+1 yılAy parçası mümkün mü? 😃
Bu sitede de aynı şekilde olan erkekler ve kadınlar var. Profile gerek yok, profilin rengi ilgi alanınsa eğer tamamdır. Tanışabilir miyiz ay parçası diyorlar sonra. Herkes böyle değil ama böylelerine çok denk geldik yalan mı? :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılTammda hangi sayfaya ne yorum yaptın onuda gösterir misin tabi ki bu onların sana yazmasını gerektiricek bir durum değil ama yinede etki tepki olayı birde ulan Tekirdağ li kafan mı güzeldi de yazdın 😅
05 Yorumla- +1 yıl
@R34__ biliyorim ondsn dedim zaten yazicak kafayı nasıl bulmuş kibar başlamış sonra ay parçasına dönmüş olay 😅
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@R34__ değişik insanlar var birde içince sagolsunlar iyice karışıyor ortalık 😅
- Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılBirileri için bir ihtimal işte foto olsa belkide o kadar ilgi çekmeyecek sonuçta bir umuttur yaşamak... işsizler her önlerine gelen kıza yazıyorlar ya güzel çıkarsa hesabı :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıl🤣🤣 hiç güleceğim yoktu geçen gün bir yerde rast geldim kadın sirti dönük resim atmış adam altına yazmış. Çok güzelsiniz diye 🤣🤣 o aklıma geldi sen şimdi ağaç profili koysan ağaca yürürler 😂 vayy bee ne adamlar var yaa 😂😂
54 Yorumla- +1 yıl
Sırtın güzel demek istemiş belki.
- +1 yıl
🤣🤣 sırtı gözükmüyor ki fazla 😂 saçları uzun denize bakan yarım bir resim di 🤣 üstünde normal bir üst vardı
- +1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAfrika antiloplarının ırmak kenarında şu içmesini fırsat bilen sırtlanlar, alacakaranlıkta saldırmak icon fırsat gözlüyorlardı. Sürü lideri, kendine has bir ses çıkartarak saldırır anınıanının geldiğini haber vermek için ileri atıldı. Antiloplar tehlikenin farkına varmıştı ama sayıca üstün olan sırtlanlar fırsat kolluyordu. Bu sebeple...
Devamı nat geo wide da 😉😉😉10 Yorumla Türkiye’deki kızların kendini kraliçe sanmasının nedenini bu mesajlardan sonra anladım shshshhssh adamlar yoklukta resmî olmayan hesaba bile yazıyor. bide
normal/çirkin kız farketmez onlarda kendilerini dünya güzeli filan sanıyor jsjsjs32 Yorumla- +1 yıl
Memurlar. nette bile abaza dolu size o kadar söyliyeyim. Sadece isminizin olduğu bir site...
+1 yılErkeklerin beyni buhar olup uçmuş bence başka türlü açıklayamam bu durumu 😂 hayır işin daha komiği de kadınlar bu abazanlar yüzünden, dünyayı kendi etraflarında döndüğünü düşünmeye başladı... Allahım sen yardım et 😂
11 Yorumla- +1 yıl
@pgsus07 üzerine alındığına göre sende yazmışsın demek ki görseldekilerden hangisi sensin 😂
+1 yılBu erkekler hiç adam olmayacak şu kadınlarla konuşmak için niye bu kadar küçülür insan yemin ederim aklım bir türlü almıyor. Gvşeklerle dolu her yerdeler nefret ettim yine hemcinsimden
20 YorumlaKızların dm kutusu, efsaneyi bırakıyorum. 😂
https://youtube.com/shorts/kjti2xIygbU?feature=share010 Yorumla
+1 yılGörmediği hâlde de iltifat ediyorlar...
Sosyal medyada insanlar rahatlar, hiç olmadığı kadar. Nasip aranır da, bu biraz edepsizliğe kaçıyor...
01 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri bu hale getiren kızların egosu ztn xD bulunmaz hint kumaşı sanıyor çoğu kız kendini ama öyle değil
11 Yorumla- +1 yıl
ayh sanırsın elmas bunlarda
- Aile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılerkek olsan bu soruyu sormazdın sen kesin bayansın hani nereye yazcaz sıranın sonu nerede bende giriyim bi şansımı deneyim :D
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar da abazalik olamaz diyecem de oluyor işte ya parçası ne bee bunlar yüzünden türk kızlarının g.. tlerii kalkıkk işte
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yıl
peki siz o anda müstakilmiydiniz 🙄😁
012 Yorumla- +1 yıl
Yok ben dublexim
- +1 yıl
Oh oh iyi maşaallah diyelim 😁 şakası bir yana ben de bir ara sosyal medyada mecburen sahte hesap açmıştım ama bir mesajlar bir iltifatlar gerçekten hak veriyorum hatta benim bir tanıdığım beni kadın sanıp 1 yıl bana aşık gezdi
- +1 yıl
😂olaya bak ya. Şahsen ben de işsiz boş olduğum zamanlar fake hesap açıp milleti trollüyordum. Genellikle tanıdıkları trollüyodum ama eğlenceli oluyodu 😅 sosyal medya çok kazık yer
- +1 yıl
Aynen ama benim amacım görevsel durum içindi sayfa yöneticisiydim bide birisi kendini aşırı playboy sanıyordu ona ders vermek içindi 1 yıl aşk yaşadı 🙄😂
- +1 yıl
😂😂unutamicağı bi ders olmuş..
