Aile & Toplum Selam kimler nerede ne yapıyor? Hatice_34 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncelll Güncellemeler+1 yıl Guncel Selam kimler nerede ne yapıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Şarkı dinliyorum. 0 0 Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sandalyede oturuyorum. Test çözmem lazım matematik öyle işte. 0 1 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Çalış kardeş Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eve yeni geldim, yorgunum ama bi o kadar da enerji doluyum.Sen ne yapıyon hatçeeee 0 0 Yorumla
Mountainflower Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Uzandım burada sorulara bakıyorum bazılarına cevap yazıyorum 0 1 Yorumla gizlidegilim__ +1 yıl Vaktin varsa shbt edebilirz istersn. benim xper malsf yetmyor 😊 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İşteyim tek başıma oturuyorum öyle yalnızlık çok zor 0 2 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Hayırlı işler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sagolasin konuşmak için birisi olsun istiyorum kimsem yok takip eder misin sen Yorumla
Malamadre58 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl KizlarSoruyor sıtesınde konum ve anlık durum degerlendırmesı ıceren bı soruya tam da bunu yazıyorum 0 2 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Topraam bu ne la simdi hjsdswjhs Yorumla Malamadre58 +1 yıl cevap Yorumla
İiinsannn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Selamlar, İstanbul da öğrenci evinde yım arkadaşım soğuk almış nane limon içiyoruz siz ne yaparsınız 0 2 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Geçmiş olsun. Yorumla İiinsannn +1 yıl Sağbi Yorumla
Epoch Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı. İzmirdeyim. Barda takılıyom nzmd 0 4 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Eyi Yorumla Epoch +1 yıl Afiyet olsun denir bişey denir.. Ayıp ayıp Yorumla Hatice_34 +1 yıl Günaf günaf Yorumla Epoch +1 yıl 🍻🍻🍻🍻 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl evde bilgisayar başında soru cevaplıyorum 0 2 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Kolay gelsin Yorumla aslıı_449 +1 yıl tşkler.) Yorumla
ckrmavi Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evde çay içiyoruz sen 0 2 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla ckrmavi +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Sadık_fb_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl merhaba, evdeyim takılıyorum sen napıyosun 0 1 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Aynı bende Yorumla
Myjoke Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Pendik sahil nargile 0 2 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Oh o da iyiymis Yorumla Myjoke +1 yıl Eve geçtim Yorumla
volralder Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kayseri, Kayseride ki kızları bekliyorum 0 2 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Kayserideki kızlar come here Yorumla volralder +1 yıl Hadi hadi çabuk Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yayına gireceğim şimdi 0 8 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Aaa ne yayını Yorumla IXARESXI +1 yıl Twitch Yorumla Hatice_34 +1 yıl Yayici misin cok iyi ne yayini yapiyorsun Yorumla IXARESXI +1 yıl şu an lost ark gireceğiz Yorumla Hatice_34 +1 yıl O ne oluyir. Benim ingilizce yoh ta Yorumla IXARESXI +1 yıl Oyuunnn Yorumla Hatice_34 +1 yıl He pardon. İyi eglencelerr Yorumla IXARESXI +1 yıl Gel sende Zortquality kanalın adı Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evde oturuyorum 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. KS de takılıyorum tv ye bakıyorum 0 0 Yorumla
kur1ay35 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl aleyküm selamevdeyim hiç bir şey yapmıyorum 0 0 Yorumla
Gizemlihatunmelisa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Ağlıyorum sevgilimi özlüyorummmm 0 0 Yorumla
gelinherkes Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 714 cevap paylaştı. Selamun aleyküm çalışıyorum 0 2 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Hayirli isler Yorumla gelinherkes +1 yıl Teşekkürler nasılsınız Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Balkonda mal gibi oturuyorum 0 2 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Nie mal gibi oturuyon insan gibi otur hjsjdsjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım sıkkın ondan mal gibi oturuyorum Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Maç izliyorum 0 2 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Ne macii Yorumla ρнσєηιχ_ +1 yıl Hatay - Beşiktaş Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yeni geldim eve 0 2 Yorumla Hatice_34 +1 yıl İsten mii Yorumla u KasiKesh +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl A selam hatca 0 8 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Hatca ne la kör müsün hatice yazıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özür dilerim hatca Yorumla Hatice_34 +1 yıl canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Efendim hatice Yorumla Hatice_34 +1 yıl Ger*zekaliyi canim yapmis bunu da sansurlemezsin be KS Yorumla Hatice_34 +1 yıl Sana ne canim diyim be canim dedim zannedip nasil hatice dedin ama komik hjsdjhxsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin kulaklarını çekmemi istermisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatice ismini çok severim Yorumla
tıpdoktoru123 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Evde çay tv 0 2 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Ne izliyorsun Yorumla tıpdoktoru123 +1 yıl Netflix izliyorkm Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Evde tv izlemek 0 2 Yorumla Hatice_34 +1 yıl Ne izliyon Yorumla Eziremsem +1 yıl Alparslan trt 1 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bursa _İstanbul. Sen 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yolda seyahat yani Yorumla Hatice_34 +1 yıl Hayirli yolculuklar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim sen nabiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Şarkı dinliyorum.
