Günaydın iyiz valla Urfa'ya geldik takılıyoruz arkadaşlar ile 8 tane Urfalı nın arasında tek Mardinli benim onlar hepsi sim siyah bir tek ben beyazım sarışınım adana da doğduğum için olmasın🤣🤣🤣🤣
Yaparız valla gel zatn ben buraya arkadaşları toplamaya geldim Antep e gidecez orada bi güzell ellerim ile baklava küneffe yapacam şalgamlarım zaten var işte bir kaç gün takılacaz öyle kimisi eşi ile kimisi kardeşi ile bende yeğenlerim ile geldim dediğim gibi hepimiz Antep te toplanacaz
Gel ne zaman istersen zaten ara ara öyle geziler falan yapıyorum arkadaşlar ile arkadaşlarımın çoğu sürekli çalıştıkları için malum benim gibi oynak değiller gezemiyorlar bende işte kaç gün takılacaksak onlarda ona göre izin alıyorlar işte maksat kafa dağıtmak ha bide aramızda abaza sapıklar olamaz çünkü herkesin bacısı eşi yeğenleri var istediğin zaman rüzgar ne yapyon de yeter gerisi bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bugün iyiyim
Günaydın iyiz valla Urfa'ya geldik takılıyoruz arkadaşlar ile 8 tane Urfalı nın arasında tek Mardinli benim onlar hepsi sim siyah bir tek ben beyazım sarışınım adana da doğduğum için olmasın🤣🤣🤣🤣
oh mıs gelım de cıger yapın bna bıde cıg kofte
Yaparız valla gel zatn ben buraya arkadaşları toplamaya geldim Antep e gidecez orada bi güzell ellerim ile baklava küneffe yapacam şalgamlarım zaten var işte bir kaç gün takılacaz öyle kimisi eşi ile kimisi kardeşi ile bende yeğenlerim ile geldim dediğim gibi hepimiz Antep te toplanacaz
ov gelımı
Gel ne zaman istersen zaten ara ara öyle geziler falan yapıyorum arkadaşlar ile arkadaşlarımın çoğu sürekli çalıştıkları için malum benim gibi oynak değiller gezemiyorlar bende işte kaç gün takılacaksak onlarda ona göre izin alıyorlar işte maksat kafa dağıtmak ha bide aramızda abaza sapıklar olamaz çünkü herkesin bacısı eşi yeğenleri var istediğin zaman rüzgar ne yapyon de yeter gerisi bende
hm
Öyle yani
Şirkette mola verdim
Günaydın, geçmiş olsun.
İyilik bizden takılmaya devam...
ıyım bende
Aman iyi ol, dikkat et kendine...
Ne kazası yapmıştın?
motor
Çok geçmiş olsun, motor kazası riskli var mı herhangi bi sorun peki...
Tamamen düzelebildin mi?
motorum pert
Motorunu falan geri bi şekilde halledersin ama en önemlisi canın sağlığın yani...
yok ya motorum gıtı ya
hurda
Boğaz ışıkları arkanda sönük kalmış. Kaza için geçmiş olsun
geçmiş olsun. bu arada elbisen harika boydan görmek isteriz
Sonra bu kadının abileri kızı sıkıyor çok uslu derler 😄
Çok güzelsin. Geçmiş olsun
tsk
Geçmiş olsun hg
hb tsk
Geçmiş olsun, önce can sağlığı.
keşke ölsedim
Öyle düşünme. Zaman zaman zor ama hayatı yaşarken zevk veren de bu zorluklar.
hıc bısey vermıyo aw
Günaydınnn. Göğüs uçların görünüyor tatlım
günaydın biliyorum
Neden kabarmış ki
hep oylle o
Ama ateş ediyorlar şu an
hahah tsk
Karşı ateşe hazırlanıyorum makineli tüfeğimle 😂
silah ureten firimam var tank silah
Tamam hemen toplantı yapalım
İyi değilim abla
Geçmiş olsun tatlım 🌷
ya teşekür ederim
Rica ederim bebeğim. Son durumun nasıl
işe geldim iyim işte
Çalışıyor musu bi de
Mesajıma bakar misin bebeğim
evet calsuyırjm
Geçmiş olsun önemli bir şey yoktur umarım
ya teşekür ederim yok ya iki üç çizik alışığım sorun yok
Aman bir şey olmasın çizik önemli değil.
Çiziklere alışkanlığın nerden. çokmu çizdiriyorsun
motorcuyum
Cidden mi anladım
ciden ne oldu kı
bir şey olmadı. Motorcuysan bu tür kazalara alışkınsındır. Vucunda Kırık çıkık yoksa gerisini dert etmezsin
Çok geçmiş olsun.
İyiyim teşekkürler
Çok geçmiş olsun
tsk
Çalışıyor um
patlamaya hazır bomba gibiyim
offf memelere bak ama fake iste:(
aynen fakeyım aynen
Çok geçmiş olsun
tsk
Geçmiş olsun
teşekür ederim