Çalışmak istemiyorum gezmek yatmak istiyorum?

Ailemin ekonomik durumu iyi olmadığı için 18 yaşımdan beri çalışıyorum. Okul kantininde, kafede, büroda orada burada çalıştım durdum hep. Şimdi de mesleğimi elime aldım iyi rahat bir isim var parası da fena değil. Ama hala kendimi b.. k gibi hissediyorum. Çok küçük bir yerde göreve başladım. Sabahın köründe kalk çalış çalış yorul eve git yemek ye yat. Ekonominin kötülüğü yüzünden bir senede biriktirdiğim paranin üstüne kredi çekerek anca 2015 model ikinci el araba alabildim.

Kendimi yaşıyor gibi hissetmiyorum. İzin günlerimde hayat bana cennet gibi geliyor spora gidiyorum evde güzel tarifler deniyorum film izliyorum istediğim saatte yatıp kalkıyorum yazın da deniz kum güneş muhteşemdi. Ama ne yazık ki bu anlar oldukça kısa. Ömrümüzün büyük çoğunluğu b.. k gibi ortamlarda çalışmakla geçiyor gece istediğim kadar oturamiyorum sabah adam gibi uyuyamıyorum bu ne lan böyle. Bu dünyaya sıkıntı çekmeye mi geldim. Bazen düşünüyorum şeriat falan gelse de kadınların çalışması yasaklansa ben evde otursam kocam dışarda çalışsa.

Ben ev hanımı olmak istiyorum galiba. Ah keşke şartlar uygun olsaydı. Şimdi işi bıraksam memlekete dönsem ne olacak ailem bir ton dirdir edecek sevgilim evlenmekten vazgeçecek falan. ise devam edince de hem yorgunluktan hem sıkıntıdan patliyorum kafa dengi tek bir insan bile yok stres atabilecegim. Buhrana giricem valla?

Güncellemeler
+1 yıl
Yemişim emeğin kutsallığıni, kendi ayakları üzerinde duran kadının değerliligini. Para için ömrümüzden veriyoruz anasını satım ya. Çalışalım derken psikolojimiz bozuluyor mutsuz oluyoruz. Sonunda zengin mi oluyoruz hayır. Anca kendimizi geçindirip hayatta kalıyoruz. Bu hayatı Şeyma Subaşı gibiler yaşıyor valla. Karı çalışmadan ömür boyu tatil modunda. Mutluluğu yüzünden okunuyor. Biz de 30umuza gelmeden yaşlanıyoruz.
Çalışmak istemiyorum gezmek yatmak istiyorum?