Ben babamın yanına gitmiştim annemle çok samimiler ağzından abla abla eksik olmaz konuştuğum kişi orada alkol masasını atmış ben annemin telefonundan ss aldım annem orada ne sildi anlamadim ve niye bu tip bi konuşma şekli lütfen içimi rahatlatın ya da dürüst olun bilmiyorum ama gerçekçi olun zihniyeti kötü yere çekmeyin
Bu konuşma annem ile sevgilim gibi biri olan kişi arasında geçiyor. Ben şehir dışındayken sizce burdaki konuşma tuhaf değil mi?
Sevgilinin annenle bu kadar sıkı fıkı olması saçma. Tamam konuşursun telefonda, yanyana gelincede aynı şekilde ama özel olarak mesajlaşmak nedir yahu. Senin annen biraz değişik bir kadın. Bir ağırlı yok kusura bakma. Bu çocuğuda sal gitsin.
Cok olasılık var uzak yerde olup iletişim icin sohbet edebilirler veya annen seni görememiştir o bakıma yazmıstır veya aralarında bir şey oldu o yuzden birbirlerine yazıyorlar veya cok samimi oldukları icin normal sohbet ediyorlar detayları bilmek lazım tek resimle sonuc cıkmaz
Belki kizini dusundjgj icin bozulmustur orada annen, kizim yok sen kimbilir kimlerle neler yapiyosun gibisinden. Ama kafa karistiran sevgilin neden annene boyle bisey atsin? Bunu sevgiline goster hesap sor. Daha sevgili bile degiliz diyosun en azindan baslamadan biter
Öncelikle aralarındaki samimiyeti bilemeyiz en iyi sen bilirsin... Bu konuşmaların bir kısmı nasıl devam etti onu da bilmiyoruz. Attığın kısımlardan birçok sonuca varılabilir ama sakın kalıp biraz takip etmeni öneririm. Annen seninle arkadaş gibiyse onunla da arkadaşlık kurmaya çalışıyor olabilir. Ebevyn sonuçta
Bundan başka ihtimal olucak bir şey hiç yok annem ona sevdiği adami anlatıyor o ise hep beni anneme annemi yaşından bile daha yaşlı görür benim annem diye bu mesaj tipini hiç çözemedim abla dememiş annem de bi değişik konuşmuş
Paronaya yapma ihtimalimizi var sayarak biraz daha gözlemlemeyi denesen ve öyle mi bi eylemde bulunsan çünkü çok açık bi şey yok ikimizde ya da çoğunlukta böyle düşünüyo olsa bile ben biraz garantici olmaktanda yanayım
Normalde tüm konuşmalarda abla, canım şeklinde konuşma tipleri varken ki olması gerektiği gibi ben babamın yanındayken bu şekilde gizemli ve sanki iki yaşıt flört gibi konuşmaları bi acayip ne oldu abla değil de ne oldu demiş annemde yok öyle diyor oda ney yok öyle diyor hayırdır çözemiyorum
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bu konuşma annem ile sevgilim gibi biri olan kişi arasında geçiyor. Ben şehir dışındayken sizce burdaki konuşma tuhaf değil mi?