Kocam Anne kuzusu?

merhabalar Öncelikle anlatacaklarım uzun olacak. eşimle yaklaşık 1 senedir evliyiz. evlendiğim günden beri annesiyle ve küçük kaynımla beraber yaşıyoruz. küçük kaynım 10 yaşında. Görümcem yeni evlendi kendi ayrı evine çıktı. kaynanam geldiğim günden beri bana etmediğini bırakmadı. Kocamı fitledi benim üstüme saldı. Kendi annemi bile burada istemedi benimle kavga etti. İkizlerime hamileydim kaynanamla tartıştım bana dediki ananı çok istiyosan git orada doğur. o tartışmadan 2-3 gün sonra gece sancılanıp hastahaneye gittim. 1 bebeğimi kaybettim diğeride 2 aydır hastahanede yoğum bakımda. sürekli gidip geliyorum süt bırakıyorum. Hamileyken eşim çok çektirdi bana küfürler hakaretler. ama sorsan seviyor. Kocamla baş başa kalamıyoruz film izlerken bile annesini çağırıyor. Onunla baş başa izlemek istediğimde izlemek istemiyor mırın kırın ediyor. Annem doğumumdan sonra buraya kalmaya geldi. annemle beraber yattık. 3 katlı villada anneme yer açmadılar. kocamda salonda yer varken annesi onu yanında yatırdı. eşim 27 yaşında. üst katta karı koca beraber yatmak istedik eşim annesiyle konuştu müsade etmediler. güüya ben annemle eşime büyü yapmışım. bir yerden bir yere gider 40 kere hesap veriyor annesine kocam. annem bunları görünce çok tepki verdi. Eşim benim annemi sevmiyor hatta anneme küfür bile etti. Annemin maddi sıkıntısı var gelirken biletini aldı eşim. ama giderken bana onım biletini ben alamam kendisi alsın veya şimdilik ben alıyım daha sonra almam dedi. benimle bilet parası kavgası yaptı. okadar çok utandım ki.. ama kardeşine ve annesine harcarken hiç sıkıntı yok. eşimin maaşı iyi bu arada 10 bin lira maaş alıyor. Her hastahaneye gidişimizde kaynanamda geliyor. çocuğu göremiyor ama geliyor. evde bıraktığımız zaman bir dünya surat. eşim annesi olmadan bir yere gittiğimizde resmen vicdan azabı çekiyor görüyorum. görümcem evlendi gitti sürekli yemeğe kahvaltıya geliyor kocasıyla. eşim sürekli onları çağırıyor. Çok bunaldım bıktım. ne yapmam gerekiyor :(
Kocam Anne kuzusu?