Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatma hakkini vermez bunlar. Begenmiyorsa kişi ayrılır. Kimsenin kimseye boynuz takma hakkı yok. Her bosanma da nafakayla sonuçlanmıyor. Hakim kanunlara gore karar veriyor. Eş gorevini yerine getirmemek, bakimsizlik gibi sebeplerle de bosanmalar gerceklesiyor.
Her zaman nafaka ödeme olayi olmuyor. Ayrica teyzem avukat ve verilen nafakalar esler tarafindan zaten dogru duzgun ödenmiyor. Hepiniz acun ilicali değilsiniz, seyma subasi falanda degilsiniz. Az bucuk memursaniz vereceginiz nafaka zaten bu gore belirleniyor. Ki bazi durumlarda nafaka talep edilmiyor.
Her boşanan cift nafaka ödemesi yapmiyor yani. Hayal aleminde yasamayin. az okuyun, arastirin ogrenin. Arastirirken de dogru kaynaklardan bakin. Sosyal medyaya oraya buraya bakarsaniz buralarda hunharca bilgi kirliligi var zaten. Buralara bakarsaniz herkes nafaka ödüyor sanirsiniz. Herkes boşanıyor sanirsiniz. Herkes zengin sanirsiniz. Gerçekte durum oyle değil.
Aldatma konusunda da kimse kimseyi boynuzlama hakkina sahip degil aklinizi kullanin, baska bir taraflarinizi değil. Yorumlarda hemcinslerime ayri üzüldüm. Siz boyle yaptıkça bir avrupa medeniyetine zaten ulasamayacak bu millet. Biz turk kadinlari bu ulkede 2. sinif vatandaş olarak kalacagiz hep. Su dusuncelere kafalara bak.
Kusura bakmayin ama bu kafayla bir hollandali kanadali kadinlarin sahip olduklari haklara ve degerlere sahip olamayacaksiniz. Kendi hemcinsini bu kadar elestiren yerin dibine sokan, dusman olan baska bir milletin kadini görmedim ben. Alin tum erkekler sizin olsun. Bu kadar erkege kul kole olan baska kadin milleti gormedim. Benim yabanci erkek arkadasim soyle demisti bana. Beni memnun etmeye cok odaklisin, beni memnun etmek zorunda degilsin demisti. Turk kadinlari olarak erkege cok odaklisiniz ve cok memnun etmeye calisiyorsunuz.
Turk erkekleri zaten kadinlarimizi yerden yere vurmak icin yer ariyor. Siz kadinlarda bu firsati veriyorsunuz tebrik ediyorum. bircok yabanci kadinla iletisimim oldu bizim kadinlar gibi degiller, saygi cok ust düzeyde kendi hemcinsine karsi. Gelipte beni elestiren bir tane yabanci kadin olmadi. Tam tersine övgü dolu sozler soyleyenler oldu.
Bizim kizlarda varsa yoksa yok soylesin yok boylesin, iyy sen kadin misin, bu ne bicim annelik, bak kocani elinden alirlar, bu ne paspallik bilmem ne. Bu kafalar hep kadinlardan çıkıyor. Bu kafayla size her sey müstehak. Siz daha kendinize, kendi cinsinize deger vermiyorsunuz. Karsinizdaki erkek mi sizi anlayip, deger verecek, saygi duyacak?
Boşuna öyle beyaz atli prens beklemeyin. Bu kafayla yetistirginiz erkek cocuklari da boyle oluyor. Sonra kaynana boyle yetistirmis diye kendi cinsinize kiziyorsunuz evlenince. Sizin kafa bu, yetistirdiginiz cocuklarda aha onlar. Yabanci erkekle beraberim, aradaki yetistirme tarzını cok net goruyorum. Siz bu kafayla daha cok aldatilirsiniz, daha cok öldürülürsünüz. Aldatmayi bile normal sayan kafalardan bir halt olmaz zaten.
