Ya şimdi ben çok iyi sayısalcıyım ama tarihle coğrafyayı öyle ders olarak ezber olarak sevmiyorum ve yarın tarih yazılısı var ben de en yakın arkadaşımdan iki sayfa not istedim şu anda önündeymiş zaten kağıtlar ama bana atmıyor bir kere çalışmadın attım şimdi aymam çalışsaydın diyor ama mesela o bana sayısaldan, edebiyattan, ingilizceden vb soru getirince ben tak tak çözüp ona güzelce anlatıyorum yardımcı oluyorum 😐
Sizce de çok abartmıyor mu yani sen benim arkadaşımsan bana destek çıkacaksın önündeki iki sayfa yazıyı çekip atmak çok mu zor ben onun için kaç tane uzun uzun sayısal sorusu çözdüm anlattım insanlar ne kadar kötü
Sizce de çok abartmıyor mu yani sen benim arkadaşımsan bana destek çıkacaksın önündeki iki sayfa yazıyı çekip atmak çok mu zor ben onun için kaç tane uzun uzun sayısal sorusu çözdüm anlattım insanlar ne kadar kötü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani şimdi sen yapmışsın ki hiç lafını bile etmemişsin arkadaşın kıskanç belli korkuyor çalışmadığın halde ondan yüksek alırsın diye bu nasıl bir ezikliktir ya
Ay burada bir iki özelliğini daha yazsam fikrini söyler misin çünkü ben bazen enayilik derecesinde aptallaşıyorum kabullenemiyorum bunları
Yaz yaz yardımcı oluruz
mesela şimdi bu ikide bir bizim kazancımızı soruyor aldığım şeylerin fiyatını soruyor sonra ailesine zorla biz de alalım falan diyor hatta şimdi evi değiştirelim diyor benden sonra normalde hiç sevmediği şeyler almaya başlıyor sırf ben göreyim diye israf ettiriyor ailesine yani
Okuldaki diğer öğrenciler ona yüz vermeyince benim yanıma geliyor yüz verdiklerinde onların hep yanında duruyor
Beni ortada bir şey yokken çok fazla eleştiriyor, küçümsüyor (spor dalıyla ilgilenmediğim içinmiş ironi gibi) ve neredeyse bütün suçları tamamen bana atıyor
Bana yapacağı kötü davranışları sanaldan yapmıyor yüz yüze yapıyor sonra da mesajlara bakalım falan diyip inkar ediyor
Daha böyle saysam çok var ya aslında kendimi kandırıyorum gözümü bağlıyorum bide şimdi bu sene aynı okula kayıt yaptırdık para falan peşin ödedik hay şansıma
(Bu aralar da keşke aynı okulda olmayasdık vb demeye başladı)
Sadece bir iki günlük davranışından paragraf çıkmış
Sen her şeyin farkındasın aslında neden dur demedin neden mesafe koymuyorsun belli kız sıkıntılı seni de yanında çürük elma yapıcak kurunun yanında yaş yanar misali aynı okula gitmeniz bir şeyi değiştirmez sana tavsiyem o kızla arana mesafe koy bak en basiti sevdiğin ya da sevgilin var mı bilmiyorum ama bu tip kız versiyonu buna bile göz diker haberin olsun
Sevgililerimi hep ondan gizledim aynen yapar bu ya
Araya mesafe koyunca bile annesi babası arıyor kızlarına katlanamayıp sonra kız zırlıyor o bile uğraştırıcı direkt annesiyle mi konuşsam diye aklıma geliyor
E o zmn sktr et? Alla alla sen de bi acayipsin ha
Ben bir keresinde görüşmek istemiyorum falan demiştim kız beni ona intihara sürüklemekle suçlamıştı en iyisi direkt annesiyle halletmek annesi farkında yine kızının
Ahaha aynen ben de ayrı bi kafayım
Bende canım var vallaha
Nerede sorunlu insan var onlarla görüşmeyi beceriyorum :)
Sal gitsin ya neresini kesiyorsa kessin
Teşekkürler bu arada atınca tutunca biraz rahatladım
Atardamarına denk gelsin ama 😅
Gelsin ya bize ne
:)
Yavas yavas taniyosun insanlari
Evet maalesef aslında bunlardan önce de biraz tanıyordum ama kabullenemiyorum kendini kandırıyorum ben
Hah sunu bileydin kimseye iyilik yapmaycan valla
Cidden ya ben ona hem psikolog hem öğretmen bile oldum hep yanındaydım
Beni ne hale getirdi insan musveddeleri takma kafaya onurunla zayif al ona da notunu ver hayatindan yolla
İnsanlar..
:)