Dusunun ki evde ikisi yasiyorsunuz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Bahsettigim kari koca iliskisi degil. Evde iki kisisiniz ve biri surekli bahaneler uydururak hayatini tembellikle harciyor. Digeri ise hem okula gjdiyor hem ev islerinin cogunu yapmak zorunda kaliyor hem de haftada bir gun o fa vakti olursa calisiyor ve 8saat. Diger kisi sadece 9 ve 16.20 arasi calisiyor onun disinda hicbir sorumlulugu yok. Hafta sonu tatil. Siz bu ogrencinin yerinde olsaniz icten ice sinirlenmez misiniz? Yeri geldiginde ofkeniz aciga cikmaz mi? Ben artik bu durumu dusunmeyi biraktim ve surekli aklima geldiginde gecistiriyorum. Kendimi yipratmamak icin. Ama bugun ben eve gec geldim ve buna ragmen mutfagi temizledim. Evden cikarken camasirlari diger sahsin istegi uzere calistirmistim. Bana dedigi sey neden onlari sermemisim. Lutfen objektif olun ben sinirlenmekte hakli degil miyim? Bu olayda makul sekilde duygularini kontrol edebilecek bir yigit var mi aranizda? Boyle seylere sinirlenmek bana mi mahsus yoksa gayet insani mi? Yalvariyorum bana bir seyler diyin kafayi yiyrcegim

Güncellemeler
+1 yıl
Merhabalar. Ablamla problemimi cozemeyecegim sanirim. Umidimi yitirdim. Beni anlayip yardim edecek kimse yok. Cok caresiz hissediyorum yine
Dusunun ki evde ikisi yasiyorsunuz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?