Güncellemeler
+1 yıl
Avrupa yakası araplara Asya yakası ruslara mı gitti acaba
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen az bilinçli kimseler gelsin ya. tarih bilen, kültür bilenler. arapla rusun hiçbir farkı olmadığnı iyi bilenler.
Yenişehirdeyim. Pendik sahil filan da değl hani. Kuzey Pendik. Bir yere gittim. Giderken durakta rus bir cift. Dönerken yine durakta başka rus cift. Evin burada markete girdim yine ruslar 🙄 resmen yerleşiyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
surri afgan paki gör ses çıkartma, rus görünce vay efendim her taraf rus
onlara kimse ben kadar ses çıkarmamıştır. asıl siz rus görünce ses çıkarmayıp arapalara çıkaryorsunz
arapların mk
arap deme bana. midem kaldırmyor.
ama ben iki yüzlü değlm. tarihte arap kadar rus da Türk ırkına çektirdi. hem de ne çektirmek
Esenyurtta da Suriyeliler öyle, gel evleri değişelim ndkljf :D
Ben karışıya hiç bulamşyor artık. Ful arabistan orası
Kesinlikle katılıyorum.
Ha arap ha rus aynı bokun farklı renkleri zaten. tabii tarih bilene
Şu anki işgalin tarihle ne alakası var kurban olduğum :)
milletle alakası var. işgal kötü ama bir de düşman bunlar resmen.
Pendik semtinde yeni siteler var
Ve kurtköy tarafları da site doli
Bence oralardan geliyorlae
ev alıyorlar dimi. ben de öyle düşünyorum
Olabilir
Buralar hep doldu
Kirada da kalabilirler adamlarda para bol
Bence turkiyeyi geçiş rampası olarak kullanıp
Savaş bitince avrupaya gocecekler
ev alıyorlar ucuz diye. ki avrupa rusları ne yapsn. ukraynalılar desne ok de ruslar zor geçer avrupaya. ha bol parası olanlar ayrı. buraya orta kesim ruslar geliyor
Niye napmasin eğitimli millet
Avrupaya daha uygun ortadogudan
Iscı olarak çalıştırsa bile yeter entegre olurlar
eğitimli mi 😂😂😂 ya ya rüşvetle diploma alan ruslar çok eğitimlidir. sizin sünyadan habernz yok mk. sarışın tipleri gözünüzde nasıl büyütmüşsünüz.
Kurtköy de. Rus çok az daha çok Arap var kökenli var
bak günümü özetledim size yukarda
Hahahahaha
Haklısın bilim adamlarını biz çıkartıyoruz ruslar cooop
saysana rus bilim adamları günümzde yetişmiş? ve rusyada eğitim almış olsn? amerikada değl. ben rusları sizden iyi tanırım. TRde özel hastanelere gittin mi hiç? yıllrdır her gittiğimde ne kadar çok rusyadan gelen olduğunu gördüm hep. Adamlarn sağlık sistemi sıfır. orada çare bulamayıp, Avrupayı da pahalı bulunca TRye tedvi olmaya gelen bir millet Ruslar. Neyse anlaşılan 2011de surileri tanımayıp kutsallaştırdğnz gibi bir on yık sonra da ruslaro tanıyınca yakınrsnz.
Sınır ülke vatandaşlarının bizim ülkemize aşırı derecede yerleşmesi büyük bir tehlike gizli istila gibi düşünmek lazım
rusyada.net/rus-universiteleri-dunya-siralamasi/
Ne kadar doğru acaba...
Ya ne rusu Pendik Arap dolu 😂
arap da var zenci de ama ruslar ciddi artmş
Yanlışın var ben 16 saat Kurtköyü sokak sokak geziyorum Rus çok az
günümü özetledim detayda. okudun mu
şu an bende lens avm'deyim
aynen bende ordayım rusca ögrendım artıkxd
ahaha aynen aöa tatlı kızlar bıraz sınırlıler ama turkce ögrenırlerse ulkemızde kalmasında bır mahsur yok okadar bekar erkek var takılırlar ıste : belkıde nasıp olarak evlenırler :
bir bitin ya
yakında rusdan zarr görmeye başlaynca ona da ağlrsnz suriler gibi
ben genelde karaktere bakıyorum nerelı oldugu önemlı degıl rus olur surıyelı olur afrıkalı olur kadın olsun yeter :)
abazanlığın tanımını yaptn. gidebilrsn
xd peki engelle benıde bırdaha karsılasmayalım egolu insan cok zekısın ama kendıne göre xd kultur sevıyenıde bellı edıyorsun acaba kac kıtap okudun bu zamanaa kadarxd
kitap okumaya sorgulayana bak. kadın olsun yeter diyor. bilince bak. yaklaşıma bak 🤮
xd allah yardımcın olsun kardesım yol al sımdı engelle
ya bir sus artık. git küçük dünyanda karı kız hayali kur
peki
komşuyuz senle