Ekşi ekşi 😋
Sandalyede oturuyorum. Test çözmem lazım matematik öyle işte.
Çalış kardeş
Eve yeni geldim, yorgunum ama bi o kadar da enerji doluyum.
Sen ne yapıyon hatçeeee
Uzandım burada sorulara bakıyorum bazılarına cevap yazıyorum
Vaktin varsa shbt edebilirz istersn. benim xper malsf yetmyor 😊
İşteyim tek başıma oturuyorum öyle yalnızlık çok zor
Hayırlı işler
Sagolasin konuşmak için birisi olsun istiyorum kimsem yok takip eder misin sen
Evimdeyim, mesaideyim :)
KizlarSoruyor sıtesınde konum ve anlık durum degerlendırmesı ıceren bı soruya tam da bunu yazıyorum
Topraam bu ne la simdi hjsdswjhs
cevap
Selamlar, İstanbul da öğrenci evinde yım arkadaşım soğuk almış nane limon içiyoruz siz ne yaparsınız
Geçmiş olsun.
Sağbi
İzmirdeyim. Barda takılıyom nzmd
Eyi
Afiyet olsun denir bişey denir.. Ayıp ayıp
Günaf günaf
🍻🍻🍻🍻
evde bilgisayar başında soru cevaplıyorum
Kolay gelsin
tşkler.)
Evde çay içiyoruz sen
Afiyet olsun
Teşekkürler
merhaba, evdeyim takılıyorum sen napıyosun
Aynı bende
Pendik sahil nargile
Oh o da iyiymis
Eve geçtim
Kayseri, Kayseride ki kızları bekliyorum
Kayserideki kızlar come here
Hadi hadi çabuk
Yayına gireceğim şimdi
Aaa ne yayını
Twitch
Yayici misin cok iyi ne yayini yapiyorsun
şu an lost ark gireceğiz
O ne oluyir. Benim ingilizce yoh ta
Oyuunnn
He pardon. İyi eglencelerr
Gel sende Zortquality kanalın adı
Evde oturuyorum
Hieec öyle sen napiyon
KS de takılıyorum tv ye bakıyorum
aleyküm selam
evdeyim hiç bir şey yapmıyorum
Çalışıyoruz iş güç
Ağlıyorum sevgilimi özlüyorummmm
Selamun aleyküm çalışıyorum
Hayirli isler
Teşekkürler nasılsınız
Balkonda mal gibi oturuyorum
Nie mal gibi oturuyon insan gibi otur hjsjdsjf
Canım sıkkın ondan mal gibi oturuyorum
Maç izliyorum
Ne macii
Hatay - Beşiktaş
evde uzanıyorum sen
Yeni geldim eve
İsten mii
Evet
A selam hatca
Hatca ne la kör müsün hatice yazıyor
Özür dilerim hatca
canım
Efendim hatice
Ger*zekaliyi canim yapmis bunu da sansurlemezsin be KS
Sana ne canim diyim be canim dedim zannedip nasil hatice dedin ama komik hjsdjhxsh
Senin kulaklarını çekmemi istermisin
Hatice ismini çok severim
Evde çay tv
Ne izliyorsun
Netflix izliyorkm
Evde tv izlemek
Ne izliyon
Alparslan trt 1
Evde sıkılıyor…
Bursa _İstanbul. Sen
Yolda seyahat yani
Hayirli yolculuklar