34 Yorumla
Soran+1 yılAldatma da nafaka oluyor isterse donuna kadar alır kadın
- +1 yıl
Başkasıyla olmadan önce ayrılacak diyor işte mk
- +1 yıl
kendi adında konuş burada tek bi kişi üstün olabilir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım hemcinsim değilsindir. Gerçekten içtenlikle diliyorum bunu. Öyleysen çok yazık. Ben de evli bir kadınım ve öyle bir durumu hiçbir kadın hak etmez. Hiçbir şey aldatmanın bahanesi olamaz. Kimse kusura bakmasın arkadaşım. Sabah kalk kahvaltı hazırla, topla, yıka, kaldır. Eşini işe gönder, bütün gün evde temizlikle, yemekle, alışverişle uğraş. Varsa çocuklarının peşinden koştur. Akşam sofra kur, kaldır, temizle, topla. Neymiş efendim bütün bunların arasında paşam için süslenemedim diye beni aldatacak öyle mi? Oldu canım. Sizin gibiler yüzünden her şey normal oldu zaten. Seven insan en çirkin haliyle, en pespaye haliyle bile beğenir. Dizide, filmde yaşamıyoruz. Kendi evimizde nasıl rahat hissedeceksek öyle oturacağız. Beğenmeyen de gidecek açacak o davayı boşanacak sonra ne tamam istiyorsa yiyecek. Saçma sapan konuşmayın.
10 Yorumla
Karısını beğenmeyen, bakımsız paspal bulan ve ilgisini kaybeden adam gitsin adam gibi boşansın. Kadının gururunu ayaklar altına almaya hakkı yok.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma eyleminde aldatılan eşe kusur yüklenemez, aldatılan eşin herhangi bir davranışı aldatma eylemini mazur göstermek için kullanılamaz. Evlilikte aldatma ağır kusurdur, özel boşanma sebebidir. Aldatılan eşin aldatma eylemine neden olabilecek davranışları boşanma davasında sorgulanmaz. Medeni kanuna göre evlilikte eşler birbirlerine sadık olmak ZORUNDADIR. Aldatılan eşi suçlayarak ahlaksızlığa kılıf aramayın. Aldatan eşin, aldatmak yerine boşanması gerekir. Rahatı bozulmasın diye boşanmak yerine aldatan eş şerefsizdir. Aldatmak, bir eşi cezalandırma biçimi olamaz. Boşanma davalarında aldatmanın hafifletici nedeni olmaz. Kanun size "tahammül edemiyorsan aldatabilirsin" demiyor, "tahammül edemiyorsan boşanırsın" diyor. Kadın bakımsız ve pasaklı mı? Boşanırsın. Adamdan şiddet mi görüyorsun, veya adam ilgisiz mi? Boşanırsın. Aldattığın zaman, haklıyken kendini haksız duruma düşürürsün, üstüne de tazminat ödersin.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılaldatan suçludur.
00 Yorumla Bunu yazan hemcinsim bide yazık. Nasıl bir cümle bu sırf bakım yapmıyor diye aldatılmaya layık gördün? İnsanlar herzaman bakımlı olmayabilir yeri gelir dünyanın en güzel kadınları da oluruz en bakımsız kadını da hatta kötü bir kadın bile olsa bu aldatılması için bir sebep değil böyle bir sebep yok. Eminim ki kendine bakan ve bakımlı bir kadınsın bu sözleri söylediğine göre ama umarım düşüşün olmaz eğer düşersen bu yazdığın cümle gelsin aklına ben nededim diye çünkü sen hemcinslerine bunu söyleyebiliyorsun. Gerçekten kadın kadının dostu olucağına, düşmanı olmuş ne günlere kaldık sayenizde. Allah ıslah etsin sizi.
41 Yorumla- +1 yıl
pembe kılıklı mavi oluyor bunlar genelde
Böyle bir yazının burada olması bile hata. Kimse aldatılmayı hak etmez eğer aldatacak kişi artık memnun değilse ayrılmalı. Aldatanlara insan demem ne olursa olsun. O zaman ayrılacaksın bitecek, kişinin fiziki ya da psikolojik değişimi aldatılması gerektiği anlamı taşımaz. Aldatırdım diyorsunuz o zaman umarım aldatılırsınız başka bir şey diyemem (Eden ettiğinden fazlasını bulur, bazı inançlarda karmayı yaşarsınız). Paspal görüyorsan evlenme, evlendiysen uyar, uyardıysan boşan. Hadi dünyada kurtuldunuz, ahirette nasıl karşınızdakine cevap vereceksiniz...
