Ben kimseye zarari dokunmayan, elimden geldigince her zaman iyilik yapan bir insanim. Ne kadar iyi bir insan olsam da dünya bana her zaman dişlerini gösterdi, 29 yıldır yaşamiş olduğum yerden ki hayatimin bu sempt'de gecmisti, her yerinde anılarım vardı, benim icin cok degerliydi, semptimden baska bir sehire tasinmak zorunda kaldim, yetmezmis gibi var olan isimi de kaybettim.
Sevdiklerimi geride biraktim,
Su an oyle bir yerdeyim ki, sevildigim yerden beni hic kimsenin tanimadigi ve benimde kimseyi tanimadigim bir yerdeyim, isinde gucunde olan biriydim simdi ise issiz gucsuz biriyim...
Butun anilarim, yasanmisliklarim her seyim geride kaldi.
Bu bir imtihan mi? Neden hep beni buluyor?
Sevdiklerimi geride biraktim,
Su an oyle bir yerdeyim ki, sevildigim yerden beni hic kimsenin tanimadigi ve benimde kimseyi tanimadigim bir yerdeyim, isinde gucunde olan biriydim simdi ise issiz gucsuz biriyim...
Butun anilarim, yasanmisliklarim her seyim geride kaldi.
Bu bir imtihan mi? Neden hep beni buluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende elimden geldikçe iyi olmaya çalışan biriyim hayat beni çok kırıyor.
Bu ulkede orta ve alt durumlu bir insansan -1 dunyaya gelmissin demektir. Cocuklugunda her zaman guzel hayaller kurarsin, gozlerini kaparsin ve yillar gecer, gozunu bir acarsin ki kaosun icerisindesin... Pirlanta gibi kalbin, pamuk gibi yumusacik yureginle birlikte.. Ilk basta bir ruya sanirsin ve uyanmaya calisirsin, cirpinirsin uykudan uyanmak icin lakin dunya sana oyle bir tokat atar ki, iste o zaman gercek olduğunun farkina varirsin, ruya degil, adeta bir batakligin icindesindir, cirpinirsin o pirlanta kalbin ve pamuk gibi tertemiz yureginle ama fayda etmez, bir defa dunya seni cekmistir batakligina, her cirpindiginda seni daha da icerisine ceker...
Kimse yok mu dersin kimi zaman, ben bu kadar iyi bir insanim ama neden bana kimse yardimci olmuyor dersin.. Ben iyi bir insanim, birileri bana yardim etse de ciksam bu batakliktan dersin, ama yaptigin iyiliklerin hepsi sana sirt cevirir...
Bir cubuk bile uzatanin olmaz bu bataklita -1 olarak girdigin bu yolculukla -5 -10 a kadar dusersin.
Bu dunya orta ve alt durunlu bizim gibi insanlari maalesef sevmez, Dunya zengin insanlari korur ve onlari sever.
Ahmet kardesim ben dershane zamanlarimda 5 tl ile gidiyordum o zamanlar ulasim biraz ucuzdu. 2 tl yola giderdi hic unutmam. Geriye ise 3 tl kalirdi. Ben 1 tane su ve 1 tane biskuvi ile gunumu gecirirdim. Eger sansliysam cebimde 6 tl param varsa 2 tane biskuvi ve bir tane su alirdim. Daha da sansliysam bir kola ve 1 biskuvi ile gunumu tamamlardim. Yasitlarim genelde hadi gel biz mc donalds a gidiyoruz derlerdi hic unutmam, ben siz gidin evim uzak eve gidecegim derdim, param yok diyemezdim.