Aile & Toplum Günaydın😇 fırına gidip ekmek alan tayfa hâlâ yaşıyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Işte o benim😇 Güncellemeler+1 yıl 20 yaş grubu yazmasın soruma. Gercekten rezilsiniz be Günaydın😇 fırına gidip ekmek alan tayfa hâlâ yaşıyor mu? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Yaşıyorum maalesef 0 0 Yorumla
ayhanhoca63 Takip Et Xper 5 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl Gerçek her zamn fırına giderim asla üşenmem yaz kış fark etmez 1 5 Yorumla ayhanhoca63 +1 yıl Neden yaşamayalım deli tam tersine eski toprağız diimi Yorumla Soran +1 yıl Ben bu kadar eski değilim ya :/ :D Yorumla ayhanhoca63 +1 yıl yaşın doğru değil mi yaşlısın demedim kiiii Yorumla Soran +1 yıl Yaşlısın dedin demedim ki :D Yorumla ayhanhoca63 +1 yıl yaşlı değilsin sen alalalaa olgunsun))) Yorumla
Clarkent000 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Günaydın sabaha kadar nöbet tutan tayfa burada mı ben nöbetçiyim de 1 0 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Ben almadim. Genelde Fransız murebbiyem gidip alirdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fransız mürebbiyenin ruhu şad olsun Yorumla OpTeryX +1 yıl Sağol. Yorumla
Rich_Sanchezs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı. Fırın küreğinin sapı sana girsin sabah sabah ne bu neşe 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Küreğin tamamı da sana girsin anlaştık mı? Yorumla Rich_Sanchezs +1 yıl Git donanım haberde felan takil o zaman Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yaşamıyor hiç sevmiyorum sabah sabah frııma gitmeyi :/ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ruhsuz :/ Yorumla şahinn1 +1 yıl aam mecbruren gidiyoz napalım :/ Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Bana da alsana sana zahmet. Şöyle pişkin olsun.. ☺️ 0 0 Yorumla
Mr_shn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Yaşamaya çalışıyoruz buna yaşamak denirse :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Teyze ekmeği bırakma yaşların gelmiş. Ekmek zararlı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ruhum genç evladım :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaay kankam benim ya. 🌹Şu kıvamda bir şeyi 20 yaşındaki bir kıza söylesem şimdi demediğini bırakmazdı bana. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ne gerek var ki? Hadi selametle :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neye ne gerek var anlamadım ama olsundu😄 Yorumla Soran +1 yıl "Demediğini bırakmazdı" buna ne gerek var? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin gibi anlayışlı olmazdı demek istedim ablacım. Ergen kızlarımız çok ayarlı da bu dönem de ondan Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl burada gidip aldım geldim 😅 1 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Millet neler neler yazmış ne tuhaf insanlarımız var Yorumla Soran +1 yıl 2 yorumu da biri gizlemiş. Tuhaf değil hasta ruhları var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşşek eşşek millet cidden yazık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendileri gizler Yorumla Soran +1 yıl Kendileri görüşü kaldırabiliyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır onu kaldıramazlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende burada fenomen mod olarak hesabım vardı sildim yani modlar kaldırır Yorumla Soran +1 yıl Yok, demek ki kaldirilmis :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle bu arada o pembeli aşağıda olan resim isteyen kesin erkektir😅 Yorumla Soran +1 yıl Fark ettim😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende kaçmaz🤭 öyle çok var sende anladığına sevindim😅 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gidiyorum çok da severim o sıcak fırının kokusunu. 2 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Kalmadı ki fırın doğru düzgün 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fırın yok etrafımda keşke olsa da gitsek 1 0 Yorumla
Karçiçeklerim Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Gitmişken bi tane de bana alır mısın 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geldim bile :/ Yorumla Karçiçeklerim +1 yıl Bana da aldın di mi fazladan Yorumla
UfkunÖtesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı. Neden yaşamasın bu devirde ekmek yenmiyor mu :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yeni nesil bilmez de :D Yorumla
yagmurcetinnn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bir foto atta goreyim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne fotosu? Fırının mı😂 Yorumla yagmurcetinnn +1 yıl Evet sende olan firinin Yorumla Soran +1 yıl G*ötüne mi sokacaksın hayırdır? Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl ekmek kuyruğuna girerdik.. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Fırında kuyruk yok şükür ki :D Yorumla nullmosaic +1 yıl sen fırında msn şu an Yorumla Soran +1 yıl Hayır evdeyim. Fırın sitenin altında zaten :) Yorumla nullmosaic +1 yıl aldın geldin mi Yorumla Soran +1 yıl Sepet sallama devri geçti. Evet :D Yorumla nullmosaic +1 yıl dizlerin biraz hareket görsün Yorumla Soran +1 yıl Aynen :D Yorumla nullmosaic +1 yıl iyidir cane Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Alıyoruz bazen ama eskisi kadar gitmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yasiyoz☺️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 🙋♀️🙆♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ☺️☺️☺️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden. Bu saatte kalktın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hep bu saatte kalkarım. Alışkanlık :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Calısıyonmu Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyordum :D şu an evdeyim Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı. O ne demek anlamadım 😄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ekmeği marketten alan tayfaya z kuşağı diyoruz da :D Yorumla DForVendetta +1 yıl Haa 😄😄 bilmiyordum öyle dendiğini ben hep fırında aldım. Çocukkende fırına giderdik... Yorumla Soran +1 yıl 🙋♀️🙆♀️ Yorumla
Selcukdonmez3435 Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Çocuğuna mı aldın? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evli mi? Anne mi? Öğrenci mi? 😂 Yorumla
raķkun67 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl 😉😉 afiyet olsun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkür ederim :) Yorumla raķkun67 +1 yıl Rica ediyorum 😉😉 Yorumla raķkun67 +1 yıl G. t yaparmisin Yorumla Soran +1 yıl Mesaj yok :D Yorumla raķkun67 +1 yıl Tamamdır 🤣😉😉 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. 🌹🌹🌹🌹 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ablam hamile babandan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ablanı becermeyen kalmadı anladık da benim babam öldü 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amcandan hamile Yorumla Soran +1 yıl Ne mutlu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tebrikler amca çocuğun olacak Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. kıyamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yaşıyorum maalesef
Gerçek her zamn fırına giderim asla üşenmem yaz kış fark etmez
Neden yaşamayalım deli tam tersine eski toprağız diimi
Ben bu kadar eski değilim ya :/ :D
yaşın doğru değil mi yaşlısın demedim kiiii
Yaşlısın dedin demedim ki :D
yaşlı değilsin sen alalalaa olgunsun)))
Günaydın sabaha kadar nöbet tutan tayfa burada mı ben nöbetçiyim de
Ben almadim. Genelde Fransız murebbiyem gidip alirdi
Fransız mürebbiyenin ruhu şad olsun
Sağol.