24 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun 👏 kapak gibi cevap olmuş
Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Bakımsız kadın her daim aldatılma riski taşır; yapması gereken tek şey kendine özen göstermelidir. Her erkek evinde misler gibi kokan bir hatun ister.. aklını kullanan kadın erkeğinide mutlu etmesini bilir.
333 Yorumla
Soran+1 yılHelal bu kezbannnlarr içinde tek zeki sen çıktın pollyanna bunlar bakımsız paspal olunca adamları gözü ister istemez bakımlı kadınlara kayıyor
- +1 yıl
:D kuaförden çıkmayan platin sarışın arkadaşımın eşi onu 70kilo üstü bi kadınla aldattı :D hikaye anlatmayın
Soran+1 yıl@bilmemkacinciuyelik Sarışın olunca bakımlı mi olunuyor Muş 😂😂
- +1 yıl
iki kadını karşılaştırınca hangisinin bakımlı olduğunu anlayabiliyorum. bakımlıydı gayet ve küçük bi dizide küçük bi rolde oynadı sonra
- +1 yıl
diğeri obezite hastası olmasa da kilosu baya vardı
Soran+1 yılAşırı haklısın ama. Bunlar bebe anlamaz 🙏
- +1 yıl
erkekleri gram tanısanız bu kadar kasmazdınız
- +1 yıl
Ona bakarsan Türkiye deki erkeklerin çoğu göbekli kıllı bakımsız sanki erkekler çok titiz temizlilerde zenginler bi de erkekler milletini bi bookk yaptınız
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa :D :D
- +1 yıl
Komik olan ne? 🙄
- +1 yıl
o zaman niye ünlüler aldatılıyor ne kadar safsınız
- +1 yıl
beyniniz biraz bile öteye gidemiyor
- +1 yıl
@gizemnnn haklısın en kötüsü de kadınların erkeklere hak vermeleri adamın parası yok bakımı yok kendine aldatmayı hak sayıyor zaten bu tür iğrenç 🤮 şeyleri savunan aynı karakterin insani olanlar savunur. Erkekte bakımlı titiz olsun niye sadece kadın oluvercekmis. Sanki her kadın parası varda kendine bakım versin dimi
- +1 yıl
müstahak bunlara
- +1 yıl
tubaacelyaaa aynen bende ona cok sinirleniyorum kadinlar birbini eziyor bakimiz erkekler tas gibi kadin istiyor gelmis kadin dedin bakimli olmali erkek dedin bakimli olmzamis kafaya bka böyle tip insanlar cok nefret ediyorum bu soruyu paylasan kadin düsmani bakmimsiz yasi gecmis kadin aldatilmali diyor serefsiz
- +1 yıl
@gizemnnn o diyen kadının gerçekten kadın olduğunu düşünüyorum pempe hesablı erkektir o kesin. Erkekleri bunlar tepemize çıkarttı kadın dediğin değil insan dediğin bakımlı olmalı bi kadın olarak bakımsız erkek istemiyorum o halde benim adamı aldatma hakkım var dimi. Erkekler de zengin olsunlar hepsi dimi madem erkekler kadında bakımlı olsun istiyorsa kadında erkekte zengin olsun her karşılıklı o halde
- +1 yıl
Düşünmüyorum *
- +1 yıl
zengin erkekde genc güzel kiz istemeye hakki varmis kadinda zengin olunca yakışıklı genc erkek istemeye hakki var ozmn seda sayan yapinca millet saydirdi acuna laf yok evt bakimsiz erkke yaninda bakimli kadin görseler kimse laf etmez ama tam tersi olsa ooo bncede bu erkek kadin olmaz bakimsiz erkekide biz aldatalim ozmn
- +1 yıl
@gizemnnn o yüzden bu toplumdan nefret ediyorum bu yüzden erkeklerden soğudum neyseki erkekler de artık yavaş yavaş bakım estektik yapmaya başladılar bir tık gelişme var. Çok haklısın umarım iğrenç toplumun zihniyetinden biran önce kurtuluruz.
- +1 yıl
@gizemnnn Amin inşallah 🤲
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak zor falan değil kardeşim yani birileri sırf rahatı bozulmasın nasıl olsa kimse anlamaz kafasıyla her haltı yiyor sonra karşıdaki suçlu oluyor.
