merhabalar Öncelikle anlatacaklarım uzun olacak. eşimle yaklaşık 1 senedir evliyiz. evlendiğim günden beri annesiyle ve küçük kaynımla beraber yaşıyoruz. küçük kaynım 10 yaşında. Görümcem yeni evlendi kendi ayrı evine çıktı. kaynanam geldiğim günden beri bana etmediğini bırakmadı. Kocamı fitledi benim üstüme saldı. Kendi annemi bile burada istemedi benimle kavga etti. İkizlerime hamileydim kaynanamla tartıştım bana dediki ananı çok istiyosan git orada doğur. o tartışmadan 2-3 gün sonra gece sancılanıp hastahaneye gittim. 1 bebeğimi kaybettim diğeride 2 aydır hastahanede yoğum bakımda. sürekli gidip geliyorum süt bırakıyorum. Hamileyken eşim çok çektirdi bana küfürler hakaretler. ama sorsan seviyor. Kocamla baş başa kalamıyoruz film izlerken bile annesini çağırıyor. Onunla baş başa izlemek istediğimde izlemek istemiyor mırın kırın ediyor. Annem doğumumdan sonra buraya kalmaya geldi. annemle beraber yattık. 3 katlı villada anneme yer açmadılar. kocamda salonda yer varken annesi onu yanında yatırdı. eşim 27 yaşında. üst katta karı koca beraber yatmak istedik eşim annesiyle konuştu müsade etmediler. güüya ben annemle eşime büyü yapmışım. bir yerden bir yere gider 40 kere hesap veriyor annesine kocam. annem bunları görünce çok tepki verdi. Eşim benim annemi sevmiyor hatta anneme küfür bile etti. Annemin maddi sıkıntısı var gelirken biletini aldı eşim. ama giderken bana onım biletini ben alamam kendisi alsın veya şimdilik ben alıyım daha sonra almam dedi. benimle bilet parası kavgası yaptı. okadar çok utandım ki.. ama kardeşine ve annesine harcarken hiç sıkıntı yok. eşimin maaşı iyi bu arada 10 bin lira maaş alıyor. Her hastahaneye gidişimizde kaynanamda geliyor. çocuğu göremiyor ama geliyor. evde bıraktığımız zaman bir dünya surat. eşim annesi olmadan bir yere gittiğimizde resmen vicdan azabı çekiyor görüyorum. görümcem evlendi gitti sürekli yemeğe kahvaltıya geliyor kocasıyla. eşim sürekli onları çağırıyor. Çok bunaldım bıktım. ne yapmam gerekiyor :(
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
böyle ömürmü geçer be yavrum. kocana söyle seni boşayıp gitsin annesiyle evlensin
evet. kaynanam benimle yarışıyor zaten. korku film izledikten sonra benim kocamla uyumak istiyor. güüya şaka yapıyor
kafayı yemiş kadın kocanda pek sağlam sayılmaz kaç kurtul
yapamam ki çocuğum küvezde yatıyor :(
evet üzüldüm senin adına
Eşin evlenmek için evlenmiş resmen severek mi evlendin bununla görücü usulü mü?
severek evlendim. ama çok pişmanım. 1 sene görüştüm kendisiyle ama tanıyamamışım
Yok aynı eve girmeden taniyamazsin bende sen gibi 1 sene tanıştık evlendik bı evlendim bu kim dedim ya
Sogudun dimi ona karşı
Ayrıca özel alan ve hayat vardır kaynin ne alaka ya
10 yaşında kaynım. ikisinede eşim bakıyor. ayrı eve çıkmamızı istemiyor kaynanam. açık açık söylüyor. aralık 15te çıkacağımızı söyledi ama bilmiyorum. dayanamıyorum artık. heryere annesini çağırıyor onada yazık değil mi sıkılıyor diyor
Çok garip ya yeminle sen evlenmeden önce çalışıyormuydun
Bu arada küçük yerde mi yaşıyorsunuz nerede yaşıyorsun
Ankara'da yaşıyoruz. ben evlenmeden önce çalışıyordum dayımın işlettiği cafede. eşim problem çıkarıyor diye işi bıraktım
Keşke eşini yeterince tanıdıktan sonra evlenseydin
1 sene konuştum ben kendisiyle. demekki iyi tanıyamamışım
Yazık olmuş, keşke aile ile yaşamayı kabul etmeseydin en başında
namazında niyazında birde kaynanam. buna rağmen ettiklerini bir bilsen. bende aldandım bir yaşamak istedim
Üzüldüm
Buna rağmen hala kocam diyebiliyorsun
çok haklısın. dayanamıyorum artık ama çocuğum küvezde yatıyor gidemiyorum ki :(
Ailen ne diyor peki bu duruma
Yapılacak bir şey kalmamış ortada
haklısın :(
Rabbim hakkında hayrlı olan en güzelini nasip etsin umarım düzelir inşallah
Hala kaynanalik var mı ya tobe
evet daha beteri
Ayri eve cik ya öyle yasanmaz
aralık 15te eşim çıkacağımızı söyledi ama bilmiyorum kaynanam sürekli çıkmayın burada yaşayın diyip duruyor kocama. kocamda annesini sıvazlayıp duruyor. ayrı eve çıksakta annesinden kopamaz burada yatıp kalkar
Ayri eve çıkınca alışır gitmek bile istemez ohhhbee der insan eşiyle aynı evde olmak isterya ne. bilim akşam oldu mu mısır patlatıp tv de sinema izlemek beraber yemek yapmak gülmek falan ne bilim güzel şeyler
Boşan.
Kesinlikle ayrıl sorman bile kabahat
evet ama yapamıyorum çocuğum küvezde yatıyor :(
İlk fırsatta kurtul o zaman
Takma kafana