Hz Mehdi'yi, Mesih Deccali, Hz İsa'yı görebilecekler. Ve buna rağmen Allah'a inanmayacaklar. Nasıl olabilir bu aklım almıyor.
Bizim peygamberimiz öleli 1.400 yıl oldu hiç görmeden inandık, onlar nasıl bunca olayı görmelerine rağmen inanmayacak ki?
Hz Mehdi'yi, Mesih Deccali, Hz İsa'yı görebilecekler. Ve buna rağmen Allah'a inanmayacaklar. Nasıl olabilir bu aklım almıyor.
Bizim peygamberimiz öleli 1.400 yıl oldu hiç görmeden inandık, onlar nasıl bunca olayı görmelerine rağmen inanmayacak ki?
Kıyameti merak ettim Olayın Kuran'ı Kerim de ki Kıyamet suresini de okudum
Bilimsel olarak da baktım Takip ettiğim bir olay.
Hz Muhammed Yakın tarih olduğu için Hakın da çoğu Bilimsel makale var Araştırmalar var
Hz. Süleyman için de öyle Peygamber den önce İnsanlığın varlık aşamalarını Anlatan Efsanelere de Eski Yazıtlara da Eski inanışlara bugün ulaşabiliyoruz.
Kıyamet sonrası bir İnanış gereği olması Ne kadar gerçek Bilinmez olasılığı yok
Hakikat ise İnsanın Gerçek ten Kuran'ı Kerim de ki tafsir ile Meni ve bir damla kan dan oluşu
Kuran'ı Kerim devrini de inceledim Edebiyatın en yüksek olduğu dönem ve O dönemde Büyük bir Kütüphane yapmışlar Yayılım yani savaşlar da ve diğer devletler den elde edilen çoğu eseri Arapça ya çevirip Kendi insanlarına büyük Bir eğitim vermişler
Eski tarihi eserler ve yapılara da baktım
Eski dönem de de Büyük ve modern teknolojik bir mimari yapıları var
Roma dönemi 500 yıllar da dahi yapı ve mezarlar muazzam
Mesih deccal derken yanlışlıkla yazdın galiba 🙄 "mesih isa" olması gerekir 🧐
Ben de kıyameti merak ediyorum ama daha çok mahşeri merak ediyorum.
Senin anlam vermekte zorlandığın konu benim zihnimi de yoruyor ama geçmişte de hep öyle olmuş yani Peygamberimizin zamanında bile insanların ÇOĞU yıllarca iman etmediler, peygamberimiz vefat ettiği zaman her ne kadar müslümanların sayısı çok artmış olsalar bile, dünyada iman etmeyen topluluklar da vardı. Ezelden beri tüm peygamberlerin dönemlerinde müslümanların sayısı hep az oldu. Mesela Musa, Lut ve Nuh gibi peygamberlerin döneminde çok az sayıda insanlar iman etmişti ve geri kalan çoğunluklar helak oldu. Kurandaki ayetlerde açıklandığı gibi; insanların çoğu cehenneme ve azı cennete gidecektir…
Hayir. Mesih deccal ismi gayette.
Mesih kelime anlamını bilmiyorsun herhalde.
Google'da "mesih ne demek" şeklinde yazıp arattırır mısın lütfen 🙄
Cevap
5Cevap
Peygamberi öleli 1.400 yıl olmuş
Hiç görmeden inanmış
Neye inandın mesela
İman ettiğin kitabı okudun mu?
Ayetler üzerinde düşünüp sorguladın mı?
Akla mantığa vicdana uymayan tek bir ayet dahi görmedin mi?
Mehdi ve İsa döneminde inançsız insan kalmayacak yer yüzünde, konuyu yanlış anlamışsın sen
Zaten görsen ya da biraz incelesen inanmazdın ki bu saçmalıklara.
Cool story bro 🤓
inanmiyorum yine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?