Silmeyi unuttuğunuz normalde daha açık fotonuz veya bir pozunuzu, telefonunuzu kurcalayan veya bir şey arayan kimse gördü mü?
veya yanlış kişiye bu tarz foto gönderdiğiniz oldu mu?
Silmeyi unuttuğunuz normalde daha açık fotonuz veya bir pozunuzu, telefonunuzu kurcalayan veya bir şey arayan kimse gördü mü?
veya yanlış kişiye bu tarz foto gönderdiğiniz oldu mu?
Benim galeride şu anda bile ailedekilerin gayet rahat onlarca posu var ev içi ev dışı düğün dernek ve içlerinde hepsinin biyerlerinin açıldığı pozlar da var annem iki ablam iki kız yeğenim yengem bunlar fix. Hepsi de bilinçli farkında öyle gizli saklı çekilen bişey değil yani. Aile üyeleriyle ev ortamında olmanın rahatlığı var genelde benim telden çekilir tlf kalitesinden dolayı ve durur öyle kendilerine gönderince silmem. Onu geçtik küçük ablam birçok namüsait pozunu bana çektirir arada habersiz çekim tarzını yakalamak için güzel bişeyler giydiğinde önünde arkasında dolandirir güzel poz yakaliycaz diye saniyede 50 foto çekiyorum illa ki kadraja açık yerler geliyor. Ama bilirler özel olan orada durur baskasi görmez. Kimse içinde sorun yoktur bu durumda. Yani ben görüyorum etrafındakileri ama bendekileri dışardan kimse göremez
Evet iş arkadaşım telini unutmuş. Arkadaştan aradı. O sırada da patron bsey istedi şifresini verdi. Ben de kurcaladım galerisini. Öyle pozlar cekmiski. Hayatımda gördüğüm en sağlam resimlerdi ya. Kendisine bsey demedim ama aklımdan gitmiyor o resimler.
Onu nasıl istyorum bı bilsen
bayan mı arkadasın
@bunlar_hep_meraktan ne sandın
ınstada bıle hepsı bomba özelı dusunemıyorm
@bunlar_hep_meraktan yav sorma şok oldum
kac yaslarında arkadasın
@bunlar_hep_meraktan 25
hıjm fızıkde ıyı ıse yanmıstır cigerın
@bunlar_hep_meraktan yandı 😂😂😂
detayları yaz bana yav merak ettım
@bunlar_hep_meraktan tamam
Cevap