Aile & Toplum Yokluğunu hissettiğiniz ve izlediğiniz kim var? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkes olabilir. Yokluğunu hissedip, ozlediğiniz biri illaki vardır. Yanınızdan erken ayrılanlar, belkide yuzunu bile hatirlamiyorsunuz. Güncellemeler+1 yıl Guncell Güncellemeler+1 yıl Guncelll Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/nrUYLUxi2tU Bizi seven öldü kardaş Yokluğunu hissettiğiniz ve izlediğiniz kim var? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Kimse yok. 1 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kıvırcık saçlı bir kız var hem uzak hem yakın olan bana 1 8 Yorumla Yaban00 +1 yıl Etiketlesene burdansa tabi Yorumla Zindanadasi +1 yıl Yok buradan değil Yorumla Yaban00 +1 yıl Hım. Yakınında ama. Ama çok uzak sana Yorumla Zindanadasi +1 yıl Evet Yorumla Yaban00 +1 yıl 😔😔😔 Yorumla Zindanadasi +1 yıl Senin de mi var aşk sorunu Yorumla Yaban00 +1 yıl Yok benimki öyle değil. Yorumla Zindanadasi +1 yıl Anladım. Yorumla
Yousef1 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Herkesin hayatında illaki biri vardır yoklugunu hissetiğimiz değilde daha önce kalbimizin bi kenarına gömmüş oldugumuz 1 0 Yorumla
Emirdemir16 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Hatırlamadığım insanın yokluğunu neden hissedeyim 0 23 Yorumla Yaban00 +1 yıl ...,? Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Senin var mı oyle biri Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Soruna cevap vercemde buradan veremem yazar mısın Yorumla Yaban00 +1 yıl Benim farklı yönlerden var Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Yazar mısın bana anlayamadim tam anlamak istiyorum Yorumla Yaban00 +1 yıl Sorum gayet acik Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Ya ama işte burada yazamayacağim şeyler var ayrıca baska sorularına da cevap vermek isterim Yorumla Yaban00 +1 yıl Teşekkürler. Dm kapali Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Benimki açık ama Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Tamam buradan yazayım benim özlediğim değil de yarım kalan iliskilerim var onları arada hatırlarım he kesinlikle eşime göre daha çok seveceğimden değil de kafama takılır bilmiyorum neden. Senin nasıl farklı yönlerden var Yorumla Yaban00 +1 yıl Cinsellik olmadığı kesin oraya cakilmezin. Annem ve çocuklarım Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Nasıl ya anlamadım? Yorumla Yaban00 +1 yıl Annem ve cocuklarim Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Nasıl peki yokluk derken kazada falan mı kaybettin Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Konuşabiliriz merak ettim Yorumla Yaban00 +1 yıl Hastalık. 1 ölü 2 yarali Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Hmmm eşin nerede başka çocuğun var mı Yorumla Yaban00 +1 yıl Yok Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Sen baya şeyler yaşamışsın cidden. merak ediyorum özelden yazsana detaylı konuşalım hiç böyle bir şey beklemiyordum Yorumla Yaban00 +1 yıl Dediğim gibi dm m kapali Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Buradan yaz ne yaşadın Yorumla Yaban00 +1 yıl İyi geceler. Uyku vaktim gelmis Yorumla Emirdemir16 +1 yıl Seni merak ettim ama nasıl iletişim kurcaz Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Eski sevgilim o da evlenmiş :D 1 7 Yorumla Yaban00 +1 yıl Yüzün tanıdık geldi Yorumla FeelsBadMan0 +1 yıl Belki de daha önce görmüşsündür Yorumla Yaban00 +1 yıl Olabilir. Yorumla FeelsBadMan0 +1 yıl Bu kadar efkarlı şarkılar dinlemeyin erken yaşlanırsınız Yorumla Yaban00 +1 yıl Bu hayata ancak bu gider. Bizi tek seven olmuş. Ne dinlemeliyim Yorumla FeelsBadMan0 +1 yıl Ne dinleyeceğine karışamam sadece bir tavsiye Yorumla Yaban00 +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşık olduğum kadın... Beni bırakıp gitti ve yokluğunu her gün hissediyorum 0 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Üzüldüm. Önüne bak. Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. yakın bi arkadaşım vardı 1 0 Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı. Hani yazıyordun 0 0 Yorumla