Evli olduğun insandan mutsuz olduğun bir konu varsa saklamayıp söylersin eğer ki hala aynıysa uzatmadan gider boşanırsın sonra ne istersen yaparsın ama çoğu kolaya kaçıp ardından bahanelere sığınıyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılBoşan onca nafaka yiyorsa öde
- +1 yıl
Nafaka falan ödenmez eğer büyük bir bakımsızlık varsa zaten yargıtayın emsal kararları var bu konuda yani karşıdaki kusurlu sayılıyor ve koşulsuz şekilde boşanabiliyorsun.
Ben kendime bakan bir insanım ve karşımdaki bakmasa dahi ısrarla doğrudan uyarırım hala devam ediyorsa yasal hakkımı kullanıp doğrusunu yaparım.
Soran+1 yılAldatiyorsa eşek gibi öder donuna kadar alır kadın
- +1 yıl
Aldatma varsa alınır zaten bende aldatmadan ayrılmak gerekir diyorum yalnız iyi okumanı tavsiye ederim.
+1 yılAldatmak aldatilandan bağımsız bir karakter curumuslugunu aşikar eder. Hiç kimse bunu hak etmez. Savundugunuz şeyi deneyimlerken emin olun böyle konuşamazsınız. Size göre yeterlisinizdir ancak eşiniz sizin bakımınızla tatmin olmuyordur. Vücudunuzdan memnun değildir bıçak altına yatmanızı bile isteyebilir vs. vs.
Yetişkin ve olgun bakış acısına sahip insanlar iletişim kurarlar , anlaşamıyorlarsa da ahlaklı bir şekilde vedalasırlar. Aldatmak gibi eylemlere girismezler.
20 Yorumla
+1 yılBir insanı gözünün içine baka baka aldatmak sadece karaktersiz insanların yapabileceği bir şey. Ayrılacak cesareti olmayıp, evde bana yemek yapan, paramı getiren, fazladan seks yapabileceğim, bana ilgi gösteren bir kişi daha olsun diyerek ayrılmamak baya zavallıca.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Ayrılmak varken aldatmayı tercih ediyorsan sıkıntılı kısmı bu oluyor zaten, aklın gönlün başkasına kayıyorsa o ilişkiyi bitirmenin vakti gelmiştir. Sevmek sevilmek bu değil insan sevdiği hariç başkasına bakamaz bakıyorsan zaten sevmemişsindir. Kendini ve karşındaki insanı kandırmanın mantığı yok.
10 YorumlaBoşanmak zor mu? İki taraf anlaşınca ilk celsede boşanıyorsun. Zor değil de üşengeçlik derseniz iyi olur.
Aldatmak savunulacak bir durum değil. Aldatan insan, karşındaki ne olursa olsun suçludur. Çünkü kanunlar mis gibi boşanma gibi bir seçenek de sunmuş. Aldatma bir fantezi haline gelmemeli. Aksi halde ahlak kalmaz, toplum bozulur. Sonra tiktokçular çoğalır. Allah muhafaza.10 YorumlaYa gerçekten bir kere daha bayan olduğumdan utandim ve bunu paylaşan bayanada gerçekten yazıklar olsun. Yani bir hataa yapiyirrsun ve bunda hemcinsini sucluyorsun. Bu kaadarda düşmeyin ya. Ne kadın nede bir erkek aldatilmayi HAKKETMEZ. bu kadar basit be. Diyorlar ya bakımsız ve paspalsa eğer kadın aldatilmayi hakediyir diye. Çok yanlışsin bacım. Ben çok bakımlı olup erkeğinden başkasına bakmayan ve her istediğini yapan kadınların aldatildigini biliyorum ne boş boş sorular sorup hemcinsinizi yerden yere vurmayın. Boyle yaparak karşı cinslerin dilini uzatiyirsunuz. UMARİM SİZDE ALDATILIRSINIZ...