- +1 yıl
Hemde nasıl yok şu kız yok bu kız hep yükseklerden uçuyordu bende plan yaptım hayali bir kadın oluşturup anlattım intikamımı al dedim ve onun serüvenini yaşatmıştım 😂
- +1 yıl
Neyse bari kullanıcı adını aklıma kodlimde yanlışlıkla gıcığına gitcek bi şey yapmim mazallah ters köşeye düşürülürüz😂
- +1 yıl
Yok masumca mücadele edene her daim saygım var alın teri emek veriliyor ama öbür türlü direk odaklanıyorum 😂😂
- +1 yıl
Ama barınmak isteyenler için şartlar nedir 🙄😁
- +1 yıl
Ooo abazalık zaten çılar illaki gönüllü abaza çıkar bu köpek olma durumu ise son dönemde sosyal medyada görüyoruz ama gene de kriter belirlemek lazım ne tür köpek ve nasıl abaza olsun böyle tarz fark yapılandıracak olmalı 🤔
Yav bu dayılar niye kudurmuş gibi genç kızlara saldırı modunu açık tutuyorlar hep. Ay parçası demiş bi de tövbe est kfjd
06 Yorumla
+1 yılÇünkü nefes alıyor olman ve kadın olma ihtimalin bile şeker kokusu almış karınca sürüsü gibi getiriyor onları. Aç bunlar
012 Yorumla- +1 yıl
Hoşunuza gidiyor aslında ama bişey demiyorum
- +1 yıl
@HuZuRVeReNYoKMuU istediğim kişi değilse hayr gitmiyor kriteri olmayan biri asla ilgimi de çekmez egomu da okşamaz sırf mide bulantısı
- +1 yıl
İnsanın ilgisini çekmeyen hicbirsey zaten onun için önemli değildir bu ayrı bir konudur
- +1 yıl
@HuZuRVeReNYoKMuU hoşuma gitmedigi gibi midemi kaldırdığını da açıklamak istedim
- +1 yıl
İnsanları bu kadar hakir görmek hiçte doğru değil elbette bir yanlış varsa bunu söyleyebilirsin
- +1 yıl
@HuZuRVeReNYoKMuU hoşunuza gidiyor diyerek kadınları da genellemek te hiç doğru bir şey değil bence
- +1 yıl
Beğenilmek
İlgi görmek
Peşinden koşulmasi
Her kadının hoşuna gider gitmez diyen yalan söyler - +1 yıl
Buram buram cehalet kokuyor burası. Huzur vereni bulamadın bulamazsın bu kafa ile. Boşuna uğraşma
- +1 yıl
@naber_nassın_iyilik sen bulda ben bulmasam da olur sorun değil
Neye göre kime göre cehalet muallim bey - +1 yıl
Sende, tecavüzlerde kadını suçlayacak ve kadına şiddet uygulayacak potansiyel var. Nasıl mı.. Öncelikle Senin karın benim dünya ahiret bacımdır tamam mı.. ben senin karına dm den iltifat etsem. Güzel şeyler söylesem sen bu kafa ile karının mutlu olduğunu düşünüp döversin de öldürürsün de. Neden cehalet kokuyor dediğimi anladın mı? Her kadın senin dediğin gibi düşünseydi bu kadar abaza olmazdı. Abazaların var oluş nedeni kadınların onları reddetmesi.
- +1 yıl
@naber_nassın_iyilik hayır bu kanıya nerden vardın onu anlamadım beni tanımıyorsun bile yaptığım yorumlara bakarak konuşuyorsan eğer ezbere konuşuyorsun
Kendini çok entelektüel biri mi sanıyorsun böyle tanımlamalarda bulunarak komiksin 😂
+1 yılİkinci fotoğraftaki dayının tipi zaten nefes alsın yeter diye bağırıyor.
10 Yorumla
+1 yılFake hesap açtığını bilen biri yapıyordur seninle dalga gecmek icin uzakta arama düşmanı
12 Yorumla- +1 yıl
Bak işte bu çok doğru bir görüş katılıyorum sana
- +1 yıl
@HuZuRVeReNYoKMuU 🙏
+1 yılbasta yazarlar sonra foto isterler sonra aramak isterler amaçları belli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılYazmalari sorun değil fotoğraf olmayan hesaba iltifat eden var
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı. bana da çok yazıyorlar ama genellikle ingilizce versiyonu çünkü profilimin türkçe ile alakası yok
00 Yorumla
+1 yılYazanlar da dayılar vay istekli tekeler 🤣onlara nefes alsın yeter
00 Yorumla
+1 yılTrol olsun diye Allah bilir nereye ne yazsın da bunlar geldi başına 😂
00 Yorumla
+1 yılAy parçası demiş Tekirdağlı arkadaş. pp çerçevesini dolunay sandı herhalde
00 Yorumla
+1 yılÇünkü bazı erkekler için fotoğraf değil isim bile yeterli
00 Yorumlasitedeki kezoların özeti, gizli olmasan direkt engellerim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü burdan ekmek çıkar mı diye düşünüyo abazalıkta nirvanaya çıkmış herifler.
