biseyler anlatma diye dedim diyor kardesimde diyoki onu o anlamda dedigi cok ortadaydi diyor benle t. asak geciyolar heralde sıyiracam az kaldi
Yalnızlık çok zor değil mi?