00 Yorumla
+1 yılSana yerden göğe kadar hak veriyorum. Partnerin bakımsız ve ilgisiz olmak direkt aldatma sebepleridir. Bakımsız ve ilgisiz olan ben olsam karım beni aldatsa ben karımı suçlamam, kendimi düzeltmeye çalışırım. Bu işler böyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılKarı bakımsızsa sen ne alaka
- +1 yıl
Karı bakımlı ben bakımsız olsam diyorum
- Aile & Toplum konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir bu durum. Önemli olan saygı ve sevgi temeltaş bunlar bittiyse zaten aldatma kaçınılmaz oluyor zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Şahsi temizlik önemli her birey bakımlı olmalı sonuç olara dağda yaşamıyor insan her an miş gibi kokmalı hayran bırakmalı kendine
Gizli Üye(30-35)+1 yılLinç yemeyi goze alarak yazmissin ve bence haklisin da, kadin da erkek de bakimsizsa, artik bi sekilde yetersizse evet aldatma oluyor, burada git bosan zor degil diyenler bekardir mutlaka.
12 Yorumla- +1 yıl
İstemeyen erkek evde durmuyor çocuklara rağmen boşanıyor gayet dr
Cevap sahibi+1 yılSadece erkekten bahsetmiyoruz ki
+1 yılaldatılmayı kimse haketmez. aldatablar da karaktersiz oğlu karaktersizdir. aldatmak yerine ayrılırsın olur biter.
21 Yorumla- +1 yıl
ayrılmak yerine aldatan karaktersizdir
+1 yılSenin baktığın açı bir aptal bakış açısı aldatanlatın boşanılması kolay aldatmak =ben seni kandırıyorum seni kullanıyorum anlamına geliyor sevmeyen ayrılır gider bekar bekar her ne yapıyorsa yapar aldatılan kadın ve erkegin tek suçu bakımsız olmak mı iyi gün olduğu gibi kötü günde var sonuçta sevgili veya evlilik olurken bakımsız değillerdi zamanla bazı durumlarda insan yeterince bakımlı olamayabiliyor bu aldatılır güvencesi vermiyor insancıl mantık çerçevesinde bakılmalı olaya...
00 Yorumla
+1 yılaldatan bi insan ancak bıçağımın tadına bakabilir dinde bile aldatan birini öldürebilceğim yazıyorsa kimse karşımda durmaya cesaret edemez beğenmeyene yol orada
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılyahu aldatmanın hiç bi haklı yönü yok eyer ilişkinde bir sorun varsa gider ayrılırsın niye aldatıyorsun
10 Yorumla
+1 yılHaklı tarafınız var ama ayrılmak gerek o zaman aldatmak biraz karakter meselesi aldatmanın verdiği acıyı bilemezsiniz kimse hakketmez.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma iç güdünüz varsa evlenmeyin o zaman kardeşim. Zorla kafanıza silah dayayan mi oldu? Hadi abi hadi herkes işine baksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldatılmayı hak eden kadın falan yoktur terk edilmeyi hak eden olabilir o ayrı bir şey sen de pick me olucam diye k*cini yirtmissin abla
210 Yorumla
Soran+1 yılÖyle pis gez sonra aldatılmamayi benle oldu paşam
Cevap sahibi+1 yılya mal mısın Shakira pis mi geziyordu bakımsız mıydı? sgsgh pisse bakımsızsa terk edersin. aldatmak demek başkasını seçmek demek değil arkadan iş çevirmek dolandırıcılık demek. sen nasıl bi insan bunu hak eder dersin?
Soran+1 yılMalll kezooocan bakımlı kadınlar ayrı ama shakira da yaşlı be
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman 35 ini geçenler de aldatılmayı hak ediyor de
Soran+1 yılOda var ama bakımsiz olmak ayrı bakımsız paspal kadın varsa evde adam dışarıya özenir ne kadınlar var der adamlar da haklı şimdi onların açısından bakınca biraz alımlı bakımlı olsalar karım bana yeter derler belki
Cevap sahibi+1 yılnapalım mk sadece 18-35 yaş arasında mı ilişki yaşayalım sonra boşanalım mı?
