2 ev, 1 araba, üniversite mezunu olmalı, boy 1.80 olmalı, daha fazlası kızın boyuna göre değişir.
(Bir de biraz tipi olsa iyi olur, şart değil ama maddiyat olduktan sonra).
Sizce?
2 ev, 1 araba, üniversite mezunu olmalı, boy 1.80 olmalı, daha fazlası kızın boyuna göre değişir.
(Bir de biraz tipi olsa iyi olur, şart değil ama maddiyat olduktan sonra).
Sizce?
İki evi bir arabası maddiyatı iyi olan biri neden evlenmeyi istesin? Zaten piyasada birçok kadın varken (18 den 25 yaş aralığında saatliği 500 den veren birçok kişi var... ) Neden evlensin... Sence maddi durumu iyi olan biri finalsan yönetimini yapan biri bi kızla kadınla evlenmek için basit birini alırmı... O kadar kadın arasında eleyerek seçerek alacaktır ve zaten seçtiği kişi bunun malına mülküne gelmeyecektir... Senin bu düşüncen para için koca avına çıkmış nafaka tazminat avcılarının düşüncesi... Zaten maddiyat olduktan sonra peşinde koşan çok oluyorken neden evlilik düşündün
bekarım :D
ev alacak durumum var
arabam var
kamu da çalışıyorum
üni mezunuyum
2 yabancı dil biliyorum arapça ve osmanlıca okuyabiliyorum
memur çocuyum çevremde memurlardan oluşuyor
185 boyundayım
tarla tapan koyun kuzu yok
şimdi evlenecek kıza soruyorum seni tercih etmem için 1 sebep söyle
Cevap
13Cevap
Evleneceğin adamla karakter olmadıktan sonra 2 evin 1 arabanın ve üniversite diplomasının turşusunu kurarsın. 🙋🏻♀️
Öyle bir insanın muhtemelen tek geceliği olursun fazlası değil.
3 kişi toplandık, bu kriterleri çıkaramadık vay be 😅
İtiraf edilen bir paylaşım. 😃 Hemcinsimi manavdan alıyorlar sanki. 😃 Boy istiyorlar bi de kendiniz sanki çok boylusunuz.
Hepsinden fazlasına sahibim mesela sen ne vaat ediyorsun 😂
Para ve tip yeter sanıyorum
öff tip olmadan olur mu allah aşkına
kızın neye sahip olması lazım 2 göğüs 1 vajina mı?
Sadık, nazik, güçlü ve çalışkan olmalı.
Kalbe bakan yok sen mutlu olamazsın
1.77 kurtarmıyor mu?
İnşallah bulursun
Bikere de versin tamamdır
merak etme, fazlası olanlar da bekar kaliyo 😂
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?