Lilith hakkında?

Az önce uyandım rüyadan biraz detaya gireceğim kusura bakmayın ama bunu düşünemem zaten kalbim korkudan motor gibi çalışıyor. Rüyalanma olayını herkes biliyordur genelde bana pek olmaz bu sefer biraz farklı oldu olay rüyamdaki kadın kulağıma lilith diye fısıldadı şimdi true blood dizisini izleyip gelmişsin demeyin evet izliyorum ama orada lilith hakkında bu yaşadığım tarz bilgiler yoktu neyse sonra uyandığımda lilith hakkında araştırma yaptım bağzı yazıtlarda onun yalnız erkekleri kullandığı yazıyormuş kadın erkek eşitliği fikrine sahip olduğu bu yüzden üstte bulunmak istediği yazıyormuş bu kadarı zaten korkmama yetti üstün açık yatmışsın demeyin olabilir ama bu rüyamdaki kadının lilith ismini sayıklamasını sağlamaz. İlk kadın olduğu hakkında da bilgiler var ama Kuranı Kerim de böyle bir bilgi yok o yüzden de korktum eğer insan değilse bana zarar verir diye korkuyorum size şunu sormak istiyorum özellikle erkeklere daha önce rüyalanma sırasında kadın konuştu mu benim daha önce hep konuşma olmadan olmuştu
Lilith hakkında?