Aile & Toplum Birine en fazla ne kadar zarar verdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kimin canını yediniz dökülen bakalım. Güncellemeler+1 yıl Soruyu görüp burdan cvp vermeyip özelden neden cvp veriyorsunuz çok saçma. 😏 Birine en fazla ne kadar zarar verdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kırılmasın diye kirmamak için sessiz kalıyorum.. zarar verecek en son kişiyim 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yandığım kadar yaktım..Bir tık eksik bir tık fazla olabilir.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uuuuuuuuuvvv Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendime 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne yaptın kendine? Yorumla sannoro +1 yıl Başkası kırılmasın üzülmesin diye hep kendime Zarar Yorumla Soran +1 yıl Bunu yapma kendine artık bence, kimsenin umrunda değiliz önce biz kendimizi sevip saygı duymalız Yorumla sannoro +1 yıl Elde değilki bu karakter öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kırılmasın diye kirmamak için sessiz kalıyorum.. zarar verecek en son kişiyim
Yandığım kadar yaktım..
Bir tık eksik bir tık fazla olabilir..
Uuuuuuuuuvvv
Yazamadım sana, ben Kadir.
Kendime
Ne yaptın kendine?
Başkası kırılmasın üzülmesin diye hep kendime Zarar
Bunu yapma kendine artık bence, kimsenin umrunda değiliz önce biz kendimizi sevip saygı duymalız
Elde değilki bu karakter öyle