Evli Doktor beni kandırdi, sanalda kullandi bana attığı sapkın mesajları şikayet etsem ne olur?

O pisliği sevmiştim sevmez olaydim kimsenin yapmadığı iğrenç mualemeyi yaptı bana önce 43 yazmadı sonra yazinca eşim yakaladı fakemi dedi bir süre konuştu sonra 20 gün yazmadı nude vs istedi hep sapkın mesajlar neyse fake olayını açıklayamadim sürekli peşimde açığımı arıyor dedi yakalanmam an meselesi dedi sonra eğer bir gün bir ay ya da bir yıl içinde fırsatım olursa normal hesabına yazacağım dedi ben ertesi gün bitsin mesajı yazdım uzunca okumadan hesabı kapattı takip ediyordu fake mi takipten çıkardım 2, gün sonra karşılastik yüzüme bile bakmadı önümden geçti arkasını dönmeden gitti en çok bu ağrıma gitti bunu ödüycek devlette doktor zaten benim başta beklentim yoktu ondan ne işine ne ailesine zarar vermek istedim ama hak etti ona bunu ödetmem lazım bana attığı sapkinca mesajları göstersem ne olur?

Güncellemeler
+1 yıl
Allah'ım tek mantıklı insan olmaz mı burada
Evli Doktor beni kandırdi, sanalda kullandi bana attığı sapkın mesajları şikayet etsem ne olur?