Soran+1 yılKaç yaşında olursan ol bakımlı ol Shakira hiçte bakımlı değildi sadece sahne de bakımlı Normal hayatta oda paspal geziyordu onda boy da yok gerçi neyse
Cevap sahibi+1 yılsfghsfgsfgh adriana lima da çok bakımsızdı knk
Soran+1 yılÜnlüleri sayma Adriana kocası geçmişinde kaç adrina ile olmuştur Adriana da aldatmistir onu eminim ünlüler başka dünya bizden
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. aldatan kadar aldatılanlar da suçludur bence. bununla ilgili eski hesabımda bir bence de yazmıştım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim 20 senedir söylediğim şey bu. Ağzına sağlık. Aldatana değil onu bu seçime iten taarafa aitir sorumluluk
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatmanın ve aldatılmanın cinsiyeti yoktur Çok güzel kız arkadaşlarımın da aldatıldığını gördüm çok yakışıklı erkek arkadaşlarımın da.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yinede kimse aldatilmayi haketmez dürüstçe söylersin terkedersin birakirsin aldatmak olmaz ayne şey başına gelir m. etme
00 YorumlaShakira'nın aldatildigi bu dünya da Ayşe, Fatma., Ece mi aldatilmayacak.😄
012 Yorumla- +1 yıl
Bu kadın hiç aldatılmayacakmış öyle diyo 😂 erkekler kadın bakımsız diyr aldatıyor olsa görmedikleri kadınlarla aldatmazlardı 😄 adam profil fotosu olmayanları ekliyor anonim konuşuyor nerden biliyor karısından daha güzel olduğunu
Soran+1 yılShakıra dediğin 45 yaşında yaşlı nine 😀
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse konu ne olursa olsun hakketmez. Yazık bu kafayla nasıl bu soruyu sordun
10 Yorumla
+1 yılHerkes sevişsin 🤣 sevişin ulan der gibi olmuş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel söylemişsin ama beyinsizler anlamamış işte beyin yok nereye anlasın
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmayalım iyi kız var ama ortalarda görünmeyen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılanında suçu vardır suç asla tek taraflı değildir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe severim, ne sevilirim. Ne aldatırım, ne aldatılırım. Oh mis... 😊
00 Yorumla Vay vay dahab cok şeyler yaşayacaksn en bakımlı en güzeli bile aldatiliyo bu karakter meselesi canım bunlar bakimla onla bunla olmuyor erkekler aç doymazlar sexse hep başka kadın ister evdeki garanti cnku
10 Yorumlapasakli bakimsiz erkekde cok ozmn kadinlarda onalri aldatsin bakimli kadin daha cok ne bicim insasnkns en resmen kadin düsmani mecvur aldatack nedemek ya sirf bakimlisin diye aldatmasin yani sevmesw ister dünya güzeli ol aldatir canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakımlı olmakla olsa Inava Sert , Rihanna vb aldatılmaz. Karakter meselesi. İçinde olunca istersen çok güzel olur yine yapar
06 Yorumla- +1 yıl
Onlar yaşlıymış hakediyormış öyşe diyor
- +1 yıl
Nerden biliyorsun bakımlı olduklarını aynı evde mi yaşadın
- +1 yıl
@seriadım16 aynen knk bakımsızlar her gün çekimde değilmişçesine
Cevap sahibi+1 yıl@seriadım16 şimdi sorun o mu. kadınlar gayet güzel. Ben burada karakter meselesi olduğunu söylüyorum. Bakimla olmasa yasli olsa da aldatmak için sebep değil her iki cinsiyet içinde. Karakterinde varsa yapar
- +1 yıl
Aynen öyle ama bakımsiz olmakta bir faktör onu yok sayamazsın
- +1 yıl
Yapan tabiki de yapar orası ayrı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani şimdi şöyle illa karısı paspal diye adaminda aldatmamasi lazım.. bazı konularda evet kadınlarda da çok hata oluyo katılıyorum.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeye cevap olarak.. çok haklısın.. kadın boşanmiyor sanki adama ceza verdiğini sanıyo...
+1 yılFeministlik yapmayı bırakarak olaya mantık açısından bakarsak. Türk kadınları evlendikten sonra gerçekten kendilerini çok salıyorlar. Anaçlık çok fazla olduğundan eşi ile ilgilenmeyip hayatını çocuğa adıyorlar.
Not: Aldatmayı savunmuyorum!04 Yorumla- +1 yıl
Sevgiliyken haftada bir buluşup en bakımlı halimizle karşılarına çıksak da instagrama girince bakmadan duramıyorlar
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik Sen kötü erkeği seçmişsen benim suçum ne?