00 Yorumla
+1 yılÜnlü filozof ne diyor :
Bir umuttur yaşamak 😃😇😃00 YorumlaBeyza sensen kadın olduğunu düşünmeleri çok normal.
00 Yorumla
+1 yılSağdakinin girizgaha hayran kaldım, hanım'dan güzelim'e 0.5 saniyede geçmiş
00 YorumlaBu yamyamlar nerden bulmuş hesabinida yazmışlar orası ayrı bir konu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBundan Zevk alan insanlar var.
Ortalık erkek kaynıyor.
Adama ihtiyaç yok galiba.00 Yorumla
+1 yılNefes alıyor musunuz
-Evet
Çok guzel nefes alıyorsun yaaaaa08 Yorumla- +1 yıl
Nefes alan olmalı ama nefesi kokmamali
Nefesi kokani kabul etmiyoruz 😂 - +1 yıl
Onlara fark edeceğini sanmıyorum 😄😄
- +1 yıl
Haklısın ☺️
- +1 yıl
Ne alaka fmdbxjdhxjxhc cidden üzüldüm düşünce yapına
- +1 yıl
İstediğim gibi giyinirim sanane acaba? Neyse cidden sana cevap vermekle ugrasmayacagim. Zihniyetin belli çünkü umarım kendini geliştirirsin
+1 yılBu erkeklerin kötü niyetim yok dediklerine ekstra kötü niyetli olmaları peki😂
00 YorumlaHaha sesli guldum , millet delirmis resmen herese yuruyor 😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Belki yazanlar erkek bile değil. Acayip insan çok gerçekten. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHesabı gizli yaptım dayılar yazıyor duruyor. bir tane Türkçe kelime yok profilimde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen gerçekten bu ülkedeki erkeklerin haline üzülüyorum ya ne olacak böyle?
02 Yorumla- +1 yıl
Abazalik tavan yapmış özür dilerim ama sonuç buu
Cevap sahibi+1 yılÇok erkek var böyle olan bir iki tane değil ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel açlığın Afrikasıdır Ortadoğu. Çok normal. Şansını deniyor abaza tayfa.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde bursuu fake hesabım var hiç böylesine denk gelmedim
00 YorumlaBirinciye çok güldüm kendi sorup kendi cevaplıyor yanıt almadığını görünce daha çok yazıyor öyle efendide yazlyor ki sablrsın sütten çıkmış ak kaşık
00 Yorumla
+1 yılAnaları sçmış bunları doğurmamış ki
46 Yorumla- +1 yıl
Çok edepsiz terbiyesiz bir insansın bence bu söylediğin şey senin içinde geçerli olmalı
- +1 yıl
🥺🥺🥺
- +1 yıl
Acıyorum sizin gibi kendini öz güvenli sanıp ama aslında hiç önemsenmeyen insanlara
- +1 yıl
😭😭😭.
- +1 yıl
...
+1 yılBedensel ergenlik yaşla sınırlı. Ama akılsal ergenlikten ne zaman cıkılıyor belli olmuyor.🤷🏼♂️
00 YorumlaBir erkek neden yazar, ava cikti icin cok basit bir neden
00 YorumlaHerkese yapıyorlar bunu resim olsun olmasın. Kadın olmak yetiyor.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten ben de bazen hemcinslerimin yaşadığı bu kafayı anlayamıyorum
00 Yorumla
+1 yılErkekler dediğinde abaza dayılar ve kırolar mk kcjdjxjdhzh
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNefes alsın yeter dedikleri
10 Yorumla
+1 yılİyiki instagram kullanmıyorum
00 YorumlaTürkiye’de bi kıtlık var!
00 YorumlaBu nasıl abazalık mk ya
00 YorumlaBen bin tane açtım hiç ekleyen olmadı 😂
00 YorumlaMazot çekmiş :D
00 Yorumla
+1 yılSiz bi de benim dm kutumu görün😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Ben görmedim kutunu
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar için nefes alsın yeterli erkeklere
00 Yorumla
+1 yılİnstadan hiçbir kıza yürümedim şu ana kadar
00 Yorumla
+1 yılwelcome the tr
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğin afrikasına hoş geldiniz
00 Yorumla burada da mesaj kutunu aç aynısı olacak :D
00 Yorumla
+1 yılAy parçası mümkün mü? Burası Türkiye.
00 YorumlaAptal ag enayileri.
00 Yorumla
+1 yılİyide bunlae 40 yaş üstü dayılar?
00 YorumlaNefes alsın yeter diyolar
01 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler