Nişanlımın erkek arkadaşları evlenince de geçe dışarı çıkmak istiyor. Ne farkı kaldı?

Ben nişanlıyım ev bakmaya başlamadık henüz ama herkes bir fikir belirtiyor. Nişanlımın erkek arkadaşları evlendikten sonra da onunla gece çıkmak, sürekli beraber olmak istiyorlar. Bana biri demişti ki evlenince yine görüşmeye devam edeceğiz değil mi evlendi diye arkadaşımızı kaybetmeyeceğiz yine gece çıkarız, beraber vakit geçiririz, buluşuruz devamlı dedi. Nişanlım arkadaşlarıyla her gün görüşüyor buna bir şey demiyorum zaten ama evlenince gece beni bırakıp arkadaşlarıyla olmasını istemiyorum ya da haftanın 5 gününü onlarla geçirsin istemiyorum bu da ayrı bir konu ya neyse.. Asıl olay bizim yaşayacağımız ev konusu; nişanlımın erkek arkadaşları düşünmüşler bir bekar erkek arkadaşı var (tek yaşıyor alkol, uyuşturucu kullanıyor eve kız getiriyor) onun alt katında bizim oturmamızı istiyorlar, nişanlımın ailesi de istiyor. Ben evlenince nişanlım işteyken o arkadaşına emanet olacakmışım. Arkadaşı gündüzleri evde vardiyalı çalışıyor kaldı ki ben ailem dışında birine niye emanet olayım? Ben o arkadaşından daha aklı başında bir kadınım. Biz arkadaşının alt katında oturunca tüm bekar arkadaşları gelip gidecekmiş, bizde oturucaklarmış, nişanlım onlarla hep beraber vakit geçirecekmiş. Ailesinin isteği de bu ne yapacağımı bilmiyorum ben kimseye güvenmiyorum zaten ama bu genişlik beni öldürüyor. Benim evim benim özelim neden her gün erkek arkadaşlarını ağırlayayım? Evli de değiller bekarlar

Nişanlımın erkek arkadaşları evlenince de geçe dışarı çıkmak istiyor. Ne farkı kaldı?