- +1 yıl
yooo soran kişi bakımlı olmanız yeter diyo
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik Tamam o zaman bunu soru sahibine ilet benimle uğraşma.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdriana lima shakira bakımsızlarmıydı da aldatıldılar. Beyin ölümün gerçekleşmiş
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKesinlikle katılıyorum en çok da bakımlı dul kadınlara yöneliyor böyle erkekler
13 Yorumla- +1 yıl
yüzde yüz doğru tespit
- +1 yıl
Sanırsın Türk göbekli kılı erkekler hem bakımlı hem zengin bi de aldatmayı hak sayıyorsun öyle mi? Ne sebeple olursa olsun kimse aldatmayı hakketmez boşan çok zor mu ya
Cevap sahibi+1 yılBende onu demek istemiştim Tuğba ama sen beni yanlış anladın
- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence senin boş yaptığın ortada kimse aldatilmayi haketmez eger mutlu degilse ayrılır ne istiyosa yapar senin gibi kadınlar bence hakediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğızına sağlık. Sen hayatında çok başarılı bir kadın olacaksın. Bunu bil.
00 Yorumla
+1 yılAldatmak eylemi suç olarak görülüyor. Sebebine bakan yok.
00 YorumlaAldatmak yerine direkt ayrılmak çok daha iyi bir seçenek
00 Yorumla
+1 yılAldatılan herkes mağdurdur zaten madem aldatacaksın bırak
00 Yorumlaİstersen bakımlı ol seni yine aldatırdım. İzin veriyorsun çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak yerine ayrılabilirler ama sen kendını buna layık görüyorsan bir şey diyemem büyük laf etme bence.
00 YorumlaAldatılınca gorcem seni
01 Yorumla
Soran+1 yılHabeş maymunu kadınlar gibi bakımsiz olmam kadın olurum kadın olursam adamın gözü dışarı kaymaz adamı uçurmak gerek valla erkek olsam bende aldatirim aynı şekilde bakımsız erkeği de aldatirim
+1 yılYooo niye linç olacaksın ki çok doğru söylüyorsun
00 YorumlaKeske bunu yanimda olup soylesen seni mahfederdim
00 YorumlaKesinlikle katılıyorum.
00 Yorumla
+1 yılİnsanın kurdu insan cidden 🙄
01 Yorumla- +1 yıl
Bi de soruyu beğenenler olmuş... size her şey müstehak
+1 yılAldatılınca burayı güncelle.
02 Yorumla- +1 yıl
O aldatılmaz asla
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik kimse vazgeçilmez değildir
+1 yılne olursa olsun boşanman lazımdı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı. Yani kanka ne diyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTazminat ve nafaka vampirlerinde onu gurur ne arar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergun de Kurufasulye yenmez ki ama 🤪🤪
00 Yorumlaboşanmanın nesi zor?
09 Yorumla
Soran+1 yılBekara karı boşamak kolay demiş atalarımız onca nafaka yi sen öde bakalım 😂bir de arkanı toplayan hizmetçi gidicek hayat zor olur
- +1 yıl
nafaka ödese aldatıp şiddet uygulayıp giden eniştem öderdi 20 yıldır ödemiyor istemeyen ödemiyor nafakayı
Soran+1 yıl@bilmemkacinciuyelik Aldaitan eşek gibi öder canım
- +1 yıl
20 yıldır ödemiyor diyorum gel kanıtliyim istersen teyzemle görüştüreyim seni
Soran+1 yıl@bilmemkacinciuyelik aldatmak başka aldatsa donuna kadar alırsın alanını bizzaat gördüm
- +1 yıl
tamam o kadar dava kazandı falan neden adama ulaşılmıyor? Adam türkiyede herkes görüyor ama ödemiyor, ben gözümle gördüm istemeyen ödemiyor gerisi hikaye
Soran+1 yıl@bilmemkacinciuyelik Çocuksun sen az hukuk öğrenin aldatmakta başka eşek gibi öder ödemeyen yok göster bir tane haktan hukuktan kaçamaz kimse
- +1 yıl
yahu apt*l mısın benimke ne alakası var adam ÖDEMİYOR ÖDEMİYOR 20 YIL OLDU bunun benimle ne alaksı var gördüğümü söylüyğrum adam ödemiyor bu kadar gel istersen gözünle gör
+1 yılAy bi sg
01 Yorumla
Soran+1 yılBakimsiz paspal darildi
aldatan kendi yapmtır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. tamam kanka
00 YorumlaDoğru insan haketmedigini yaşamaz
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026