aşkındanölürüm Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl O kaldı aklımda be 0 6 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ozluyormusun? Yorumla aşkındanölürüm +1 yıl Unutmaya çalışıyorum rüyama Giriyor istemiyorum hatırlamayı Yorumla Yaban00 +1 yıl Uzuldum Yorumla aşkındanölürüm +1 yıl Bugün bir şarkı dinlerken onun ilçesinin ismi geçti Eski yar şarkısı yine aklıma geldi lanet olsun Yorumla Yaban00 +1 yıl Uzuyorsun bizide Yorumla aşkındanölürüm +1 yıl Üzülme lütfen Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yazamıyorummm 0 32 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ne. Niye herkes bana bunu diyor. Kutum kapalı cunku Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sürekli takip atıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazamadıktan sonra tkp kabul etmenin bi anlamı yok ki 😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Kutum kapali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bana atar misin o zaman Yorumla Yaban00 +1 yıl Naov Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden tatlım Yorumla Yaban00 +1 yıl Genelde ters insanlar oluyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni tanımıyorsun ki Yorumla Yaban00 +1 yıl Olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkuyor musun tatlım Yorumla Yaban00 +1 yıl Korkmak değil. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne öyleyse 😉 Yorumla Yaban00 +1 yıl Sonu hiç iyi olmuyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkma tatlımmm 😊👍 Yorumla Yaban00 +1 yıl Korktum bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye korkuyorsun bebeğim Yorumla Yaban00 +1 yıl 😔😔😔😔😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu ne demek Yorumla Yaban00 +1 yıl Şu zamanda korkmak lazım. Yoksa yem oluruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanki seni yicem Yorumla Yaban00 +1 yıl Belki yersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl izin verirsen yerim 🥰 Yorumla Yaban00 +1 yıl Takılırım kanka. Yutamazsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mu büyüksün bebeğim 😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Sana büyük gelirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun kilon kaç aşkım Yorumla Yaban00 +1 yıl Aşkını yesinler. Boy kilo olarak kastedmemistim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne olarak peki aşkım Yorumla Yaban00 +1 yıl Karakter olarak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha iyi işte 🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kimse yok.
Kıvırcık saçlı bir kız var hem uzak hem yakın olan bana
Etiketlesene burdansa tabi
Yok buradan değil
Hım. Yakınında ama. Ama çok uzak sana
Evet
😔😔😔
Senin de mi var aşk sorunu
Yok benimki öyle değil.
Anladım.
Herkesin hayatında illaki biri vardır yoklugunu hissetiğimiz değilde daha önce kalbimizin bi kenarına gömmüş oldugumuz
Hatırlamadığım insanın yokluğunu neden hissedeyim
...,?
Senin var mı oyle biri
Soruna cevap vercemde buradan veremem yazar mısın
Benim farklı yönlerden var
Yazar mısın bana anlayamadim tam anlamak istiyorum
Sorum gayet acik
Ya ama işte burada yazamayacağim şeyler var ayrıca baska sorularına da cevap vermek isterim
Teşekkürler. Dm kapali
Benimki açık ama
Tamam buradan yazayım benim özlediğim değil de yarım kalan iliskilerim var onları arada hatırlarım he kesinlikle eşime göre daha çok seveceğimden değil de kafama takılır bilmiyorum neden. Senin nasıl farklı yönlerden var
Cinsellik olmadığı kesin oraya cakilmezin. Annem ve çocuklarım
Nasıl ya anlamadım?
Annem ve cocuklarim
Nasıl peki yokluk derken kazada falan mı kaybettin
Konuşabiliriz merak ettim
Hastalık. 1 ölü 2 yarali
Hmmm eşin nerede başka çocuğun var mı
Yok
Sen baya şeyler yaşamışsın cidden. merak ediyorum özelden yazsana detaylı konuşalım hiç böyle bir şey beklemiyordum
Dediğim gibi dm m kapali
Buradan yaz ne yaşadın
İyi geceler. Uyku vaktim gelmis
Seni merak ettim ama nasıl iletişim kurcaz
Eski sevgilim o da evlenmiş :D
Yüzün tanıdık geldi
Belki de daha önce görmüşsündür
Olabilir.
Bu kadar efkarlı şarkılar dinlemeyin erken yaşlanırsınız
Bu hayata ancak bu gider. Bizi tek seven olmuş. Ne dinlemeliyim
Ne dinleyeceğine karışamam sadece bir tavsiye
Tesekkurler
Aşık olduğum kadın... Beni bırakıp gitti ve yokluğunu her gün hissediyorum
Üzüldüm. Önüne bak.
Ninemi özledim
yakın bi arkadaşım vardı
Hani yazıyordun
ne şükür ki var
Ben unutuyorum
Babam
😔
O kaldı aklımda be
Ozluyormusun?
Unutmaya çalışıyorum rüyama Giriyor istemiyorum hatırlamayı
Uzuldum
Bugün bir şarkı dinlerken onun ilçesinin ismi geçti Eski yar şarkısı yine aklıma geldi lanet olsun
Uzuyorsun bizide
Üzülme lütfen
Yazamıyorummm
Ne. Niye herkes bana bunu diyor. Kutum kapalı cunku
Sürekli takip atıyorum
Yazamadıktan sonra tkp kabul etmenin bi anlamı yok ki 😂
Kutum kapali
Sen bana atar misin o zaman
Naov
Neden tatlım
Genelde ters insanlar oluyorlar
Beni tanımıyorsun ki