4 kişilik bir öğrenci evindeyiz. Aramız iyi değil. Oda arkadaşım da yatağını diğerlerinin yanına taşıdı. Kendimi kötü hissediyorum?

Merhaba. Geçenlerde de derdimi paylaşmıştım. Aynı kişiler, farklı bir sorunla karşınızdayım😅

4 kişilikli, ev sahibi tarafından rastgele bir araya gelmiş insanlarız. Öğrenci evi yani. Bu üçü ile pek anlaşamıyorum zaten. İlk aydan bazı olaylar oldu, kavga ettik. Sürekli beni eleştirip duruyorlardı zaten. Üçü de aynı kafadalar.

Şu anda ise gerektiği kadar konuşuyoruz. Doğru düzgün selam, sabah yok. Adamakıllı konuşmuşluğumuz hiç yok artık. Hiç bir şeylerini paylaşmıyorlar haliyle. -Artik ben de öyle davranıyorum - ve dışarı çıkacakları vakit, beni davet etmiyorlar. Etmek zorunda da değiller. (Ben de her gece, -arkadaş ortamı bile olsa- içkili mekana da gitmem zaten. )

Evde iki oda var. Her odada iki kişi kalıyoruz. Bu yanımdaki oda arkadaşım, onların odasına gece kalmaya gidiyordu 1 haftadır. Kendimi tutamadım, yine de sordum."sana bir şey mi yaptım da, gidip oraya yatıyorsun kanepede". diye. Orada daha rahat ediyorum dedi.

Bugün. Şimdiyse; onun yatağını taşıdılar kendi odalarına. Odada tek kaldığım için seviniyorum ama dolabı burada olduğu için odaya girip çıkıp duruyor. Çok sinirim bozuluyor.

Bilmiyorum ama Gidip bağırmak, kızmak geliyor içimden onlara.

O kadar çok mu kötü bir insanım diye sorguluyorum kendimi. Onlar daha çok yılan ama kendimi kötü hissetmekten alıkoyamıyorum.

Ne yapacağım?

Güncellemeler
+1 yıl
Kovulman yakındır diyorsunuz ama tek suçlu ben miyim? De bana bunu diyorsunuz?
4 kişilik bir öğrenci evindeyiz. Aramız iyi değil. Oda arkadaşım da yatağını diğerlerinin yanına taşıdı. Kendimi kötü hissediyorum?