Kaynanası ölsün isteyen var mı?

Altı aylık evliyim şahsen ben ölsün istiyorum ve öbür dünyada yanmayada razıyım. Allah bana sabır versın aynı bınadayım kulagı benım kapıda kocam gece dısarı cıkar senmıydın geç gelen der sizin kapı örtüldü duydum diyo bıde, oglunun evlendıgını kabul etmıyı canım karı yemege gelın caya gelın gelmıyoruz ya otur kocanla iç, eger yukardaysak kocam dısarı cıkıcaksa erken kalkar bana der dısarı cıkıcam hadi eve inelim üstümü değiştirim onun yanında denk gelirse dısarı muhabbete gece mesaj atar ya da arar oglum geldınmı meraklı melahat sana noluyo karısı var burada istedigi zaman gelir napcam ben bunla bütün saygısızlıgıda yapıyorum hıcbır lafı cekınmem demekten ama adam edemedim, hee bırde aska evıme almam eşimsiz evıne gitmem hbir işini görmem eşim kalktıgı an bende kalkarım, hiçbir yere gitmem onunla, anne bıle demek istemiyorum, annem var zaten... ölsün gebersınde kurtulım cocugum olmıcak bu psikolojıyle. Eşim annesı sevmedıgımı biliyo o yüzden bana bıseu diyemiyo evine bile çagıramıyor benden korkusuna. sevme ama saygısızlık yapmw diyo bende o yokken yapıyorum oh olsjn

Kaynanası ölsün isteyen var mı?