Güncellemeler
+1 yıl
Özçzçz
Güncellemeler
+1 yıl
Son günlerde iyice tembelleştim
Eski kötü ilişkiden çıkmış birine saha doğrusu bitirmiş ama kendi içinde bitirememiş, etkisinden kurtulamamış birine önerileriniz ve tavsiyeleriniz neler?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ondan tamamen uzak dur ve elinden geldiğince sosyalleş.
Sosyalleşemiyorum insan gördüğüm yok ki of
Okul veya iş hayatında mı yok kız.
Valla kpss ye hazırlanıyorum aöf okuyorum üni. Ama hepsi evden maalesef. Yakın kütüphane falan da yk zaten gitsem de anlayamıyorum çok ses oluyor. Bu arada eski sevgilime aşırı benziyosun
Dedikodu yaptığın kız arkadaşlarında mı yok yahu. Bu kadar yalnızlık niye yani? Bir sevgili yüzündense hata etmişsin. Ayrıca insan insana benzer doğrudur ama emin olabilirsin ben o değilim :)
Canım sosyal çevrem var tabi aöa zamanında çok sosyal olmaya alışmışım artık yetmiyor
Canım yazınca acaba küfür etti de site mi düzeltti diyorum. Sen yavaş yavaş yine sosyalleşmeye başla iyi gelecektir. Evde durdukça hiç atlatamazsın.
Denicem. Teşekküdler:)
Rica ederim..
etkisinden kurtulana kadar beklesin. yanlış kararlar vermekten kaçınsın.
Yani ben
Yeni ilişgiye bulaşma
Neden
Kafan karışık oldugu için bi süre sonra ilişkin kopabilir ya da sen eskiye dönersin başladın kişiyi yolda bırakma durumu olur
Kafam karışık değil ne istediğimi biliyorum ama kalbim ve duygularım karışık kötü şeyler yaşattılad biraz unutamıyorum
Yani sonuç olarak duygular etkiler yeni ilişkiyi
Haklısın.. teşekkürler :)
Ricalar
Unutmak için sevmediğin biriyle asla yakınlaşma
Çivi çiviyi söker