Fırın küreğinin sapı sana girsin sabah sabah ne bu neşe
Küreğin tamamı da sana girsin anlaştık mı?
Git donanım haberde felan takil o zaman
yaşamıyor hiç sevmiyorum sabah sabah frııma gitmeyi :/
Ruhsuz :/
aam mecbr
uren gidiyoz napalım :/
Bana da alsana sana zahmet. Şöyle pişkin olsun.. ☺️
Yaşamaya çalışıyoruz buna yaşamak denirse :)
Teyze ekmeği bırakma yaşların gelmiş. Ekmek zararlı
Ruhum genç evladım :D
Vaay kankam benim ya. 🌹
Şu kıvamda bir şeyi 20 yaşındaki bir kıza söylesem şimdi demediğini bırakmazdı bana. 😄
Ne gerek var ki? Hadi selametle :D
Neye ne gerek var anlamadım ama olsundu😄
"Demediğini bırakmazdı" buna ne gerek var?
Senin gibi anlayışlı olmazdı demek istedim ablacım. Ergen kızlarımız çok ayarlı da bu dönem de ondan
burada gidip aldım geldim 😅
Millet neler neler yazmış ne tuhaf insanlarımız var
2 yorumu da biri gizlemiş. Tuhaf değil hasta ruhları var
Eşşek eşşek millet cidden yazık
Kendileri gizler
Kendileri görüşü kaldırabiliyor mu?
Hayır onu kaldıramazlar
Bende burada fenomen mod olarak hesabım vardı sildim yani modlar kaldırır
Yok, demek ki kaldirilmis :/
Aynen öyle bu arada o pembeli aşağıda olan resim isteyen kesin erkektir😅
Fark ettim😅
Bende kaçmaz🤭 öyle çok var sende anladığına sevindim😅
Gidiyorum çok da severim o sıcak fırının kokusunu.
Sabah sabah en büyük dert
Kalmadı ki fırın doğru düzgün
Fırın yok etrafımda keşke olsa da gitsek
Gitmişken bi tane de bana alır mısın 😊
Geldim bile :/
Bana da aldın di mi fazladan
Neden yaşamasın bu devirde ekmek yenmiyor mu :D
Yeni nesil bilmez de :D
Bir foto atta goreyim
Ne fotosu? Fırının mı😂
Evet sende olan firinin
G*ötüne mi sokacaksın hayırdır?
ekmek kuyruğuna girerdik..
Fırında kuyruk yok şükür ki :D
sen fırında msn şu an
Hayır evdeyim. Fırın sitenin altında zaten :)
aldın geldin mi
Sepet sallama devri geçti. Evet :D
dizlerin biraz hareket görsün
Aynen :D
iyidir cane
Eve yatmaya gidiyorum sjsksksks
Alıyoruz bazen ama eskisi kadar gitmiyorum
Yasiyoz☺️
🙋♀️🙆♀️
☺️☺️☺️
Neden. Bu saatte kalktın
Hep bu saatte kalkarım. Alışkanlık :D
Calısıyonmu
Çalışıyordum :D şu an evdeyim
O ne demek anlamadım 😄
Ekmeği marketten alan tayfaya z kuşağı diyoruz da :D
Haa 😄😄 bilmiyordum öyle dendiğini ben hep fırında aldım. Çocukkende fırına giderdik...
🙋♀️🙆♀️
Sahnsen fırın sahibiyim kapadım
Gunaydinnnn
KAhvaltı hazırlasana hayrına :D Kahvaltı yapalım
Çocuğuna mı aldın?
Evli mi? Anne mi? Öğrenci mi? 😂
😉😉 afiyet olsun
Tesekkür ederim :)
Rica ediyorum 😉😉
G. t yaparmisin
Mesaj yok :D
Tamamdır 🤣😉😉