Evli abimi boşanmaya nasıl ikna ederim?

Benim abim evliliğinde hiç mutlu değil çok eziliyor her bakımdan, özgüvenini bitirmiş kadın. Abimi devamlı aşağılıyor. Ailesiyle görüştürmüyor falan. Abim iki üç işte birden çalışıyor ve karısını lüks içinde yaşatıyor buna rağmen kadın hiçbişeyden memnun değil.

Babam öldü kadın babamın cenazesinde bile abime ne üzülüyorsun sana ne babalık yaptı ki, ben evimde taziye istemiyorum gelmesinler, kimse gelmesin misafir istemiyorum dedi. Abimle babamın arası bu gelin yüzünden bozulmuştu küs gittiler ve torununu da hiç göstermedi adama bu gelin.

Babam öldü miras bölüşülürken miras kalan o apartmanda kızkardeşlerini istemiyorum demiş pay sahibi bile olamazlar , paylarını sana 3 de 1 fiyatına versinler yoksa apartmanı başkası alsın satılsın dedi ben de payımı ucuza satmam devretmem dedim ve ihalede abime bankadaki hesabı kullanmasını izin vermedi apartmanı başkası çok ucuza aldı.

Abime miras kalan parayla da abim karısına lüks daire ve araba almış. Her kavgada boşanmaktan bahseden karısına tüm malvarlığını vermiş.

Abimin evine gidemiyoruz yiğenimizi bile göremiyoruz o da bize gelemiyor, çünkü gelin istemiyor.

Ben artık abimin boşanmasını istiyorum. Nasıl yaparım bilmiyorum.

Abime kız bulsam , evli olduğu için istemezler. Evli değil desem abimi beğenen evliliğe sıcak bakan kızların fotosunu göstersem abime, nasıl olur? ya da sizin bir tavsiyeniz var mı?

Evli abimi boşanmaya nasıl ikna ederim?