Ne alaka kızım sorguladığın şey bu mu yani 😂 iddia ganyan her türlü pislik var bunların parası alın teri mi sanıyorsun. Belki parası bile yok ego tatmin ediyor 😂
Parayıda istiyorsun ama yapmakta pek istemiyor gibisin. büyük ihtimal sonradan limiti arttırdı ve kabul ettin gibi. genelde parayı vermezler çok fazla mağdur kalan kişi var :D
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen kabul ettim yiyorum parayı nickini koyarken beynini mi esas aldın bro
Bak aslan parçası. Benim bildiğim kendini bilen kız ya da bu tür şeylerden hoşlanayan kız böyle bir mesaj aldıgında cevap vermez ve engeller geçer. senin yayınladığın mesajlarda parayı istediğin açıkca ortada. Bence sen beyninle beraber o karakterini ve namusunuda bir kenara bırakmışsın. 5000 i duyunca bi heveslenmişsin :) 10.000 deseler direk dönecek gibisin.
Ben parayı zaten istiyorum da bu tarz bir karşılık vererekten istemiyorum diyorum. Bu tarz bir karşılık haram olur çünkü. Bana desin ki gel dişlerimi muayene et şu kadar para vereyim gel işleme yap şu kadar vereyim ya da danışmanlık hizmeti ver şu kafar vereyim eyvallah. Ama beyni olan insan da şunu düşünür o karakterde bir insan olsa bu benden zengin olur zaten ben niye buna yazıyorum?
kişinin derdi belli zaten açıkca söylüyor buna rağmen konuşmayı sürdürmen senin hatan. Kişinin yaptığı zaten başından hata. 3. taraf yani bizlerin tarafından gördüğüde sende olumlu gibi görünüyorsun.
5 bin lira demiş madem bu kadar parası var sana niye yazıyor saçmalık. Kandırıyor seni bu ayrıca sapık bu adam rastgele herkese bunu yazıyor belkide. Güvenme kimseye şantaj bile yaparlar sana.
Bomboş vvize finalde çalışıp 60 almayla geçilen bir bölümde okusaydim dediğin çok mantikliydi ama freelancer olarak çalışmak istiyorum bakalım eğitim alıyorum şimdi