Merhaba herkese,
Bir yazı gördüm. Bedenini pazarlamanın bir tür meslek olabileceği ve ötekileştirilmemesi gerektiği yazılmış. Oysa toplumumuzda buna or*spuluk gözüyle bakılıyor. Ben de anlamadım. Size sorayım dedim. Bedeni pazarlamak, işçilik midir yoksa onursuzluk mudur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bana pazarlayabilirsin mesaj atılmıyor sana
Sen cahil misin lan
Beden işçiliği sadece o... puluk mu
Beden gücüyle çalışan hamaklar, nakliyeciler, inşaatçılar vs hep beden işçisidir
Ya ben beden işçisi budur demiyom bu da beden işçiliğine mi girer diyorum
Onursuzluk tabi ki,
Emekçi işçi ile faişeyi nasıl aynı kefeye koyarsın?1😂
Ama ikisinde de belli bi zamanda beden emeği yok mu
Hayır yok hangi zekayla soruyorsun
Hangi zeka derken? Ağır bir soru muydu da çirkin bir ithama gerek duyuyosun
Sen sabahtan akşama kadar emek verip alın teri ile helal para kazanan ile, önüne gelen herkesle domalıp 1 saat ilişkiye girerek para alan faişeyi nasıl bir tutarsın? Hangi zeka ile bunları karşılaştırırsın?
şu an sektördeki çoğu işte çalışan kesim hakarete uğruyor hem de üç kuruş için. Hem de saatlerce. Aradaki fark ne
Onla bu bir mi? Neyi zorluyorsun? Niyetin var belli ki kolay para tatlı gelmiş
Şimdi bu bir fikir tartışması di mi? Sen böyle yaparak beni itiyorsun. Beni fikrimin yanlış olduğuna güzel dille ikna etmek yerine, savurgan bir dille senin fikrinin ciddi eksik yanları olduğunu hatırlatıyorsun. Öyle bir fikrim olması veya olmaması konu değil. Bu konuda fikir sunmaktı asıl gaye. Sanıyorum ahlak bekçiliği herkese nail olmuş. Tebrikler.
Ahlak bekçiliği mi? 😄 faişelik dünya var olduğundan beri var ve en rezil meslek. En onursuz iş. Kolay para, ama bunun geleceği de var unutma. Toplumdan soyutlanmış bir hayat mutluluk getirecek mi sana? Öldükten sonra da bu yaşamın hesabını vereceksin. Her yönden kayıp, sırf kolay para için
Gördün mü, meslek dedin. Bir de meseleyi ölümden sonraya inanmayana anlattığını var say. Ölümden sonra hesap vereceğine inanmayanı böyle ikna edemezsin. Neyse. Tartışma layıkıyla yapılınca makbuldür. Ben bu seks işçiliğni destekleyen biri değilim. Ama ondan daha vahim bir şey varsa, birinin oturduğu yerden caka satmasıdır. İyi günler.
Sen bu işe baya heveslisin. Neyse banane her koyun kendi bacağından asılır.
bana göre normal artık nasıl avukat hırsızı savunuyorsa onun yaptığına saygı gösteriyorlar
Sence niye
çalışmak bedenne işçiliktir bedenin pzarlanması başka bir şey
Bence ticaret olabilir ama her ülkede ve her yerde olamaz. Zira böyle olan ülkeler fazlasıyla var.
Bunu hür iradeyle yapmak ticaret olur mu diyosunuz
Evet. Mesela onlyfansa bakın adamlar milyon dolarlar kazanıyor. Fakat işler sadece para değil bu işleri yaparken özsaygın 0 a iner.
Neden özsaygı 0a iner. Oyuncular bi sürü erotik sahne çekiyolar ama özsaygıları takipçileri tarafından artıyo
🤷🏻♂️ görünen yüzleri onlar yani gece kafalarını yastığa koyduklarında rahat uyuyabiliyolar mı sence ne yapıyorum ben a*k dediklerine eminim
Doğru ama işte bunu fikren ispat etmem lazım. Bi örnekle lütfen ya. Bir tartışmada karşı tarafı nasıl ikna ederiz? Dese ki kafamı yastığa rahat bırakıyorum ne dicen ki
Beden işçiliği, bedenini devlete satmaktır.
Devlet ne alaka
Emeğini ve bedenini devlete maaş karşılığı kiralarsın. Seks işçiliği ile alakası yok.
Sana gore nasill buu
Ya fikrinizi yazın dedim boş yapın demedim
Ticarete gidiriyorr sonucta parayla yapiliyor
dostum.