Evin içinde beslemeyi bende doğru bulmuyorum hem hayvana yazık kapalı kaliyo
Namaz olayi da tüy döküyor vs hayvanlar genelde o yüzden saglik açısından doğru değil o yüzdendir diye tahmin ediyorum onun dışında ben bi yerde okumadım görmedim öyle bisey sadece duydum hea benim görmemem öyle bisey yazmıyor demek anlamına da gelmez tabi
yahu saçma sapan hurafelere inanmayın din allahın dini. bu nedenleri de kuralları o koyar. kuran allahın sözleri tüm kuralları kuranda belirtmiş
bir tane ayet gösterin bu saçmalıkla ilgili yahu öyle bir şey yok namaz her halükarda kılınır biraz akıl yahu akıl en kötü ortam savaş anıdır. asker savaşta canı ile uğraşırken bile namazı erteleyemez iptal edemez. deli misiniz köpek savaştan daha mı önemli allah aşkına biraz kuran okuyun yahu
Peygamber efendimiz Hz Muhammed sav de tazı beslerdi oda bir köpek cinsi bizim şafi mezhebinde köpek ıslak ise haramdır o kadar namaz kılınmaz diye bişi yok
Sen istersen besle benim 4 tane köpeğim 2 tane kedim var tazılarım var dediğim ıslak ise haramdır ama elini sabunla eşedini. getirerek temizlenirsin o kadar
eskilerin onu demesndeki kasıt tuvaletini umum alana yapmasından kaynaklı idi eğer temizliğüine dikkat edersens orun olacğaını düşünmuyorum illaki kafama takarım bend ersen namaz kıldığın odaya almayablirisn