Aile & Toplum Ahımızı alan kişiler şimdi mutlu mudur sizce? Isimsoyisimyok Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ahımızı alan kişiler şimdi mutlu mu? Sizce? Güncellemeler+1 yıl Lxlcşf Güncellemeler+1 yıl Şdşdd Ahımızı alan kişiler şimdi mutlu mudur sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Mutlulardır maalesef 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şimdi mutlu olsa bile ileride mutlaka acısını yaşar 1 1 Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl İnş Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 962 cevap paylaştı. Dışardan evet ama içsel huzuru yakalayamazlar ahın dogruysa ama 0 32 Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Allah bilir ama bence doğrı Yorumla çılgınaura +1 yıl Eden ettiğini bulmadan bu dünyadan göçmez hadisi var Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Çok büyük ah ettim her akşam pişman değilim Yorumla çılgınaura +1 yıl Yaptıgın şeyden pişman olursan hayat sıkıcı olur zaten iyi yapmışsın inşallah ahın tutar 🙃 Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl En son yalvarıyodu hakkını helale t diye ettim ama içten samimi değildi Yorumla çılgınaura +1 yıl İslamda beyanat esastır ama ama ah mevzusu ayrı bir olay Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Ne demek o Yorumla çılgınaura +1 yıl Beyan etmişsin helallik bir durum yok artık, ah olayı başka bişey ama Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Edince noluyo ki Yorumla çılgınaura +1 yıl Haksal olayların mevzusu bitmiştir bidaha haram edemessin kısacası Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Haram etmedin ah ettim Yorumla çılgınaura +1 yıl Tamam ah can yankısıdır o ayrı ah tutar Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Tutsun inş Yorumla çılgınaura +1 yıl Aminkeeeee ama sende artık önüne bak takıntı olusursa hayatın sıkıcı olur Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Onun acı çektiğini görücem öyld Yorumla çılgınaura +1 yıl İnitkam eğlencelidir bak Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Ben intikam almayı sevmem işimi allaha bırakmayı severim :) Yorumla çılgınaura +1 yıl Tatlım ozman mahşeri bekliycen 🙃 neyse umarım görürsün ve eğlenirsin 😁 Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Bu dünya da da öbür dünyada da ahım iki yakasına Yorumla çılgınaura +1 yıl Kız ne yaptı bu böyle bu nasıl bir düşmanlık senden korkulur valla Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Öyle Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Ahımı duysan daha çok korkarsın Yorumla çılgınaura +1 yıl Ben korkmam ki 🤣🤣 kimsenin ahı umruma gelmez çünkü birine kötü bişey yapıyosam haketmişdir, Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Ama sana iyi davranan, ilgini istediği için sürekli üstüne düşen birine de kötü davranmazsın Yorumla çılgınaura +1 yıl Hayır uyarırım sadece bu kadar çok ilgilenme boguluyorum die , öncelik konusarak herzmaan Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Kız anlamıyosa da tamamen kızı kırmadan bitirirsin yaralı bırakmak ne Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Ama yani sen ilgisizde bırakmazsın bence Yorumla çılgınaura +1 yıl Yaralı bırakmak gibi huylarım yok Yorumla çılgınaura +1 yıl Ha yok saygı sevgi önemlidir 🙃 ama karsı taraf deli dolu olmalı 🤣 Yorumla çılgınaura +1 yıl İnsan sarraflıgın var gibi seni de Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Tahminim doğru mu çıktıı? :D Yorumla çılgınaura +1 yıl Bilmem sevgilim oldugunda öğreniriz heobareber 🤣 Yorumla
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Mutlular, çünkü öyle diledim, ayrılırken mutluluklar dedim. 0 1 Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Malsın Yorumla
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. Ahını ödemeden ölmez. 2 1 Yorumla keltoşbabanakoş +1 yıl kesınlıkle Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl mutlular 0 3 Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Nerden biliyosun Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl herkes hayatını yasıyo cunku Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Yaşıyoda nasıl yaşıyo kim bilir Yorumla
lucifeeerrr Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl evet skşyor sabah akşam 0 10 Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl İyi aferin Yorumla lucifeeerrr +1 yıl sende dene o zaman baya sevdin Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Neyi? Yorumla lucifeeerrr +1 yıl skşmeyi Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Ksslslsl ne alaka ya Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Kim olduğunu tahmin ediyiroum uza Yorumla lucifeeerrr +1 yıl eee iyi demişsin iyi geldiyse yap dedim bende Yorumla lucifeeerrr +1 yıl paranoyorak 0rspu kim kim mk Yorumla Isimsoyisimyok +1 yıl Baş harfin e mi Yorumla lucifeeerrr +1 yıl hayır mk ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mutlulardır maalesef
Şimdi mutlu olsa bile ileride mutlaka acısını yaşar
İnş
Dışardan evet ama içsel huzuru yakalayamazlar ahın dogruysa ama
Allah bilir ama bence doğrı
Eden ettiğini bulmadan bu dünyadan göçmez hadisi var
Çok büyük ah ettim her akşam pişman değilim
Yaptıgın şeyden pişman olursan hayat sıkıcı olur zaten iyi yapmışsın inşallah ahın tutar 🙃
En son yalvarıyodu hakkını helale t diye ettim ama içten samimi değildi
İslamda beyanat esastır ama ama ah mevzusu ayrı bir olay
Ne demek o
Beyan etmişsin helallik bir durum yok artık, ah olayı başka bişey ama
Edince noluyo ki
Haksal olayların mevzusu bitmiştir bidaha haram edemessin kısacası
Haram etmedin ah ettim
Tamam ah can yankısıdır o ayrı ah tutar
Tutsun inş
Aminkeeeee ama sende artık önüne bak takıntı olusursa hayatın sıkıcı olur
Onun acı çektiğini görücem öyld
İnitkam eğlencelidir bak
Ben intikam almayı sevmem işimi allaha bırakmayı severim :)
Tatlım ozman mahşeri bekliycen 🙃 neyse umarım görürsün ve eğlenirsin 😁
Bu dünya da da öbür dünyada da ahım iki yakasına
Kız ne yaptı bu böyle bu nasıl bir düşmanlık senden korkulur valla
Öyle
Ahımı duysan daha çok korkarsın
Ben korkmam ki 🤣🤣 kimsenin ahı umruma gelmez çünkü birine kötü bişey yapıyosam haketmişdir,
Ama sana iyi davranan, ilgini istediği için sürekli üstüne düşen birine de kötü davranmazsın
Hayır uyarırım sadece bu kadar çok ilgilenme boguluyorum die , öncelik konusarak herzmaan
Kız anlamıyosa da tamamen kızı kırmadan bitirirsin yaralı bırakmak ne
Ama yani sen ilgisizde bırakmazsın bence
Yaralı bırakmak gibi huylarım yok
Ha yok saygı sevgi önemlidir 🙃 ama karsı taraf deli dolu olmalı 🤣
İnsan sarraflıgın var gibi seni de
Tahminim doğru mu çıktıı? :D
Bilmem sevgilim oldugunda öğreniriz heobareber 🤣
Mutlular, çünkü öyle diledim, ayrılırken mutluluklar dedim.
Malsın
Ahını ödemeden ölmez.
kesınlıkle
bence değildir çünkü bedduam vurur
mutlular
Nerden biliyosun
herkes hayatını yasıyo cunku
Yaşıyoda nasıl yaşıyo kim bilir
evet skşyor sabah akşam
İyi aferin
sende dene o zaman baya sevdin
Neyi?